Problém s *.MOV
- Krys
- Nováček

Problém s *.MOV
Zdravim
Mám problem s formatem MOV pokazdy kdyz ho chci pustit zamerne mi obraz a zvuk beží dál. Naisntaloval jsem si K-lite mega codec v tom je i quicktime a stejne mi zamrzava obraz uz nevim co s tím zkusil jsem i kodek Antifreeze a taky nic. dík za kazdou radu
Mám problem s formatem MOV pokazdy kdyz ho chci pustit zamerne mi obraz a zvuk beží dál. Naisntaloval jsem si K-lite mega codec v tom je i quicktime a stejne mi zamrzava obraz uz nevim co s tím zkusil jsem i kodek Antifreeze a taky nic. dík za kazdou radu
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s *.MOV
Nechces zkusit quicktime alternative? http://www.stahuj.cz/multimedia/multime ... up]=Beta+1. Já to používám s ACE maga codec packem a MOV jde v klidu, problémy mám jiný, viz. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=40489. Jinak se víc popiš: procesor, grafika + ovladače, systém atp. Zkus tu základní klasiku: nejnovější ovladače grafikyKrys píše:Zdravim
- Krys
- Nováček

- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
A nechceš zkusit ten ACE mega codec pack ( asi 50MB ) http://www.free-codecs.com/download/ACE ... S_Pack.htm Já na něj nedám dopustit. Akorát chvíli nastavuješ install, nějak mi tam chybí tlačítko "install all" Akorá doporučuju neinstalovat ty utilities programy, fakt sou k ničemu, snad jen Media Player Classic. pokuď ho už nemáš... A co ty drivery? Jinak třeba hry v poho, neblbne direct x? Teď sem dával návod do ovladačů, mě filmy nešly ani spouštět, directy blbly... http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight= Čim přeháváš? Program + verzeKrys píše:Quicktime alternative jsem taky zkousel dokonce jsem zformatoval C: abych to cely konecne odblešil a stejne je to furt samý.
- Krys
- Nováček

Jasně ja ted zkusim cokoli hlavně at uz to jde.Mám nainstalovaný ATI omega driver,directx mám 9.0b-ten vypadá v poho,mám naistalovaný K-lite codec a ten obsahuje media player classic 6.4.8.4,jo a ted pro zmenu mi to u nekterejch MOVu hlasí známou hlášku"V aplikaci bla bla bla došlo k problému a je třeba zavřít".a samozřejně si mužu vybrat odeslat chybu nebo neodeslat :)No zkusim teda jak rikáš ty ACE
GA-7N400E-L,AMD Athlon 64 3200+ ,CoolerMaster J7 Aero Lite,1GB dual DDR ,Seagate Barracuda 300 GB,nVidia 6700 GT 256RAM
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Zkus tam narvat 9.0c, stejně ho budeš potřebovat na hryKrys píše:Jasně ja ted zkusim cokoli hlavně at uz to jde.Mám nainstalovaný ATI omega driver,directx mám 9.0b-ten vypadá v poho,mám naistalovaný K-lite codec a ten obsahuje media player classic 6.4.8.4,jo a ted pro zmenu mi to u nekterejch MOVu hlasí známou hlášku"V aplikaci bla bla bla došlo k problému a je třeba zavřít".a samozřejně si mužu vybrat odeslat chybu nebo neodeslat :)No zkusim teda jak rikáš ty ACE
- mara.t
- Začátečník

Mám stejnej problém, některé nejnovější trailery v *.mov¨mi nejdou přehrát, pouze zvuk a quick time, či media player prostě napíší že není k dispozici (ani na netu) podpora pro daný formát. Nezpoplatnily zase nějakej kodek a ti co nemáme jablíčka se na trailery podíváme maximálně na yahoo v okýnku IE?
MSI mpg b550 gaming plus, AMD r5 5600XT, 4x 8GB HyperX Predator @3466MHz, EVGA 3070, Seasonic 520W, OCZ 256GB, Kingstone A2000 512GB, WD Blue 4TB.
- Dony
- Středně pokročilý

tak si zkuste nainstalovat QuickTime primo od Apple, taky mam s par MOV souborama stejnej problem, orig. quicktime je prehraje (u jednoho je v miste, kde to zatuhne viditelna chyba v obraze), alternativni kodeky se zasekavaji (obraz)
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- mara.t
- Začátečník

- Peterer
- Začátečník

- zombux
- Odborník PCT