měl by uchladit?

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

měl by uchladit?

Příspěvek od Dex_Holland »

ahoj chci se zeptat,měl by uchladit tento chladič
9638033 - CPU CHLADIČ AMD Arctic-Cooling COPPER SILENT TC (reg.otáček)
Technical Specifications; max. Clock Rate: AMD Duron up to 2.0 GHz; AMD Athlon XP up to 3000+; recommended CPUs: AMD Duron up to 1.9 GHz; AMD Athlon XP up to 2800+ Heat Sink: 80 x 64 x 40 mm; Copper Plate: 44 x 44 x 5 mm; overall Dimensions: 90 x 82 x ......

http://interlink.tsbohemia.cz/img.asp?stiid=34935

durona 1,6@2,2(pokud by se tam dostal)
chladič ma měděné jádro....jako jde mi oto,....objednal jsem si novou desku,na ktere pujde lip taktit,ted nemužu,kvuli grafice,a chtěl bych vědět,jestli nemam rovnou koupit lepši chladič..nerad bych kupoval novej no...tak prosim zkuste napsat svuj nazor ,než bude tento tread vymazán(docela tomu věřim,že tu dlouho nebude)dik moc

//Smith : přesun
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Re: měl by uchladit?

Příspěvek od PcBuh »

Dex_Holland píše:ahoj chci se zeptat,měl by uchladit tento chladič
9638033 - CPU CHLADIČ AMD Arctic-Cooling COPPER SILENT TC (reg.otáček)
Technical Specifications; max. Clock Rate: AMD Duron up to 2.0 GHz; AMD Athlon XP up to 3000+; recommended CPUs: AMD Duron up to 1.9 GHz; AMD Athlon XP up to 2800+ Heat Sink: 80 x 64 x 40 mm; Copper Plate: 44 x 44 x 5 mm; overall Dimensions: 90 x 82 x ......

http://interlink.tsbohemia.cz/img.asp?stiid=34935

durona 1,6@2,2(pokud by se tam dostal)
chladič ma měděné jádro....jako jde mi oto,....objednal jsem si novou desku,na ktere pujde lip taktit,ted nemužu,kvuli grafice,a chtěl bych vědět,jestli nemam rovnou koupit lepši chladič..nerad bych kupoval novej no...tak prosim zkuste napsat svuj nazor ,než bude tento tread vymazán(docela tomu věřim,že tu dlouho nebude)dik moc
Podle mně tenhle chladič stačí
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

sem měl ten proc taktlej na 1980 a nevim přesně kolik topil,ale vim jistě že to nebylo o moc vic nez na nominalu.....takže bych se chtěl ještě doplnit otazku......začina se nějak rapidně zvedat teplota u tohoto procesoru když je nad 2ghz?
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Dex_Holland píše:sem měl ten proc taktlej na 1980 a nevim přesně kolik topil,ale vim jistě že to nebylo o moc vic nez na nominalu.....takže bych se chtěl ještě doplnit otazku......začina se nějak rapidně zvedat teplota u tohoto procesoru když je nad 2ghz?
to uz musis zkusit sam , zalezi to na vice okolnostech .
Nejak nechapu co tady resis, to proste zkus a pokud to bude moc topit tak kup lepsi chladic
0118 999 881 999 119 7253
Dex_Holland
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

řešim akorat to,že se mě nechce se vtom furt hrabat,čistit atd....ale tak to je jedno,zkusim no,dik
ja jen zkoušel jestli se nenajde někdo,kdo by to věděl určitě
Shoorty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shoorty »

Mne chladil Semprona 2500+@ na 1950 + nejake drobne na 44 pri zatazi :)
...
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: měl by uchladit?

Příspěvek od killerTJ »

Raději si kup Cooper Silent 2l nebo m. Ty dva mají regulátor otáček jako záslepku do PCI slotu ve 3 režimech. Více na http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25598
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“