ABIT KD7A
MSI KT4VA Lan Retail
obidve su KT 400a
........... dik
Moderátor: Eddward

Luboss píše:Nevim jakej je kurz, ale u nás se dá koupit Soltek 75FRN2 NForceII za 2550Kc a Soltek KT600 C1 za 2200kc i s DPH. Lepší to je určitě, ale finančně nevim

Kurna nevim nevim ..............Marsellus Wallace píše:kup radši tu MSI

co myslíš konkrétně ?hyde píše:by ma zaujimalo ako su na tom obidve z BIOSom..........
dik

Samozrejme ze necakam nabuchanu dosku to by som si kupil Abit AN7 ze ano ale len sa snazim vydolovat z tych 2500 co najviac ako asi kazdy na mojom mieste ...............Marsellus Wallace píše:co myslíš konkrétně ?hyde píše:by ma zaujimalo ako su na tom obidve z BIOSom..........
dik
abitu se rády nafukujou kondíky...kvalita použitých součástek tedy asi nebude příliš vysoká![]()
s msi bývají taky občas nějaké problémy, ale z těhle dvou je to to menší zlo. nečekej, že za 2500sk dostaneš nějak "nabušenou" desku

no píšeš že to jsou obě kt400a, takže maj 1/6 děličku, takže 400mhz by neměl být žádný problémhyde píše:Samozrejme ze necakam nabuchanu dosku to by som si kupil Abit AN7 ze ano ale len sa snazim vydolovat z tych 2500 co najviac ako asi kazdy na mojom mieste ...............Marsellus Wallace píše: co myslíš konkrétně ?
abitu se rády nafukujou kondíky...kvalita použitých součástek tedy asi nebude příliš vysoká![]()
s msi bývají taky občas nějaké problémy, ale z těhle dvou je to to menší zlo. nečekej, že za 2500sk dostaneš nějak "nabušenou" desku
By ma zaujimalo v akom rozmedzi mozu obidve menit nasobic a aku maju dosky delicku (asi obidve rovnaku ze) tj. ktora frekvencia FSb je posledna pri ktorej su PCI sloty este na 33mhz (166 alebo 200) => da sa z jednou z tych dosiek stabilne dosiahnut fsb 200 ????????,,
dik

aha diky moc cize 200 fsb no problem dikMarsellus Wallace píše:no píšeš že to jsou obě kt400a, takže maj 1/6 děličku, takže 400mhz by neměl být žádný problémhyde píše: Samozrejme ze necakam nabuchanu dosku to by som si kupil Abit AN7 ze ano ale len sa snazim vydolovat z tych 2500 co najviac ako asi kazdy na mojom mieste ...............
By ma zaujimalo v akom rozmedzi mozu obidve menit nasobic a aku maju dosky delicku (asi obidve rovnaku ze) tj. ktora frekvencia FSb je posledna pri ktorej su PCI sloty este na 33mhz (166 alebo 200) => da sa z jednou z tych dosiek stabilne dosiahnut fsb 200 ????????,,
dik![]()
ad násobič - netušim.

u nForce2 je mnohem lepší abit než MSI, u kt600 je abit přibližně stejnej jako msi (ale bral bych asi přeci jen tu MSI) ale u kt400a je abit mnohem horší než msihyde píše:Fiha co som videl tak ked sa ludia rozhodovali napr medzi msi kt6 delta a abit kv7 doporucili im jedine abit a na msi nadavali a to iste aj nforce 2 a msi k7n2-l a nf7 tiez jedine abit ............
ale tu to vidim ze na tej MSI nieco dobre je ked mi ju vsetci doporucuju

to znamena ze postupom casu by sa MSI kt4 AV lan mohla dostat kvalitou biosu na uroven kt4 v nie ..............Jája píše:
ale musim říct že předchudkyně měla trochu vychytanějši bios - holt už to byla 9. verze, kdežto na AVčku je tušim teprve 2., ale nebylo tam nic špatnyho.

Pocul som ale ze sa velmi tazko zhanaMarsellus Wallace píše:asus a7n8x

Áno.hyde píše:to znamena ze postupom casu by sa MSI kt4 AV lan mohla dostat kvalitou biosu na uroven kt4 v nie ..............Jája píše:
ale musim říct že předchudkyně měla trochu vychytanějši bios - holt už to byla 9. verze, kdežto na AVčku je tušim teprve 2., ale nebylo tam nic špatnyho.

Doporučuju z těch co nabízíš:hyde píše:No takze rozpocet sa mi rozsiril a do dosky mozem vrazit 3000sk
![]()
Takze co z tohoto by ste mi odporucali :
MSI KT6 Delta LSR
MSI K7N2 - L
Abit KV7
Abit NF7
ASUS A7V600
ASUS A7N8X
![]()
k EPOXU sa urcite nedostanemto skoda takze prosim vas o subjektivne nazory ktoru z tychto dosiek zvolit ........ tusim ze bude vecsina za NF7 ale dal som tam vsetko sa ason priblizne zmesti do 3000sk .......... k tym asusom mam najdalej ale daju sa ale najlepsie by boli tie MSIcka alebo ABITky ..................
dik