MVP Baseball 2005

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
malysz
Nováček
Nováček

MVP Baseball 2005

Příspěvek od malysz »

Mám hru MVP Baseball 2005 od EA SPORTS, jde mi normálně, ale chc se zeptat, jak se odpaluje. Zobrazí se mi tam pole s barevnými kostičkami. Pokud stisknu klávesu DOWN + klávesu 8, tak se mi podaří třeba i homerun, ale většinu nadhozů úplně minu. Jak docílím toho, abych trefil míček častěji? Nadhozy nejsou problém, ale proč tam jsou taky ty barevný kostičky, má nějaký vliv, na jakou barvu mířím? Díky za info. Vím, že asi moc lidí v ČR to nehraje, ale někdo se snad najde. Nebo aspoň kde najdu nějaký návod v češtině. Našel jsem o této hře jedinou recenzy, ale bohužel tam jsem se odspověď na moji otázku nedočet. Díky moc
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: MVP Baseball 2005

Příspěvek od Butcherson »

malysz píše:Mám hru MVP Baseball 2005 od EA SPORTS, jde mi normálně, ale chc se zeptat, jak se odpaluje. Zobrazí se mi tam pole s barevnými kostičkami. Pokud stisknu klávesu DOWN + klávesu 8, tak se mi podaří třeba i homerun, ale většinu nadhozů úplně minu. Jak docílím toho, abych trefil míček častěji? Nadhozy nejsou problém, ale proč tam jsou taky ty barevný kostičky, má nějaký vliv, na jakou barvu mířím? Díky za info. Vím, že asi moc lidí v ČR to nehraje, ale někdo se snad najde. Nebo aspoň kde najdu nějaký návod v češtině. Našel jsem o této hře jedinou recenzy, ale bohužel tam jsem se odspověď na moji otázku nedočet. Díky moc
No moc lidi asi ne,ale ja od malicka jo :wink: Jinak ty barvy to sou horky a studeny zony. Kde ma palkar slabiny a kde zase silny mista..takze to je spis pro nadhozy. Jinak palis pomoci sipek..zalezi jestli beres outside, inside a nebo stred a pak jeste podle druhu nadhozu. No proste jak v realu..
Tady mas videa ktery by ti mohli pomoct. Jinak jestli si budes chtit dat particku, tak se ozvi..
http://www.easports.com/games/mvp2005/videos_page.jsp
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“