Užíváte Adware a Spybot?Jenže oni smáznou i registry.A proto

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Užíváte Adware a Spybot?Jenže oni smáznou i registry.A proto

Příspěvek od Luk »

Ano vím že se to může dát i do karantény,ale téměř všichni mažou.
Problém je že velmy často to najde i registry a občas se stalo že to našlo knihovnu dll. A proto se ptám je nějaký dobrý program zadarmo umící hlavně blokovat?Adware je ale ne v zákl.verz ale v placenné umí i blokaci.
Spybot má Imunizaci což trochu pomáhá ale...
Užívám Microsoft AntiSpyware Beta1. Jenže je to beta,hledačský schopnosti nic moc ale alespoň docela blokuje.
Jenže není to nic moc a mám ten dojem ,že koncem tohoto měsíce končí její platnost a pak se neví.Bude zadarmo nebo placený?
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Užíváte Adware a Spybot?Jenže oni smáznou i registry.A p

Příspěvek od cabman »

Luk píše:Problém je že velmy často to najde i registry a občas se stalo že to našlo knihovnu dll. A proto se ptám je nějaký dobrý program zadarmo umící hlavně blokovat?
V čem je problém? Některé potvůrky se běžně v regKey a dll schovávají - jejich odstranění je žádoucí. Pokud "nepřátelské dll" jen zablokuješ tak furt zůstanou v systému a to podle mě nemá logiku.
Luk píše:Užívám Microsoft AntiSpyware Beta1. Jenže je to beta,hledačský schopnosti nic moc ale alespoň docela blokuje.
Jenže není to nic moc a mám ten dojem ,že koncem tohoto měsíce končí její platnost a pak se neví.Bude zadarmo nebo placený?
MAS pokládám za to nejlepší co se nechá sehnat. V kombinaci s Nod32 je bezkonkurenční (denně s touto kombinací odviruji tak dvě mašiny). To že je beta není omezení - beta je označen protože je zadarmo. Tušim že platit se bude až od podzima.

AdAware a SpyBot používám jen ve Win95/Win98 protože v nich neběží MAS.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

cabman píše:MAS pokládám za to nejlepší co se nechá sehnat. V kombinaci s Nod32 je bezkonkurenční
To je věcí názoru... Takhle bych to já osobně rozhodně nehodnotil... , ani bych se to takhle neopovážil nenapsal...

Napsat "bezkonkurenční" - to snad ani ne.... :lol: :lol: Dobrý ano, ale bezkonkurenční rozhodně ne!! Těch výborných možností je samozřejmě víc.... :wink:
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Luk »

Jo dik.
Kluci mám ten Microsoft AntiSpyware a při instalaci Keria mě napsal toto:

Windows Service Kerio Personal Firewall 4 (C:\Program Files\Kerio\Personal Firewall 4\kpf4ss.exe) has been granted permission to be installed. Microsoft AntiSpyware has determined this program to be free of known spyware.

About Windows Services: A Windows service is a process or set of processes that adds functionality to Windows by providing support to other programs. Windows services can run without any user interaction and load when the computer starts prior to a user logging in.

Nemohlo mě to nějak bloknout něco v Keriu?
V hrubým překladu něco jako že Microsoft AntiSpyware povolil žádost o instalaci.Microsoft AntiSpyware určil že tento program je volný známý spyware.
Druhou část jsem raději nepřekládal moc mě to nedávalo smysl.

Co vy na to?Co se domňíváte?Moje english je hrozivě bíná takže ten překlad ehm... :oops:
jab
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jab »

Luk píše:Jo dik.
Kluci mám ten Microsoft AntiSpyware a při instalaci Keria mě napsal toto:

Windows Service Kerio Personal Firewall 4 (C:\Program Files\Kerio\Personal Firewall 4\kpf4ss.exe) has been granted permission to be installed. Microsoft AntiSpyware has determined this program to be free of known spyware.

About Windows Services: A Windows service is a process or set of processes that adds functionality to Windows by providing support to other programs. Windows services can run without any user interaction and load when the computer starts prior to a user logging in.

Nemohlo mě to nějak bloknout něco v Keriu?
V hrubým překladu něco jako že Microsoft AntiSpyware povolil žádost o instalaci.Microsoft AntiSpyware určil že tento program je volný známý spyware.
Druhou část jsem raději nepřekládal moc mě to nedávalo smysl.

Co vy na to?Co se domňíváte?Moje english je hrozivě bíná takže ten překlad ehm... :oops:
chce to davat vetsi pozor ve skole :wink: to be free of known spyware znamena, ze program neobsahuje zadny znamy spyware
ryzen r5 1600, ax370, 2x8gb, ssd+hdd, 1060 6gb
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Luk »

No tak díky.Nevím ale jak větší pozor jsem měl dávat.Já jsem se totiž ve škole neučil english to já sám jen tak trošku.A nebo z nutnosti už jen kvůly pc technice. :wink:
Naposledy upravil(a) Luk dne úte 19. črc 2005, 15:04, celkem upraveno 1 x.
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Shit píše:...Těch výborných možností je samozřejmě víc...
Rád bych slyšel tvůj konkrétní názor na další výborné možnosti. Mě to živí a každou lepší možnost s radostí uvítám.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

cabman píše:
Shit píše:...Těch výborných možností je samozřejmě víc...
Rád bych slyšel tvůj konkrétní názor na další výborné možnosti. Mě to živí a každou lepší možnost s radostí uvítám.
Další výborné kombinace: KAV5, NAV 2005 / AdAware, SpyBot... Ta Tvoje je taky výborná. :)
Asi takhle: Žádná kombinace není nejlepší ani nejhorší.... Já spíš reaguji na Tvoje tvrzení "bezkonkurenční"....to se rozhodně říci nedá....záleží na konkrétní situaci a na konkrétním napadení@poškození daného PC.... :oops:
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Luk »

Že vám kluci zasahuju do debaty,dle toho textu nevíte někdo z vás co je to v tom druhým eng textu překlad mě vychází úplný nesmysl.
Nevíte někdo?Já jen abych věděl co mě to udělalos firewalem kerio,jestly mě to hodilo jen tu hlášku že to dostalo povolení a blablabla...

Jinak abych se přidal do debaty ohledně antispamovacího programu.
Já jsem na svém pc spokojen s MS AntiSpyware,ale někomu jsem čistil pc a MS nenašel skoro nic za to po něm AdAware a po něm SpyBot dohromady našly spousty sajrajtu.
AdAware našel nějaké kritické a pár drobných a SpyBot po něm našel jen nějaké cookies a snad nějaký registry tuším že z Download Acceleratoru takže nic moc důležitého.
Takže dle mě sken u MS nic moc ale štít se mě líbí funguje dobře.

Dotaz jaký je nejlepší placený sw na spam?
Který dobře spam hledá ale i štítem blokuje že by rozšířená verze placeného AdAwaru?
Cabman:psal jsi že asi MS AntiSpyware Beta končí někdy na podzim mě to píše že končí za 12dní už.
Nemáš zprávy jak to bude pak?
Dík.
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Luk píše:...psal jsi že asi MS AntiSpyware Beta končí někdy na podzim mě to píše že končí za 12dní už...
Nemáš zprávy jak to bude pak?
Dík.
Pak musíš upgradovat na verzi Build 1.0.615.
microsoft.com faq píše:Q.When does the beta expire?
A.The current beta (Build 1.0.615) expires December 31, 2005.
Jinak co se týká odstraňování potvor, záleží co jsi chytl (jak psal Shit).
Teď jsem měl na stole totálně zašvihlý pc. Nod odstranil 35 virů a trojanů, MSA nepočítaně spyware. Mašina se zdála čistá, ale při otevření explorera mi vyskočilo okno a na ploše naskočily nové (nežádoucí) ikonky. Vzpoměl jsem si na SpyBot a Ad-Aware. SpyBot prohlásim mašinu čistou a Ad-Aware našel HiJack který nedokázal odstranit. Takže nakonec jsem stejně musel odstraňovat některé dll a klíče v reg ručně :( . Ale povedlo se.
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“