existuje nejaka iny program na prepojenie siete LAN?
Moderátor: Don
- ioio
- Začátečník

-
existuje nejaka iny program na prepojenie siete LAN?
existuje nejaka iny program na prepojenie siete LAN?okrem himachi?vdaka
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: existuje nejaka iny program na prepojenie siete LAN?
nevím na co to chceš. Hamachi je dost slušnej a ničem jiném nevím. Máš s ním nějaký problém???ioio píše:existuje nejaka iny program na prepojenie siete LAN?okrem himachi?vdaka
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- ioio
- Začátečník

-
hitachi mi blokuju do 0:00 a ine nepoznam prosim helpnite
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak z toho jsem nic nepochopil, asi jsem blbej.ioio píše:hitachi mi blokuju do 0:00 a ine nepoznam prosim helpnite
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
No ono hamachi je unikatni a nejlepsi v tom, ze dokaze spojit klidne 2 PC s NATem. Coz normalne s jinym programem bez 3. PC neudelate.
Jinak PCTuning ma i svoji sit:
name: pctuning
heslo: smazime
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak to jsem netušil. Jinak s hamachi často nastávají problému v registru, takže možná proto zde psal.Skodik píše:No ono hamachi je unikatni a nejlepsi v tom, ze dokaze spojit klidne 2 PC s NATem. Coz normalne s jinym programem bez 3. PC neudelate.
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
ja zatim no problem! A jsem rad ze je to zadarmo.. coz se fakt divim, kdyz u tech NATu musi jet vsechen traffic pres jejich server -> asi maji hodne dobre pripojeniRecon píše:tak to jsem netušil. Jinak s hamachi často nastávají problému v registru, takže možná proto zde psal.Skodik píše:No ono hamachi je unikatni a nejlepsi v tom, ze dokaze spojit klidne 2 PC s NATem. Coz normalne s jinym programem bez 3. PC neudelate.
- ioio
- Začátečník

-
nechapete ma
moj internetovy provider blokuje hitachi a povoluje mi ho vyuzivat az od 24hod. takze ci nepoznate najaky iny podobny programek
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: nechapete ma
no tak to je pekny hovado! Mozna je stve to, ze je to kryptovane, a tak nemuzou sledovat, co delas na internetu..-coz je taky dobry svinstvo! No zadnej jinej neznam a nemyslim ze jich bude dost.. Muzes to resit jak jsem psal, tak ze se zenes nejake jine PC co je pripojene cely den k PC a to ti bude delat prostrednika k VPN misto hamachi.ioio píše:moj internetovy provider blokuje hitachi a povoluje mi ho vyuzivat az od 24hod. takze ci nepoznate najaky iny podobny programek
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: nechapete ma
nebo změnit provideraSkodik píše:no tak to je pekny hovado! Mozna je stve to, ze je to kryptovane, a tak nemuzou sledovat, co delas na internetu..-coz je taky dobry svinstvo! No zadnej jinej neznam a nemyslim ze jich bude dost.. Muzes to resit jak jsem psal, tak ze se zenes nejake jine PC co je pripojene cely den k PC a to ti bude delat prostrednika k VPN misto hamachi.ioio píše:moj internetovy provider blokuje hitachi a povoluje mi ho vyuzivat az od 24hod. takze ci nepoznate najaky iny podobny programek
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
No nevim zda to pracuje na stejnem portu, ale u klasickeho VPN to kazdopadne jde zmenit.Joži píše:vola sa to hamachi,ak to mas bloknute neviem ci nemas celkovo bloknute VPN,o tom ale viem velke nic