Siemens S65

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
phikme
Nováček
Nováček

Siemens S65

Příspěvek od phikme »

Používál jsem modem u siemense s65 tam jsem měl problémy se dostat do svého účtu banky. A nemohl jsem třeba na stránku eurotel , mobilmania atd. Kdž jsem použíl gokartu tak to šlo 100%.
Když jsem šel to reklamovat. muj eurotel tarif tak mi řekl že mám něco s mobilem , přitom mobil funguje 100%. Tet jsem si koupil modem zadacom edge a to samé u tarifu nefunkční a u gokarty funkční.

Jak je tedy možné že karta eurotel tarif funguje. Ale určité stránky prostě nedojde k inicializaci. Ale u go to jde 100% přitom to nabízí stejnej operátor. Nemáte s tím skušenosti?
Prosím o radu
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

Zkontroluj si adresy DNS serverů v nastavení tvého připojení (vlastnosti připojení -> záložka Sítě -> Protokol sítě Internet (TCP/IP) -> Vlastnosti). Zde zkus zadat tyto hodnoty:

Upřednostňovaný server DNS: 160.218.10.200
Náhradní server DNS: 160.218.2.1

Možná je problém právě v tomhle.
Veterán
Radeon9550
Začátečník
Začátečník

Video ze-Siemens S65???

Příspěvek od Radeon9550 »

Prosim napiste mi jakou ma kvalitu video ze Siemens S65.Pokud je mozno tak mi poslete na przeczek.a@seznam.cz nejake video natocene z tohoto mobilu.DIk
PROCA:IntelP42.8@3.4ghz-TT BigWater,LGA775,ASUS P5P800,512MBDDR 400 kingston,80GB Maxtor,Case:Mercury Elite prid.vetrak Arctic Fan 3,GeCube9550Gt 128MB-128bit-526/256(512) koupim pravou bocnici(Zpohledu ze predu) na tuto case http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18842945
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Možná ti pomůže tohle (doufám teda, že funguje), ale stačí se kouknout na rozlišení 176x144 pixelů a je jasný, že to bude stejný jako u 90% zbylých telefonů - na nic.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Videa z telefonů bych pro prohlížení na obrazovce počítače označil za nepoužitelná. Lépe jsou na tom některé nové telefony, nabízející rozlišení 352 x 288... což také není nic extra.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“