po instalaci startoval 13 sekund teď asi 2 minuty(po obrazovku vítejte zbytek po spuštění je hned), mám toho hodně nainstalovaného, registry jsou pročištěné defragmentace nepomohla, podle mě je něco s NTFS tabulkou, ale nejsem si jistý u bratra to dělá to samé vir@trojan jsem vyloučil (proskenováno AVG, avast, nod32, ad-aware) jen se mi podařilo zjistit že ochrana starforce zpomalovala start asi o 1 minutu
když si zapnete přes spustit MSCONFIG a nastavujete BOOT.INI můžete zaškrknout políčko /SOS a bude se vám vypisovat co systém spouští a zarazil mě konec objevilo se >
kontrola disku C:\ dokončena disk neobsahuje chyby
kontrola disku D:\ dokončena disk neobsahuje chyby
to znamená že prázdný disk se kotntroluje jen pár vteřin, ale plný i několik minut tak se ptám, umí někdo najít v registrech(nebo jinde) položku která spouští kontrolu disku a zapnout ji při vypnutí ?? anebo ji vypnout úplně ?
tady je má konfigurace(pro jistotu)
CPU > AMD ATHLON XP 2800
MB > PCCHIPS M848A
RAM > 786MB DDR333Mhz
GK > GIGABITE N6600GT 128MB DDR3
ZVUK > SOUND BLASTER AUDIGY 1
HDD > WESTERN DIGITAL 160GB 8MB CACHE 7200RPM
DVD > NEC 3550
DÍKY ZA KAŽDOU RADU
pomalý start windows XP
Moderátor: Loki5567
- bum.no1
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dev1
- Nováček

-
presne
skusil som to z SOS a presne to iste mama , dlho taka modra obrazovka a potom vypise daco ze C a X je prescanovane atd , len chcem dodat ze mam 2x 200gb ATA cize ak toto scanuje tak to asi co povedat a cim viac veci som nainstaloval tim viac muselo scanovat a preto po kazdom pridanom drivri to po rr vzdy nacitavalo dlhsie a dlhsie takze ak sa to dako da vypnut pls help