Tisk z t602 (ms-dos) na USB tiskárně

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Zamčeno
Ati
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tisk z t602 (ms-dos) na USB tiskárně

Příspěvek od Ati »

Zdacer mám dotaz , potřebuju tisknout ze staré T602 :oops: na USB tiskárně ale problém je v tom ze mě to jaksi nejde i když je v T602 přímo možnost nastavení : Tisk z USB portu a tak bych potřeboval poradit jak to nastavit a nebo kde bych sehnal kabel USB na LPT Dík moc
N@$ty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Tisk z t602 (ms-dos) na USB tiskárně

Příspěvek od N@$ty »

Ati píše:Zdacer mám dotaz , potřebuju tisknout ze staré T602 :oops: na USB tiskárně ale problém je v tom ze mě to jaksi nejde i když je v T602 přímo možnost nastavení : Tisk z USB portu a tak bych potřeboval poradit jak to nastavit a nebo kde bych sehnal kabel USB na LPT Dík moc
Podle me kabel LPT-USB neexistuje a tisk na USB tiskarne bude pod ms-dos problem, protoze ms-dos aspon co si myslim USB neumi.

//Ale dost tiskaren, ale nejspis jen ty starsi maji USB i LPT, tak by ti stačil jen LPT kabel.

Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
eXp10it
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Tisk z t602 (ms-dos) na USB tiskárně

Příspěvek od eXp10it »

Ati píše:Zdacer mám dotaz , potřebuju tisknout ze staré T602 :oops: na USB tiskárně ale problém je v tom ze mě to jaksi nejde i když je v T602 přímo možnost nastavení : Tisk z USB portu a tak bych potřeboval poradit jak to nastavit a nebo kde bych sehnal kabel USB na LPT Dík moc

především si myslím, že dotaz patří do úplně jiné sekce, takže by mněl být odstraněn nebo přesunut, ale pokud se nepletu tak jde obecně staré sftwary ošálit tak že se tiskárna nastaví ve windows jako síťová nebo tak něco a pak už to fachá....určitě to nebude problém vygooglit :o)
eXp10it is b4ck
letos s*ru na moding a delam si pro radost bedny
ISAAC CPU tuleň 1100@1460MHz; MB msi 6337le5; 2 × 256 MB SDRAM 100@133MHz; HDD Samsung 200GB 7200rpm + nějaké ty blbosti okolo.
EGRES
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EGRES »

hmmm skus to tak, ze si nazdielas danu tlaciaren a potom ju namapujes na port LPT.... je ti sice skrabanie sa pravou rukou za lavym uchom, ale malo by to fungovat
ked to nieje taktnute, tak to nie je moje :P alias psychopat v akcii....
ak sa v niecom mylim, kludne ma opravte, rad sa nieco nove naucim
€agle
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od €agle »

Nejakej navod jak tisknout z dosu na USB tiskarne je tady a tady je neco malo i cesky.
Jinak zkus v googlu hledat "dos usb printer" najde ti dost informaci.
Eagle3D Engine under developement

Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Ati
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ati »

ok dik moc mrknu nato
Konfigurace PC a výsledky v 3D Marku (staré budu aktualizovat) viz . http://atispc.wz.cz
Lukee155
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukee155 »

Nainstaluj FreeDOS, pod ním jde podpora USB zapnout.

//€agle - lock - nema cenu vytahovat rok stare tema (ktere by v tehle sekci vlastne ani nemelo byt)
Laptop: Dell Latitude D630 (T8300, 4GB RAM, nVidia Quadro...) + Docking station, D600 (Dothan 1,8GHz, 1GB RAM, Radeon 9000...) + Docking station
LCD: Dell 22", 1680x1050
PDA: PDA: Palm TX
Zamčeno

Zpět na „Modifikace hardware“