pretaktovani ATI Club3D 9800 PRO

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
JIMass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

pretaktovani ATI Club3D 9800 PRO

Příspěvek od JIMass »

Chlapi mam takovej problem pri pretaktovani tyhle karty...kazdej tady pise neuveritelny hodnoty pretaktovani jadra i pameti a ja kdyz to zvysim o dvacet oboji tak uz mi to napr ve FarCry dela takovy bily tecky na cernejch plochach....a to na ni mam VGA Silencer + pasivy....i teplotu mi to ukazuje v pohode do 50 stupnu i kdyz jadro dam treba na 450 z puvodnich 380, ale pak uz sou chyby v grafice neunosny...zkousel sem jen v Aquamarku3 a Farcry....nevite cim ty tecky muzou bejt...chtel bych z ty karty vytahnout trosku vic diky....
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

OC je čistě individuální záležitost každé karty, to že jí někdo hodně přetaktuje, neznamená, že tobě se to samé povede také. Asi máš smůlu na kus :wink:
Goldnoob team proud member!
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Doporučil bych pročíst tento thread, ve kterém se dozvíš vše o problematice R350/R360 a jejich taktování.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: pretaktovani ATI Club3D 9800 PRO

Příspěvek od Dzin »

JIMass píše:Chlapi mam takovej problem pri pretaktovani tyhle karty...kazdej tady pise neuveritelny hodnoty pretaktovani jadra i pameti a ja kdyz to zvysim o dvacet oboji tak uz mi to napr ve FarCry dela takovy bily tecky na cernejch plochach....a to na ni mam VGA Silencer + pasivy....i teplotu mi to ukazuje v pohode do 50 stupnu i kdyz jadro dam treba na 450 z puvodnich 380, ale pak uz sou chyby v grafice neunosny...zkousel sem jen v Aquamarku3 a Farcry....nevite cim ty tecky muzou bejt...chtel bych z ty karty vytahnout trosku vic diky....
No tak hlavne to chce dobře chladit! Zkusit jiné drivery. Atitool ti zjistí bezbečnou mez jak pro GPU tak pamětí. Jinak by ti pomohl ješte volt mod ale to neni zas tak jednoduché. :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
JIMass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JIMass »

Tak sem zjistil ze mam jadro R350 aspon AtiTryTool mi to ukazuje i kdyz nekdo psal ze to nemusi bejt pravda...ale asi tomu budu verit a bios flashovat nebudu jeste bych to uplne zkurvil....ovladace sem mel Omega drivers asi tri mesice stary tak sem je dneska vymenil za v2.6.42. Bohuzel vic jak 402/690 z toho nevytahnu ale v AquaMarku3 mi to vyskocilo z 44,062 na 48,744 :o coz sem celkem cumel...uz se v tom nebudu hrabat jen budu aktualizovat ovladace protoze to ocividne hodne pomaha vykonu.
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

AtiTool keca, berie info z biosu... Skus si cez AtiTool ulozit obraz biosu do suboru (dumb bios) a otvor ho v notepade. V druhom riadku budes mat napisane r350 alebo r360, podla toho vies ake jadro mas. Inak ked das dole chladic, precitat si to mozes aj na jadre, tak to mas na 100 percent iste.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“