Problém s *.MOV

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Krys
Nováček
Nováček

Problém s *.MOV

Příspěvek od Krys »

Zdravim
Mám problem s formatem MOV pokazdy kdyz ho chci pustit zamerne mi obraz a zvuk beží dál. Naisntaloval jsem si K-lite mega codec v tom je i quicktime a stejne mi zamrzava obraz uz nevim co s tím zkusil jsem i kodek Antifreeze a taky nic. dík za kazdou radu
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s *.MOV

Příspěvek od wector »

Krys píše:Zdravim
Mám problem s formatem MOV pokazdy kdyz ho chci pustit zamerne mi obraz a zvuk beží dál. Naisntaloval jsem si K-lite mega codec v tom je i quicktime a stejne mi zamrzava obraz uz nevim co s tím zkusil jsem i kodek Antifreeze a taky nic. dík za kazdou radu
Nechces zkusit quicktime alternative? http://www.stahuj.cz/multimedia/multime ... up]=Beta+1. Já to používám s ACE maga codec packem a MOV jde v klidu, problémy mám jiný, viz. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=40489. Jinak se víc popiš: procesor, grafika + ovladače, systém atp. Zkus tu základní klasiku: nejnovější ovladače grafiky
Krys
Nováček
Nováček

Příspěvek od Krys »

Quicktime alternative jsem taky zkousel dokonce jsem zformatoval C: abych to cely konecne odblešil a stejne je to furt samý.
GA-7N400E-L,AMD Athlon 64 3200+ ,CoolerMaster J7 Aero Lite,1GB dual DDR ,Seagate Barracuda 300 GB,nVidia 6700 GT 256RAM
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Krys píše:Quicktime alternative jsem taky zkousel dokonce jsem zformatoval C: abych to cely konecne odblešil a stejne je to furt samý.
A nechceš zkusit ten ACE mega codec pack ( asi 50MB ) http://www.free-codecs.com/download/ACE ... S_Pack.htm Já na něj nedám dopustit. Akorát chvíli nastavuješ install, nějak mi tam chybí tlačítko "install all" Akorá doporučuju neinstalovat ty utilities programy, fakt sou k ničemu, snad jen Media Player Classic. pokuď ho už nemáš... A co ty drivery? Jinak třeba hry v poho, neblbne direct x? Teď sem dával návod do ovladačů, mě filmy nešly ani spouštět, directy blbly... http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight= Čim přeháváš? Program + verze
Krys
Nováček
Nováček

Příspěvek od Krys »

Jasně ja ted zkusim cokoli hlavně at uz to jde.Mám nainstalovaný ATI omega driver,directx mám 9.0b-ten vypadá v poho,mám naistalovaný K-lite codec a ten obsahuje media player classic 6.4.8.4,jo a ted pro zmenu mi to u nekterejch MOVu hlasí známou hlášku"V aplikaci bla bla bla došlo k problému a je třeba zavřít".a samozřejně si mužu vybrat odeslat chybu nebo neodeslat :)No zkusim teda jak rikáš ty ACE
GA-7N400E-L,AMD Athlon 64 3200+ ,CoolerMaster J7 Aero Lite,1GB dual DDR ,Seagate Barracuda 300 GB,nVidia 6700 GT 256RAM
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Krys píše:Jasně ja ted zkusim cokoli hlavně at uz to jde.Mám nainstalovaný ATI omega driver,directx mám 9.0b-ten vypadá v poho,mám naistalovaný K-lite codec a ten obsahuje media player classic 6.4.8.4,jo a ted pro zmenu mi to u nekterejch MOVu hlasí známou hlášku"V aplikaci bla bla bla došlo k problému a je třeba zavřít".a samozřejně si mužu vybrat odeslat chybu nebo neodeslat :)No zkusim teda jak rikáš ty ACE
Zkus tam narvat 9.0c, stejně ho budeš potřebovat na hry
mara.t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mara.t »

Mám stejnej problém, některé nejnovější trailery v *.mov¨mi nejdou přehrát, pouze zvuk a quick time, či media player prostě napíší že není k dispozici (ani na netu) podpora pro daný formát. Nezpoplatnily zase nějakej kodek a ti co nemáme jablíčka se na trailery podíváme maximálně na yahoo v okýnku IE?
MSI mpg b550 gaming plus, AMD r5 5600XT, 4x 8GB HyperX Predator @3466MHz, EVGA 3070, Seasonic 520W, OCZ 256GB, Kingstone A2000 512GB, WD Blue 4TB.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

tak si zkuste nainstalovat QuickTime primo od Apple, taky mam s par MOV souborama stejnej problem, orig. quicktime je prehraje (u jednoho je v miste, kde to zatuhne viditelna chyba v obraze), alternativni kodeky se zasekavaji (obraz)
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

jj, nekdy to blbne pres ty aleternativy. Radeji použivam QuickTime full.
Normalne instalni QuickTime jak píše Dony a uvidime.
:)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
mara.t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mara.t »

Jenže ten je placený, teda pokud nechci koukat na trapně malé okýnka s trailerem přes IE :(
MSI mpg b550 gaming plus, AMD r5 5600XT, 4x 8GB HyperX Predator @3466MHz, EVGA 3070, Seasonic 520W, OCZ 256GB, Kingstone A2000 512GB, WD Blue 4TB.
Peterer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peterer »

Na jiném tématu psali, že je dobrý CCCP kodek ve spojení s Media Player Classicem, tak ještě zkus to.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Peterer píše:Na jiném tématu psali, že je dobrý CCCP kodek ve spojení s Media Player Classicem, tak ještě zkus to.
CCCP quicktime formát nepřehrává, na něj funguje jedině Quicktime originál nebo Quicktime Alternative. použitej přehrávač je věc druhá
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“