pretaktovani ATI Club3D 9800 PRO
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- JIMass
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
pretaktovani ATI Club3D 9800 PRO
Chlapi mam takovej problem pri pretaktovani tyhle karty...kazdej tady pise neuveritelny hodnoty pretaktovani jadra i pameti a ja kdyz to zvysim o dvacet oboji tak uz mi to napr ve FarCry dela takovy bily tecky na cernejch plochach....a to na ni mam VGA Silencer + pasivy....i teplotu mi to ukazuje v pohode do 50 stupnu i kdyz jadro dam treba na 450 z puvodnich 380, ale pak uz sou chyby v grafice neunosny...zkousel sem jen v Aquamarku3 a Farcry....nevite cim ty tecky muzou bejt...chtel bych z ty karty vytahnout trosku vic diky....
- Thellwin
- Administrátor

- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Doporučil bych pročíst tento thread, ve kterém se dozvíš vše o problematice R350/R360 a jejich taktování.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: pretaktovani ATI Club3D 9800 PRO
No tak hlavne to chce dobře chladit! Zkusit jiné drivery. Atitool ti zjistí bezbečnou mez jak pro GPU tak pamětí. Jinak by ti pomohl ješte volt mod ale to neni zas tak jednoduché.JIMass píše:Chlapi mam takovej problem pri pretaktovani tyhle karty...kazdej tady pise neuveritelny hodnoty pretaktovani jadra i pameti a ja kdyz to zvysim o dvacet oboji tak uz mi to napr ve FarCry dela takovy bily tecky na cernejch plochach....a to na ni mam VGA Silencer + pasivy....i teplotu mi to ukazuje v pohode do 50 stupnu i kdyz jadro dam treba na 450 z puvodnich 380, ale pak uz sou chyby v grafice neunosny...zkousel sem jen v Aquamarku3 a Farcry....nevite cim ty tecky muzou bejt...chtel bych z ty karty vytahnout trosku vic diky....
- JIMass
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem zjistil ze mam jadro R350 aspon AtiTryTool mi to ukazuje i kdyz nekdo psal ze to nemusi bejt pravda...ale asi tomu budu verit a bios flashovat nebudu jeste bych to uplne zkurvil....ovladace sem mel Omega drivers asi tri mesice stary tak sem je dneska vymenil za v2.6.42. Bohuzel vic jak 402/690 z toho nevytahnu ale v AquaMarku3 mi to vyskocilo z 44,062 na 48,744
coz sem celkem cumel...uz se v tom nebudu hrabat jen budu aktualizovat ovladace protoze to ocividne hodne pomaha vykonu.
- Spirit
- Středně pokročilý

-