Pomoc...............upad mi pasiv z grafiky
Moderátor: morke
- Moli
- Začátečník

Pomoc...............upad mi pasiv z grafiky
Zdravim. Na svym starym kompu mam grafiku ktera nema diry na sroubky a pasiv s vetrakem tam byl jen tak prilepeny(nakym lepidlem od vyroby). Aktivni 40 moc rvala a tak jsem vyrobil z pasivu z P4 takovy teleso ktery melo nakonec 170g. Doprostred jsem dal pastu a na kraje sekundak. Drzelo to pevne. Ani jsem to nemoh odtrhnout, i po dukladnem zahrati.
Problem nastal v tehlech vedrech. Bratranec paril hodinu ET a najednou se z bedny ozvalo bouchnuti. Otevru bocnici a pasiv na dne. Hned jsem pc vypnul. NO a ted bych potreboval poradit cim ten pasiv mam prilepit. Neco co bude dobre vodit a odolavat teplu. Ten sekundak vypada jak vysusenej. Paste nic nejni. Muzete mi poradit. Diky
Problem nastal v tehlech vedrech. Bratranec paril hodinu ET a najednou se z bedny ozvalo bouchnuti. Otevru bocnici a pasiv na dne. Hned jsem pc vypnul. NO a ted bych potreboval poradit cim ten pasiv mam prilepit. Neco co bude dobre vodit a odolavat teplu. Ten sekundak vypada jak vysusenej. Paste nic nejni. Muzete mi poradit. Diky
- Cici
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Rider008
- Začátečník

- Moli
- Začátečník

- Fifi
- Středně pokročilý

No modelářská lepidla nejsou vhodná. Ani tekutý silikon. Ta karta by se upekla. Zkus tohleto:Moli píše:No lepidlo je to dost kvalitni. Jsem totiz modelar tak vim co pouzivam.
Starim to taky byt nemuze jelikoz to je mesic co jsem ho tam daval. Spis by me zajimal ten mechanickej uchyt kdyt tam nemam diry. Nebo poradte naky jiny lepidlo. Nakej silikon nebo neco podobnyho?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26214
- Cici
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Připevnit to mechanicky. To sem si dělal srandu. Napadly mě šrouby, ale vono by to fakt možná šlo. Kdyby si tomu udělal nějakej rám, tak by to určitě drželo, ale musel bys to navrhnou tak, aby si neporušil grafárnu, ale šlo by to. 
MSI 648 Max, Intel Pentium 4C 2,4 GHz (2411@2534) Northwood, ATI Radeon 9800 Pro, 512 MB DDR RAM, Genius SW-5.1 Home Theater
- Moli
- Začátečník

- Fifi
- Středně pokročilý

- Moli
- Začátečník

- Fifi
- Středně pokročilý

- Moli
- Začátečník

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
a neni tohle lepsi a levnejsi?
http://www.jsc-computers.cz/product_inf ... da5b6f3016
- Spirit
- Středně pokročilý

-
Ten "Silicone caulk" od titanu som mal a je to strasne dobra vec! Zaschne do pol hodinky-hodinky, drzi velmi dobre, vodi velmi dobre. A ked treba pasiv odstranit, nie je problem. A aj zvysky po lepidle sa daju jednoducho prstom "zosulkat" pretoze to je silikon.... takze nezanecha ziadne stopy po pouziti a naslednom odstraneni... Velmi odporucam. 
- Moli
- Začátečník