Zajímají mně teploty Klid+Zátěž
CPU může byt i lepší
Moderátor: morke

Mam tam ted tohle :Quakes píše:Já mám Zalman CNPS7000B-Cu a procesor Athlon64 3500+ Winchester regulaci asi uprostřed a měřím hlavně čidlem co mám zastrčeno zespoda mezi žebry a mám teplotu při zátěži u chladiče 36 stupňů což je jen o pár stupňů více než je teplota uvnitř skříně.
Když jsem tuhle sestavu dával dohromady a instaloval Windows a měl otevřenou skříň tak jsem po 2 hodinách šáhnul na chladič a k mému údivu byl studenej jako by PC ani nejelo.
, a při hrách atd. mam max. 36C 

Tam už jsem byl , ale je to na nic , pomalu každej tam má CPU taktovanejSmith píše:mrkni se třeba sem http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... &start=320

no ja ked sahnem na chladic na NB od zalmana daco47J tak myslim ze mi pc hori-speedfan-42°C co teor moze aj byt. Ale jak sahnem na Zalman 7000CU tak mi prst skoro zamrzne a to mi speed ukazuje 44°C burn. Takze je to blbost jak traky tie cidla. Neverit tomu a radsej sahnut na chladic...PcBuh píše:Tak jak je možné že ten můj Pasiv na CPU je vždy vlažnej , a to i když hraju 6hod. hry , a taky při doteku je pomalu studenejWiruss píše:no nic proti ale GigaByte má čidla tak asi jako Asus na naprosto nevhodných místech přičti 10 stupnů a jsi na svým...

Reklamace , vadné čidlociapka píše:no ja ked sahnem na chladic na NB od zalmana daco47J tak myslim ze mi pc hori-speedfan-42°C co teor moze aj byt. Ale jak sahnem na Zalman 7000CU tak mi prst skoro zamrzne a to mi speed ukazuje 44°C burn. Takze je to blbost jak traky tie cidla. Neverit tomu a radsej sahnut na chladic...PcBuh píše: Tak jak je možné že ten můj Pasiv na CPU je vždy vlažnej , a to i když hraju 6hod. hry , a taky při doteku je pomalu studenej