acer aspire 3002 lm dase nejak zvysit vydrz?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
iconek
Nováček
Nováček

acer aspire 3002 lm dase nejak zvysit vydrz?

Příspěvek od iconek »

nejakou softwarovou utilitkou,ktera by vypnula nepotrebne programy a hardware,kdyz cestuju domu stacilo by mi jen poslouchat hudbu na sluchatkach.i kdyz si myslim ze tuto slabou vydrz asi nijak nepujde ovlivnit ale presto se radsi ptam,treba by se neco naslo :-).mno jo mel sem si radsi koupit pentium nez amd

amd 2800,512 ram,dvd palirna
Xfiler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xfiler »

u aceru by mel byt program acer epowermanagement a ja tam mam od zacatku profil maximumu battery life ale je fakt ze mam centrino viz. nize
iconek
Nováček
Nováček

acer

Příspěvek od iconek »

hele tak jsem to stahnul a funguje to i na mem amd.z 1hodiny 15 minut je 2,5 hodiny a jeste se da na to koukat.snizilo to jas displaye a procesor se snizil na 10 procent.mockrat diky za radu.mej se.jeste jednou dik.tomas
mates000
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od mates000 »

cus lidi
chtel jsem se zeptat kde jsi stahnul ten programek dikes
kuksx
Nováček
Nováček

Příspěvek od kuksx »

kde asi .... acer.cz nebo googluj :)

jinak jsem ten epm viděl u kámoše (tm4101lmi), tak jsem si ho dal i na svůj (tm4001) a funguje bez problému .. jenom mě překvapilo, že on ho měl hned po nainstalovaní modifikované verze winů a já ho tam musel doinstalovávat ... asi to je tím, že já ho mám o půl roku dýl, než on ... nevim
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“