Které UFO je podle vás nej...
Moderátor: Baneshee
- Dony
- Středně pokročilý

Které UFO je podle vás nej...
Jak se vám líbí (líbily) jednotlivé kousky ufovraždících strategií? 
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

to je fakt, nejstarsi je nejlepsi
TFTD bylo sice na stejnym enginu, ale uplne tam po.. grafiku (ty barvy
), ufouni uz nebyli ufouni, ale nejaky soptici skrizeny s krokodylama a po treti misi na lodi, kde sem nekolik hodin hledal jednoho ufouna v neprehledny zmeti pater a mistnustek, jsem to vzdal, Apocalypse jsem sice dohral, ale jen ze zvedavosti, jak to dopadne, nejhorsi bylo, ze to vypadalo jako spatnej komiks (grafika jak z homosexualni pohadky), Aftermath jedu ted (s cheatama, pac me to moc neba, ale jsem zvedavej, co tam vsechno je) pocitam, ze to jen proficim a smaznu, mise sice docela jdou a grafika v nich taky, ale ze se neda treba vlezt do domu a strilet z okna nebo kolem prekazek jak v nejstarsim ufu, to je podvod, to tam ty objekty nemuseli davat
, a jeste ta silena "enciklopedie", kdyz si vzpomenu na krasnou "ufopedii" v enemy unknown a porovnam...
Na internetu jsem nasel nejaky projekt Xenocide, vypada jako remake enemy unknown s novou grafikou, zatim je to v nejake bete, ale ty obrazky vypadaly uuuuuzasne
Na internetu jsem nasel nejaky projekt Xenocide, vypada jako remake enemy unknown s novou grafikou, zatim je to v nejake bete, ale ty obrazky vypadaly uuuuuzasne
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - Frosty
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No nevim...
Ufo 1 je klasika všech klasik a v době kdy jsem ho pařil to byla nejlepší hra. Aftermath je hodně pěknej ale ne všechny zjednodušení se mi líbí. Apocalypse má trochu zvláštní grafickej styl , ale když se do ní člověk zapařil a překonal začátek tak zjistil že je v některejch věcech nejlepší z celé série. Těžko říct. Každej díl má něco do sebe.
Nejlepší je asi UFO1 nebo Apokalypse.
Nejlepší je asi UFO1 nebo Apokalypse.
- Tomek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
UFO 1 je nejlepsi jeste si vzpominam jak jsem u toho prosedel nespocet veceru.
CoolerMaster ATC 201B-SX2, Enermax EG495AX-VE, Asus P4C800-E Deluxe, Intel Pentium 4 3,4@3,6GHz w/ Zalman CNPS9500, 2x1GB Kingston HyperX DDR500 CL 3-4-4-8-1T, Seagate Barracuda 7200.7+ 2x 200GB SATA RAID0 w/ Zalman ZM-2HC2, HIS Excalibur X1950Pro w/ Zalman Zalman VF900-CU, Creative Labs X-Fi Elite Pro 64MB X-RAM, Logitech Z-10, DVD±RW Teac DV-W518GM, IOMEGA ZIP 250MB, Zalman ZM-MFC1, Logitech diNovo Media Desktop for Bluetooth 2.0 CZ, Steelpad 4S, 19" Sony LCD SDM-HS95P
- David Hajny
- Nováček

-
UFO: Apocalypse
AfterMatch jsem zatim nehral, ale nejlepsi bylo UFO: Apocalypse. Chvili mi trvalo nez jsem se to naucil hrat a moc se mi to nelibilo, ale pak jsem tomu prisel na chut. Vi nekdo co se stalo s firmou MicroProse?
Athlon-XP 2500+, ASUS A7X8X-X, Elixir 512MB DDR333, Power Color R9200 128MB, Teac CD-552E, Seagate 7200.7 120GB 8MB
- Miriablo
- Začátečník

MUH!
Na 100% terror from the deep. Enemy byla na zblití a aftermath zas moc krátkej. Apokalipsu jsem nehrál a myslím že toho ani nelituju..
Zelení mužíčci s ocáskama a sonickejma granátama RULEZ!!
Zelení mužíčci s ocáskama a sonickejma granátama RULEZ!!
AMD XP2000+@2200+, FalconRockII. + CoolerMaster 4BLUE LED, MSI KT4VL, ATI R9700 275/270@375/325+Arctic Cooler VGA(hi), 1x512MBRAM Brand2,5(333), DVD Asus, CD Toshiba, Case CCC P4(Tuninque uder constructión), SBLive!, 300W, XPSP1, MS desktop elite. --omega drivers (cat.4.3) & Riva new year edition--