Mala hlasitost

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
RadekPraha
Začátečník
Začátečník

Mala hlasitost

Příspěvek od RadekPraha »

Mam Acer notebook a nekdy se mi zda mala hlasitost repraku,
jde to nejak softwarove zvysit? Nekdy i kdyz mam zvuk ve Windowsech, i treba Winampu na maximu, tak je to stejne malo...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

No hlasitost asi nezvýšíš.Taky se mi to zda na Aceru malo.Vše na max. v driverech zvuku asi máš......
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Luk »

Pokuď tím míníš integrované repro v notesu tam je to vcelku běžné.Málo notesů má výkonější repráčky.Nemůžeš chhtí po zabudovaných mini chrchlátkách že budou dobře a hlasitě hrát.
Pokuď teda míníš integrované repro,rada je jediná,kup nějaké levné ale dobré repro např: 2.0 od Genisu nebo jiné značky aktivní a připoj konektro do notesu.Pokuď by to nešlo kup si interní nebo externí zvukovku a pak tam dej repro.Pokuď nechceš investovat ani korunu vidím to bledě s vyšší hlasitostí repra.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
Stanley
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

ACER notas mam taky a repracky opravdu za moc nestoji. S tim nic neudelas. :-( Bohuzel. Uvedim si, jak velke ty repracky asi jsou, kdyz se ti vejdou do vysky notebooku cca 3 cm. Pak nemuzes chtit zazraky. Pripoj si nejaky stolni bedynky, nebo sluchatka. Cili ten zvuk je normalni.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“