BIOS na MSI NX6600 PCI-E Diamond

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
rlo
Nováček
Nováček

BIOS na MSI NX6600 PCI-E Diamond

Příspěvek od rlo »

Mel jsem v rukach jiz druhou tuto kartu a taky sla stejne jak tak moje blbe taktit (max cca 450 Mhz ),tak me napada jestli nahodou MSI nejak neblokuje pretakteni v BIOSu (stejne jak to casto byva u 6600 v AGP verzi). Mel bych proto prosbu,jestli me nekdo z vas, tech stestlivcu, kterym jde taktit aspon na 550 nemohl poslat svuj BIOS mailem. Pokud nekdo sehnal primo modifikovanej budu stestim bez sebe :-). Diky moc za pomoc, muj e-mail : rlo@centrum.cz
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: BIOS na MSI NX6600 PCI-E Diamond

Příspěvek od Shit »

rlo píše:Mel jsem v rukach jiz druhou tuto kartu a taky sla stejne jak tak moje blbe taktit (max cca 450 Mhz ),tak me napada jestli nahodou MSI nejak neblokuje pretakteni v BIOSu (stejne jak to casto byva u 6600 v AGP verzi). Mel bych proto prosbu,jestli me nekdo z vas, tech stestlivcu, kterym jde taktit aspon na 550 nemohl poslat svuj BIOS mailem. Pokud nekdo sehnal primo modifikovanej budu stestim bez sebe :-). Diky moc za pomoc, muj e-mail : rlo@centrum.cz
Jedu na 6600DE s origo biosem na 560MHz. Ten origo BIOS je podtaktovaný BIOS z 6600GT. BIOS si můžeš upravit NiBitorem (verze 2.2(a) už "přímo" podporuje i 6600DE). Pokud máš "horší" GPU, tak Ti nepomůže ani svěcená voda. :sad:
rlo
Nováček
Nováček

Příspěvek od rlo »

A nemohl bys me ten tvuj BIOS prece jen poslat. Kdyz uz s tim budu experimentovat,tak at vyzjkousim co jen jde. Dik
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“