virus v operacnej pamati
- amandaa
- Nováček

-
virus v operacnej pamati
potrebujem trosku pomoct, dostal sa mi do pc, do operacnej pameti virus.no a asi by mi bodlo keby mi niekto popisal ako by sa dal z tade odstranit bo preinstalovanim si moc nepomozem.malo by to ist dakou butovacou disketou antivurosoveho programu ale nemam ponatia ako ju vytvorit a ako ju pouzit
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: virus v operacnej pamati
Pokud vypneš PC tak se samže i obsah RAM.Asi myslíš neco jiného než v operačni pameti.amandaa píše:potrebujem trosku pomoct, dostal sa mi do pc, do operacnej pameti virus.no a asi by mi bodlo keby mi niekto popisal ako by sa dal z tade odstranit bo preinstalovanim si moc nepomozem.malo by to ist dakou butovacou disketou antivurosoveho programu ale nemam ponatia ako ju vytvorit a ako ju pouzit
- amandaa
- Nováček

-
- Mattho
- Začátečník

-
- amandaa
- Nováček

-
- Seltsian-Void
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak to je docela nemozny.Jak uz rekl Dzin Ram se po vypnuti PC vymaze.Mattho píše:no z pamate sa vymaze... ale pravdepodobne sa po dalsom starte znovu spusti...
Co Ti hlasi antivir?Jak si prisla na to, ze mas nakazenou zrovna RAM?
Chybovat je lidské, ale jestli chcete něco opravdu pos..t potřebujete počítač.
diky vsem, co se podileli na zalozeni PCT 
- amandaa
- Nováček

-
no lebo antivir mi ohlasil ze mam trojskeho kona(nie vir) v operacnej pamati, dala som zmazat no a po restarte tam bol zase(stale), len uz neviem aky to bol.si doma pozriem a skusim najst cosi na nete na nho a uvidim teda co spravi.bo antivir mi to nespravi.som chcela vediet co s tym nema ktosi skusenosti a nahodou by aj vedel ako na to
- Max Casper
- Začátečník

A co takhle nám napsat, jak se ten trojan jmenuje, co? 
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- Shit
- Odborník PCT

Mrkni, odkud se spouští (zpravidla z registrů ze sekce "run") a nejdřív smaž odkaz v registrech a pak toho "vira".amandaa píše:no lebo antivir mi ohlasil ze mam trojskeho kona(nie vir) v operacnej pamati, dala som zmazat no a po restarte tam bol zase(stale), len uz neviem aky to bol.si doma pozriem a skusim najst cosi na nete na nho a uvidim teda co spravi.bo antivir mi to nespravi.som chcela vediet co s tym nema ktosi skusenosti a nahodou by aj vedel ako na to
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- amandaa
- Nováček

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- amandaa
- Nováček

-
- Max Casper
- Začátečník

Zkus tento postup: http://www3.ca.com/securityadvisor/pest ... =453081017
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- amandaa
- Nováček

-
- [CZ]Al@n
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
cus..mám stejný problém..prosím pomocte někdo!!Já s viry moc neumím
testoval sem to v NOD32 a toto mi to psalo
V operační paměti nalezen pravděpodobně neznámý NewHeur_PE virus ! NOD32 neumí tuto infiltraci léčit. Nelze vykonat žádnou akci na infekci v paměti.
a nejde to vyléčit!!!
testoval sem to v NOD32 a toto mi to psalo
V operační paměti nalezen pravděpodobně neznámý NewHeur_PE virus ! NOD32 neumí tuto infiltraci léčit. Nelze vykonat žádnou akci na infekci v paměti.
a nejde to vyléčit!!!
AMD Athlon XP 2000+ Mhz / 256 MB RAM /GeForce4 MX 440 64 MB / MSI Microstar KT4AV / Seagate Barracuda 160 GB / Case - hromadka plechu / Logitech optická,ergonomická / multimediání klávesnice Chicony / "17" palcový monitor PHILIPS / DVD vypalovací mechanika LITE - ON / reproduktory Arowana 3D Sound 5.1 / tiskárna Canon BJC 1000
- Seltsian-Void
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: