Nejde zvuk do sluchátek přes mechaniku CD-ROM.

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
MilanPC
Nováček
Nováček

Nejde zvuk do sluchátek přes mechaniku CD-ROM.

Příspěvek od MilanPC »

Mám problém s přehráváním zvuku do sluchátek přes CD-ROM. Do reproduktorů jde zvuk v pohodě. V mechanice jsou zapojeny jak datový, tak síťový kabel. Zkusil jsem propojení přímo do zvukovky, ale žádná změna. Mám WIN XP. Můžete mi někdo poradit? Díky
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Nejde zvuk do sluchátek přes mechaniku CD-ROM.

Příspěvek od Jan Machalík »

MilanPC píše:Mám problém s přehráváním zvuku do sluchátek přes CD-ROM. Do reproduktorů jde zvuk v pohodě. V mechanice jsou zapojeny jak datový, tak síťový kabel. Zkusil jsem propojení přímo do zvukovky, ale žádná změna. Mám WIN XP. Můžete mi někdo poradit? Díky
Nejak sem te nepochopil, kdyz zapojis sluchatka primo do mechaniky tak ti to nejede ??Jake CD tam davas ?Pokud tam davas mp3 CD tak je to jasny, mechaniky neumi primo prehravat mp3.Jinak jestli tam davas normal audio CD, tak staci akorat zvolit prehravani na mechanice(mel by si tam mi takovy dve tlacitka) a otocit koleckem hlasitosti 8-) .Ale jak pises ze ti to nejede ani primo ze zvukovky tak to nasvedcuje tomu, ze sluchatka nebudou asi uplne v poradku.Kam si to zapojoval ?Zkousel si v ovladacich nastavit vystupy ty zvukarny, popr. zapojit tam, kde mas repro ?Sluchatka jedou jinak v poho ?
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

CD-mechanika umožňuje, z předního panelu, přehrávání pouze audio CD.

Pokud neslyšíš zvuk při připojení sluchátek do předního panelu CD, ale je slyšet ze zvukovky, je to tím že je v ovládacích panelech->systém->správce zařízení u ovladače cd-rom povoleno digitální přehrávání. Po jeho zrušení ti to bude zepředu hrát.
Ale při zrušení digitálního přehrávání musíš dokoupit audio kablík aby ti audio cd hrálo i ze zvukovky.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“