TV Sony - vypadava 4.ty kanal - HBO

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
kvee
Začátečník
Začátečník

TV Sony - vypadava 4.ty kanal - HBO

Příspěvek od kvee »

Hi all ,
mam problem :-D ktory sa velmi netyka pc ale mozno mi tu niekto bude vediet poradit :

mam Tv Sony KV - 29XL71K
a HBO ktore bezi na Slovensku na 4-tom kanali - ten mi vsak zo zaciatku vypadaval a teraz uz vobec nenaskoci - bol u mna technik z Upc - vraj uz mali taky pripad - neviete mi poradit ako by to slo opravit ? alebo co s tym ? /Tv je v zaruke , ale nechce sa mi trepat 50kg zo 4-teho poschodia bez vytahu :sad: /
diik
i7 2600 , Noctua NH-C14 , MB Asus Sabertooth P67 rev.3.0 , skrina NZXT Zero 2 , SSD OCZ Agility 2 ser. 120GB , RAM Corsair 16GB DDR3 , HDD WD Caviar Black 1,5TB , zdroj Enermax 850W Bronze , ASUS GTX 590 , LCD Acer 24°° GD245HQ , 3D Vision kit , Dvd Plextor
Patton
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patton »

Zkus to prohnat přes video.
Ten, kdo nezná svojí minulost, je odsouzen si ji zopakovat.
Kdo dává přednost bezpečí před svobodou, ten je po právu otrokem.
Diktatura je moc opírající se o násilí a neomezená žádnými zákony. V.I. Lenin
Ignore list: Dex_Holland, facility
kvee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kvee »

Patton píše:Zkus to prohnat přes video.
skusal som - neslo to - vobec nenaslo ani zrnenie na 4-tom kan. - nepomohlo ani rucne ladenie ... ale dik .... :roll: ..uz som odhlasil HBO ... 8-)
i7 2600 , Noctua NH-C14 , MB Asus Sabertooth P67 rev.3.0 , skrina NZXT Zero 2 , SSD OCZ Agility 2 ser. 120GB , RAM Corsair 16GB DDR3 , HDD WD Caviar Black 1,5TB , zdroj Enermax 850W Bronze , ASUS GTX 590 , LCD Acer 24°° GD245HQ , 3D Vision kit , Dvd Plextor
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“