Zkusenosti s Acer TM4502LMI

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Butcherson
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zkusenosti s Acer TM4502LMI

Příspěvek od Butcherson »

Mate nejaky zkusenosti s Acerem TM4502LMI?
Na CC sem videl ne zrovna pozitivni ohlasy:
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-P5 ... E9A95.html
ale v zahranici to celkem slo. Mate ho nekdo?
Diky
Case: Chieftec LCX-01SL-SL-B Cpu: Intel P4 3,4 GHz 800FSB 1MB 775 Motherboard: Abit AG8 915 Grafika: Asus x1950 256MB pci-e HDD: Hitachi 7K250 500GB,Maxtor 250GB Palírna: DVD-RW LG4081B Repro: Genius HT 5.1Cpu Fan: Zalman 7700al/cu System: WinXP SP2 Router: SMC Barricade router 7004VBR Internet: Netbox 10mbit
creco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od creco »

nekupuj acera, hodne lidi snim ma spatny zkusenosti, mozna ze je o tisicovku, dve levnejsi,, ale potom budes nadavat, ja sam mel acera a jsem rad ze jsem se ho zbavil a znam vic lidi nadavajici na notebooky od aceru, koukni se radsi po IBM, asus, HP
HP NX6310
Xfiler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xfiler »

creco píše:nekupuj acera, hodne lidi snim ma spatny zkusenosti, mozna ze je o tisicovku, dve levnejsi,, ale potom budes nadavat, ja sam mel acera a jsem rad ze jsem se ho zbavil a znam vic lidi nadavajici na notebooky od aceru, koukni se radsi po IBM, asus, HP
musim rict ze ja acer mam a zatim no problemo ale je to vyssi rada ja mam NB za 36000 tenhle to bude asi nejakej levnejsi, ale jak rikam ja nemam problem a co sem slysel tak to s acerem neni az tak hrozny, pomer cena/vykon/kvalita je dost slusny
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

creco píše:koukni se radsi po IBM, asus, HP
IBM nebo Asus beru, ale to HP myslíš vážně? měl jsi někdy v ruce např. nx6110? :lol:
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
creco
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od creco »

prave ze tetka se zamyslim nad modelem nx6110.... mas k nemu vyhrady?? rad bych to slysel protoze o nem opravdu uvazuju, ale je pravda ze cim dal vic vyrobcu prestava vyrabet sve notebooku a kupuje je z ciny nebo tajvanu... tak clovek pak ani nevi od koho si ma co koupit
HP NX6310
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

mám docela zásadní výhrady k vybavení porty, má jen 2 USB porty! další výhradu mám k instalaci, ten image připravený HP je totální shit zacpaný spoustou nepotřebného SW
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
niatheppe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niatheppe »

Je to otázka štěstí, ale nemyslim, že by notebookyod Aceru byly tak špatné, musíte vzít v úvahu, že těchto notebooků je mnohem víc než ntb od jinejch výrobců, tudíž se o nich i víc píše. Z toho se může zdát, že jsou i víc poruchový, jenomže většinou člověk píše na internet, že se mu něco podělalo a snaží se najít řešení.

Stejně se skoro všechny notebooky dovážený z Asie :wink:

Jinak mam s jednim Acerem docela good zkušenosti...
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“