instalace Half Life 2 nejede

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
alcyon
Nováček
Nováček

instalace Half Life 2 nejede

Příspěvek od alcyon »

Zdravim,

vi mi nekdo poradit jak nainstalovat hru Half Life 2, kdyz nemam internet ?
Zkousel jsem to i s instalaci programu STEAM i bez nej, ale porad zustava instalace stat hned na prvni obrazovce ( objevuje se tam jen nejaky pokec nebo co ) a kdyz dam NEXT nic se nedeje. Mam WIN XP CZ a jsem prihlasen jako Administrator.
Diky za rady.
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

Ehm to nejde! kdyz instalujes HL2 musis byt pripojen aspon na zacatku, alias zaregistrovani se na STEAM.......

reseni:

1) poridit si za 300kc dial-up modem

2) vzit HL2 + HDD ke kamaradovi ktery ma NET a tam to nainstalovat ( zaregistrovat se na STEAM) a pak ti to doma pojede v off-line modu....
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

frost.silenec píše:2) vzit HL2 + HDD ke kamaradovi ktery ma NET a tam to nainstalovat ( zaregistrovat se na STEAM) a pak ti to doma pojede v off-line modu....
a aby si mohl zapnout offline mod tak potrebujes aspon jednou zapnout steam po netu a dat si tam automaticky prihlasovani a potom to teprve pujde v offline modu
alcyon
Nováček
Nováček

ine reseni ?

Příspěvek od alcyon »

Zdravim,

ja ale nemam takoveho kamarata s netem, kde bych to mohl nainstalovat.
Neexistuje ine reseni ? Nejaky programek, ktery by to spravil ?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

I kdyby takovy prográmek byl, tak tady ho řešit nebudeme, protože by byl s velkou pravdepodobností v rozporu s licencí na užívání tý hry. Kdyby autoři chteli, aby to šlo bez netu, jiste by nevymejšleli celou tu maškarádu se steamem...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: ine reseni ?

Příspěvek od Coololooser »

alcyon píše:Zdravim,

ja ale nemam takoveho kamarata s netem, kde bych to mohl nainstalovat.
Neexistuje ine reseni ? Nejaky programek, ktery by to spravil ?
a tohle pises odkud? :roll:
0118 999 881 999 119 7253
MaxSpawn
Nováček
Nováček

Příspěvek od MaxSpawn »

Zajdi si do nějaký poč.firmičky já jsem jim přinesl harddisk a papíry k instalaci a oni mi to za 180,-kč zaregistrovali ale nezapomeň jim říct aby zaškrtli

Kód: Vybrat vše

remember my password
jinak budeš muset pokaždý na internet.
MaxSpawn
alea206
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od alea206 »

Ten prográmek existuje v několika kopiích (navíc většinou jen v americe, v evropě je minimum kopií a navíc nějak nevim o to že by se ho někdo jen pokoušel šířit.), ale jeho výrobce několik hodin po uveřejnění zatkli, navíc to na hru má nenapravitelný následky a některý pasáže jsou díky tomu nehratelné (poškozena je AI a fyzikální část enginu). Takže i kdyby se ti ho povedlo sehnat (jako že asi nepovede) vřele ho nedoporučuju a navíc je to nelegální. A pokud by ses už někdy připojil STEAM by byl nepouživatelnej a riskoval by si, že přijdeš o licenční číslo a byl bys v prdely.

Používání programu je v rozporu se zákonem a poškozuje hru jako celek. Takže nepoužívat

Osobní zkušenosti nemám, četls sem to na nějakym zahraničnim fóru.
ASUS P4C800; P4 Nortwood 2,8@3,3; 4x512MB RAM Kingmax SuperRAM DDR433 (192MHz) 2-3-3-5;Palit X1950GT 512MB GPU 500@600; RAM 1200@1400 ; LC 6550 V2.0 550W; CD-RW; DVD-ROM, DVD-RW, 200GB SATA, 40GB ATA,
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“