kterou mysku od Losana?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

kterou mysku od Losana?

Příspěvek od wector »

Zdravim,
mám taovej "problém" - nečekaně mi zbylo "pár" korun, asi 7 tis. - na novou desku s pciex, proc. a grafarnu to asi nestačí, ale stále je co kupovat... :) Rozhodl sem se "obšťastnit" i své nebohé, brigádou zmožené ručky - levačka dostala klávesnici, pravačka si zaslouží nějakou myšku, požadavky asi takhle: každej den si dám trochu quaka na GZ, ale žádnej profi gamer nejsem, spíš takovej "hobbygamer", s netscroll optical to ale není zrovna ono; žádný extrémní, rádoby ergonomický výstřelky neberu; s cenou bych se rád vešel do tis, max. 1300,- a nakupuju jen u Losana ( u nás jediný schůdný řešení, kde člověku vyjdou aspoň trochu vstříc co se "exotických" věcí týče, jinak AutoCont a AAC comp :down: - byste nevěřili, jak na mě při dotazu na pasivy na paměti koukali... ).
Byl sem rozhodnut pro něco od Logitechu, ale na netu je tolik doporučení na spoustu jinejch krys, takže teď už fakt nevim... Vyšlo mi asi toto:
http://www.losan.cz/katalog/products_de ... bozi=16830
http://www.losan.cz/katalog/products_de ... bozi=15031
http://www.losan.cz/katalog/products_de ... bozi=21120
má věrnost se projeví zde http://www.losan.cz/katalog/products_de ... bozi=17934 - 4 myši v životě, všechno genius :)
co mě překvapilo i v recenzích je tohle: http://www.losan.cz/katalog/products.php?kod_tpz_io=250

možná bych zkusil i tohle, jestli to má cenu:
http://www.losan.cz/katalog/products_de ... bozi=21072 nebo tohle http://www.losan.cz/katalog/products_de ... bozi=20472

Já vim, je toho dost, ale neporadíte? Díky moc

//EDIT: když už sme u toho, co říkáte na tohle? http://www.losan.cz/katalog/products_de ... bozi=22501 - za ty prachy...
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

mx510-super
mx310-super
ie4.0-super,ale vyklika se
genius c.1-nebrat
Sharkoon-vypada dobre ale nebrat
mx518-taky super
razer-je good ale spatny tvar(osahej si ji at vis)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

MX310, MX510, MX518, Razera ... ale rozhodně si je osahej, jak ti padnou. Pokud to bude super myš a tobě nesedne tak je to na nic. K tý speciální podložce ... nejsem profi hráč a myslím, že tomu kdo profi nehraje stačí jakákoliv obyčejná. Já jedu na tý co byla u Levelu a jsem maximálně spokojenej.
Goldnoob team proud member!
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

On je to právě problém "osahej". Můžu bejt rád, že k nám vůbec něco dovezou, takže všechno je to na závaznou objednávku... Nějak nevim s tim microsoftem, ani dpi nikde nedaj, ale cenově je nádherná. Jak velkej rozdíl je mezi 310 a 510? Vyplatí se připlatit si nebo je to zbytrčnejch 20 piv v tahu?
Noxyr
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Noxyr »

Sice mimo mísu, ale k tomu Zlosanu. Nevím jak v Lounech, ale tady v Teplicích to jsou pěkný zm..i
Jakmile tam příjdeš a scháníš neco a dáš najevo že PC rozumíš, začnou dělat strašně chytrý a dokazovat jak jsou výjmečný.....

Jinak myš bych bral toho Razera...
CPU: AMD X2 5000+ MB: Asus M2N-SLI RAM: 4GB DDR800 GPU: Asus nVidia 9800GTX HDD: SATA 80GB Seagate Baraccuda + PATA 160GB Mechaniky: DVD-RW NEC 4550A + Ausus E616P2
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Noxyr píše:Sice mimo mísu, ale k tomu Zlosanu. Nevím jak v Lounech, ale tady v Teplicích to jsou pěkný zm..i
Jakmile tam příjdeš a scháníš neco a dáš najevo že PC rozumíš, začnou dělat strašně chytrý a dokazovat jak jsou výjmečný.....

Jinak myš bych bral toho Razera...
U nás tam seděj 3 lidi - 1. vypadá, že neumí do pěti napočítat, ale hraje si na nějakýho kinga, 2. tam skoro nepotkám a ten 3. je úplně v poho. Jako já si nemůžu moc vybírat: v AAC nic nemaj, když to najdu na netu v jejich ceníku, tak to ještě neznamená, že mi to objednaj do Loun - nechápu?! Pak je tu AutoCont - byl sem tam 1 - za ochranou mřížku k 80mm větráku si řekli 150KČ, kámoš odtamtud má comp a když sem mu ho teď dával dokupy, tak sem se nestačil divit : IDE kabely obrácený a zaplácený nějakou pastou či čim? - nikdy tam už nejdu! Pak ještě 2 takový podivný obchody obchody, na který si každej stěžuje a nic tam vlastně nemaj, vrcholem tam je Barton 2800+ :? A pak poslední, takovej zaplivanej obchod-bazar, kam nemůžeš ani přijít, protože je podlaha pokrytá 200MMX... Takže mi vyjde jenom ten Losan, přijdou mi celkem ochotný, občas maj i něco skladem v Lounech. I když: mám objednaný pasivy na paměti a nějak se to protahuje a trochu víc věcí skladem by neuškodilo - nebo spíš rozumnější věci: třeba 9550 by si tady koupilo dost lidí, určitě víc než 9800PRO, tady je to počítačově fakt mrtvý město... Takže asi tak, sem rád i za ně
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Sorry, že zase otravuju, ale uvažoval sem a asi takhle: zbylo víc prachů, než sem doufal, takže vybírám mezi mx518 a Razerem biamondback, ale nedám za myš 1300-1500, aniž bych ji vyskoušel ( i když mě do ruky padne snad všechno, před pár lety sem držel razer boomslang a v poho, i když ergonomie prej byla úděsná a nepadlo to spoustě lidí ). Takže sem se rozhodl, že si radši zajedu do Práglu a tam něco vyberu naživo, navíc od října tam stejně pudu na školu, takže v případě reklamace to bude i schůdnější. Proto se chci zeptat, jestli tam neznáte nějakej dobrej obchod s cenama srovnatelnejma s Internetem a Losanem ( ony sou v podstatě všude stejné, takže mají asi od Logitechu a Razeru doporučený/předepsaný ceny nebo co... ), kde mi to předvedou, nechají vyzkoušet, kde se obsluha vyzná a je aspoň trochu ochotná. Ještě lepší by byl takovej obchod třeba v Mostě nebo v dalších městech okolo Loun. Díky za odpovědi

P.S. Pokud možno ulici a metro v okolí, popř. i stručnej popis cesty, hodně mi to usnadníte
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

tak sem nakonec koupil mx518 za 1385 od czech computers, jeste si sice zvykam, ale vypada to super. Dekuji za rady

//EDIT: Tak ještě nelocknout :) Jedna vec me jeste zajima: jak rozmistit prsty? Ne ze by uplne nesedela, ale furt nevim, jak spravne rozm,istit prsty, kam "odlozit" dlan atp... Jak to pouzivaty vy?

//EDIT 2: Tak aby toho nebylo dost: zkusil sem Razer Diamndback u kamose, sedla mi nadherne, u Czechcomputer mi vysli vstric a vymenili mi 518ku za Razer Diamondback Chameleon ( magma strasne zhavi, poc. pouzivam na prehravani DVD, takze to byl problem a plazma je o 300 drazsi, to se mi nechtelo davat jenom za vzhled ). Mohu jenom doporucit, ergonomie je vynikajici ( i kdyz to tak nemusi vypadat ), lepe padne do ruky, obzvlast pokud nejste kulturysta :) ( u 518 sem nejak nevedel, kam uklidit prstenicek, pokud tedy ovladate prosterednikem prave tlacitko ). Razer je i presnejsi: v Q3 sem mel u 518 sensitivitu 20, u Razera mam 10 a pohyb je stejne rychlej, raily snadnejsi atd. Mohu jen doporucit, i kdyz i 518 je vynikajici!
Zdeněk Svoboda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Logitech MX510 nebo její nástupce

Příspěvek od Zdeněk Svoboda »

Jako nejvhodnější bych doporučil Logitech MX510 Performance Optical Mouse, popř. jejiho nástupce (MX516??).
Ale ta myš Microsoftu může být na některé práce a hry vhodnější, kdy je potřeba myš zvedat...
Osobně mi nejvíce vyhovuje již drahá bezdrátová Logitech MX1000 laser, ale velkou přesnost i rychlou odezvu má ta MX 510, ale i Microsoft.
MX 310 je levnější a spíše kancelářskou myší.
PC1 — CPU: Athlon 64 3700+ San Diego, netakt; Chladič: Spire KestrelKing V; MB: MSI K8N Neo4 Platin; RAM: 4 x 512 DDR Kingmax 433; GPU: MSI X700 Pro 128; HDD: HDD1—Hit. 250 GB SATA II, HDD2—Hit. 400 GB SATA, HDD3—IBM 120 GB 7200 ot. IDE; HDD4—2x SCSI Hit. 34 GB 10k ot. RAID; Case: Bigtower CHIEFTEC BA-01B-B-SL (Bravo) - s plným osaz. ventilát. (4-5 ks 93 mm a 2 ks 120 mm -2.500 ot.); Zdroj: CHIEFTEC 410W ATX v. 2.0 s 120 mm; CDR: DVD-RAM LG a CD-R SCSI 32 rychl. NEC; TV tuner: Pinacle PCTV 110i; 2 regul. panely otáček a teplot: 1. AeroCool Panel; 2. AeroCool GateWatch; Klávesnice: UMAX Office keyboard; Myš: Logitech MX1000; Tablet: A5; 2 monitory: 1. 24" SONY W900 a 2. 17" EIZO T561.
Po 1GB síti a dat. přepínači spojený s:
PC2 — CPU: Duron 1300; ABIT KT7 Raid; 512 MB; HDD Seagate 120 GB 7200 ot. + st. šrot SCSI, HDD, CD-R i CDRW, TV VTR-500... v EUROCASE ML8023 s 400W - 120 mm vent.; Case je osazen ručně a termistory regul. ventilát.: 4 ks 80 mm a 1 ks 120 mm. + 17"
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Logitech MX510 nebo její nástupce

Příspěvek od wector »

Zdeněk Svoboda píše:Jako nejvhodnější bych doporučil Logitech MX510 Performance Optical Mouse, popř. jejiho nástupce (MX516??).
Ale ta myš Microsoftu může být na některé práce a hry vhodnější, kdy je potřeba myš zvedat...
Osobně mi nejvíce vyhovuje již drahá bezdrátová Logitech MX1000 laser, ale velkou přesnost i rychlou odezvu má ta MX 510, ale i Microsoft.
Tak nástupce je mx518 ne 516 :wink: A jak jsem již napsal a mám v podpisu: Razer Diamondback Chameleon mé No.1 :-D
Zdeněk Svoboda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Logitech MX510 nebo její nástupce

Příspěvek od Zdeněk Svoboda »

wector píše:
Zdeněk Svoboda píše:Jako nejvhodnější bych doporučil Logitech MX510 Performance Optical Mouse, popř. jejiho nástupce (MX516??).
Tak nástupce je mx518 ne 516 :wink: A jak jsem již napsal a mám v podpisu: Razer Diamondback Chameleon mé No.1 :-D
Omlouvám se za chybu, nedočetl jsem vše to tu až do konce.
Před rokem, kdy jsem cca. po ročním používání bezdeátové myši od Microsofru (šlo o to starší provedení) si chtěl koupit novou s rychlejší odezvou, prve jsem uvažoval i o té 510 a nové bezdrátové od Microsoftu. MX 510 tehdy byla drátová špička!
Ale jak se objevila MX 1000, tak jsem šel ihned do ní!
Mnohem lépe se mi drží...
PC1 — CPU: Athlon 64 3700+ San Diego, netakt; Chladič: Spire KestrelKing V; MB: MSI K8N Neo4 Platin; RAM: 4 x 512 DDR Kingmax 433; GPU: MSI X700 Pro 128; HDD: HDD1—Hit. 250 GB SATA II, HDD2—Hit. 400 GB SATA, HDD3—IBM 120 GB 7200 ot. IDE; HDD4—2x SCSI Hit. 34 GB 10k ot. RAID; Case: Bigtower CHIEFTEC BA-01B-B-SL (Bravo) - s plným osaz. ventilát. (4-5 ks 93 mm a 2 ks 120 mm -2.500 ot.); Zdroj: CHIEFTEC 410W ATX v. 2.0 s 120 mm; CDR: DVD-RAM LG a CD-R SCSI 32 rychl. NEC; TV tuner: Pinacle PCTV 110i; 2 regul. panely otáček a teplot: 1. AeroCool Panel; 2. AeroCool GateWatch; Klávesnice: UMAX Office keyboard; Myš: Logitech MX1000; Tablet: A5; 2 monitory: 1. 24" SONY W900 a 2. 17" EIZO T561.
Po 1GB síti a dat. přepínači spojený s:
PC2 — CPU: Duron 1300; ABIT KT7 Raid; 512 MB; HDD Seagate 120 GB 7200 ot. + st. šrot SCSI, HDD, CD-R i CDRW, TV VTR-500... v EUROCASE ML8023 s 400W - 120 mm vent.; Case je osazen ručně a termistory regul. ventilát.: 4 ks 80 mm a 1 ks 120 mm. + 17"
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Ja som mal rok MX500, presiel som na MX1000 a teraz takmer po roku jej pouzivania mam Razer Diamondback Plasma LE.

Chlapcom co tvrdia ze MX510 forever odkjazujem: je tu MX518, ten isty tvar ale vsetko ostatne o triedu lepsie.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Wuuduu píše:Ja som mal rok MX500, presiel som na MX1000 a teraz takmer po roku jej pouzivania mam Razer Diamondback Plasma LE.

Chlapcom co tvrdia ze MX510 forever odkjazujem: je tu MX518, ten isty tvar ale vsetko ostatne o triedu lepsie.
Tak nějak, 518 sem měl 3 dny a až na to, že mi nesedla do ruky, se jedná o vynikající myš, ale v porovnání s Razerem je trochu pozadu. Ikdyž jen o málo a navíc v hi-end kategorii, ikdyž je 518 super přesná, tak tu stále ten kousek za Razerem existuje :-) A teď ten novej Cooperhand, 2000dpi, nádhera, už se i prodává, ale ta cena...2545,- vč. DPH Ale tak za rok je moje, až cena sleze na hodnotu dnešních diamondbacků, tak mažu do krámu :-D
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

ja mam IE3.0 a je zcela super tak nevim co tady resite s mysama dpi 2000,pokud budu kupovat novou mys tak urcite laserovou a nebude to razer,pokud budou porad delat takove strasne patvary
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Cujo píše:ja mam IE3.0 a je zcela super tak nevim co tady resite s mysama dpi 2000,pokud budu kupovat novou mys tak urcite laserovou a nebude to razer,pokud budou porad delat takove strasne patvary
co řešíme s mysma s 2000dpi - no, ono nejenom, že má 2000dpi, on má i laser :wink: A s těma patvarama klídek, to říkají většinou lidi, co Razera ještě nikdy neměli v ruce ( vyjímky existujou )
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

no ja sem mel v ruce skoro kazdou mys
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Cujo píše:no ja sem mel v ruce skoro kazdou mys
jak sem řekl, vyjímky existujou - narážel sem na to, že na netu sem potkal tolik lidí, co pomlouvali razera a přitom ho 95% z nich nikdy nemělo v ruce...

//edit Jája: promazáno -PH
Aceh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Bocni tlacitka u MX518

Příspěvek od Aceh »

Chtel jsem se zeptat....Zkousel nekdo pouzit bocni tlacitka MX518 ve strileckach jako tlacitka pro vykouknuti?Da se stim hrat? Diky
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Bocni tlacitka u MX518

Příspěvek od wector »

Aceh píše:Chtel jsem se zeptat....Zkousel nekdo pouzit bocni tlacitka MX518 ve strileckach jako tlacitka pro vykouknuti?Da se stim hrat? Diky
No, já za tu krátkou dobu s mx518 dokázal používat jenom to delší boční tlačítko, to kratší by šlo podle mě taky celkem snadno používat, ač se v recenzích často říká, že je nepoužitelný, ale chtělo by to asi větší ruce/delší prsty. Ale vykouknutí? Já teda hraju Quaka, mě se to moc netýká, ale vykouknutí je trochu divný, ne? Když si představim tu situaci: sem za zdí, vykouknu, možná i "zazoomuju", budu střílet.....z toho už mi vychází ( zoom tradičně na kolečku ), že budu muset stisknout 2-3 tlač. na myši a to už je "prstolam" :) Ale zkus to, problém by v tom být neměl, třeba ti to bude vyhovovat...
Aceh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aceh »

To jo do Quaka blbost ale ja hraju COD takze by mackal jen dve...hodne me to zajima bylo by to o hodne pohodlnejsi, co se tyce pohybu. Mohl by plne ovladat smerova tlacitka a do toho jeste vykukovani...Takze myslis ze by to slo jo?
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“