ZMENA VELIKOSTI PISMA A NA NETU
- Návštěvník
-
ZMENA VELIKOSTI PISMA A NA NETU
dalsi muj stupidni dotaz al;e verte ze sem napred hledal a pak az psal..
proste sem vcera zapnul comp ajdu na net a vsechny stranky kam jdu maj jinou velikost pisma...a myslim i jinej tvar
proste nevim co to ma znamenat
ja nic nemenila je to jen na webovejch strankach!!
ne v jinejch aplikacicha ni v nicem jinym
nevite jak tovratit?
skousel sem vpanelch nastaveni pismo ale to nema stim co delat
proste sem vcera zapnul comp ajdu na net a vsechny stranky kam jdu maj jinou velikost pisma...a myslim i jinej tvar
proste nevim co to ma znamenat
ja nic nemenila je to jen na webovejch strankach!!
ne v jinejch aplikacicha ni v nicem jinym
nevite jak tovratit?
skousel sem vpanelch nastaveni pismo ale to nema stim co delat
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Návštěvník
-
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Návštěvník
-
- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ach jo, zas navod pro blbce , no dobra snad to zvladnesliverboy píše:a jak udelam screen??? neboto mam vyfotit fotakem? fakt nevim
radsi na to zapomente nebo mi zase vynadate
zmacknes tlacitko "printscren" na klavesnici (to je takova ta deska do ktere mlatis prstama kdyz pises sve inteligentni posty) pak spustis malovani (start->prislusenstvi ->malovani) az budes mit spustene malovani zmackni klavesu ctrl + v a pak jdi na soubor->ulozit a uloz to jako nejakej rozumnej format, nejlip png a pak to uploaduj do galerie na pct fgoru (klik nahore na galerie ->upload obrazku (pokud by tam tato moznost nebyla tak nejpprv klikni na administratorsky mod a pak az na upload)) .
a btw: stacilo by pouzit seznam nebo se zepotat neko zkusenejsiho kdo je v tve blizkosti a ne na kazdy tvuj stupidni dotaz vyuzivat forum, vidim ze mas icq takze verim ze aspon nekdo (pokud te vsichni nemaji v ignor listu ) by ti dokazal poradit.
0118 999 881 999 119 7253
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
na 100% mas (sis ) zvetsil pismo , si ho proste zmensi , nebo zacni pouzivat neco rozumneho za prohlizec (treba FF nebo operu ) tohle muze byt bud tva neschopnost nebo nejaky spyware taky , jak odstranit spyware mas na foru uz mnohoékrat popsano, takze hledej , ale imho jen nejses schopnej kliknout na 3 tlacitka 
0118 999 881 999 119 7253
- Návštěvník
-