Redukce z PCI-E na AGP
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- striderix
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Redukce z PCI-E na AGP
Někde jsem se dočetl,že firma Albatron chystá uvést redukci z PCI-E na AGP,ví o tom někdo něco bližšího? Moc by mi to pomohlo - mám 6600GT na AGP a chci si teď koupit novou desku-s chipsetem nForce4,nenašel jsem bohužel žádnou s portem AGP....
dík za odpoveď
dík za odpoveď
Není to o tom, jak velkou ránu jsi schopen dát,ale o tom,jak velkou ránu jsi schopen přijmout a přitom jít stále dopředu...
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- striderix
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
hmm
No jo no,ja si myslel,ze ji jen tak nesezenu...ale prodavat se mi ji nechce,pac se to nevejde do rozpoctu
No,promyslim to... kolik bych si tak za ni mohl rict?
Je to CLUB3D6600GT - je stara zhruba 7 mesicu...
dik
Je to CLUB3D6600GT - je stara zhruba 7 mesicu...
dik
Není to o tom, jak velkou ránu jsi schopen dát,ale o tom,jak velkou ránu jsi schopen přijmout a přitom jít stále dopředu...
- deglaser
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- tovr1203
- Začátečník

Článek o tý redukci byl, jestli se nepletu, na svethardware.cz. Ale podle toho co tam psali, tak se to nevyplatí ... 1) nekompatibilita s něktrýma grafikama a MB, 2) šílená cena, 3) nedostupnost a 4) potřebuješ na to širokou case, protože ta redukce je na šířku to co polovina grafiky.
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
konzole: PS5