regcleaner
- Gulias
- Začátečník

-
regcleaner
ahoj, pouzivam soft menom regcleaner, no po reinstalu win a naistalovani vsetkych updatov mi uz tento soft nejde nejde,,, preco??? alebo existuje nejaky podobne kvalitny soft, nie jv16tools to je shit..... moc diky
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: regcleaner
Nepíšeš jaké máš win ale já mám XP prof a taky všechny update a jede...Gulias píše:ahoj, pouzivam soft menom regcleaner, no po reinstalu win a naistalovani vsetkych updatov mi uz tento soft nejde nejde,,, preco??? alebo existuje nejaky podobne kvalitny soft, nie jv16tools to je shit..... moc diky
- Gulias
- Začátečník

-
regcleaner
mam win xp prof.. en a myslim ze to sposobuje windows installer 3.1, no bohvie uz len instalacia je zvlasna ..... vsetko ide ok az na to ze sa na konci nenapise v instalacnom programe done, ale len zmizne
- Gulias
- Začátečník

-
regcleaner
predpokladam ze najprv naistaloval regcleaner a az potom windows installer 3.1
- kuavik
- Mírně pokročilý

- Gulias
- Začátečník

-
regcleaner
soft na http://www.ccleaner.com/ nie spatny, ale ja potrebujem soft kde sa daju sledovat registre podla datumu atd.. napr. ked naistalujem nejeku aplikaciu potom ju nasledne odstranim, chcem vediet ktore kluce tam este zostali, ale ktore kluce po naistalovani boli pridane do registrov