Nedávno koupený notebok a už mě zlobí.

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Pavloš
Začátečník
Začátečník

Nedávno koupený notebok a už mě zlobí.

Příspěvek od Pavloš »

Vlastním nedávno kupovanou hračku Toshiba Satellite P30-153.
Začíná se mě zdát že se nechová v pořádku občas jako vynechává Klávesnice a musím taky někdy vyndavat zařízení z portů a znovu zapojovat.
Mimo to mám asi promáčklinky nahoře displeje.
Tak si říkám jak jsem mohl tento notebok takhle dodělat?
Je pravdou že jsem jej užíval v autě,ve vlaku na chatě.Používal sem ho u vody když se šlo koupat.Pravdou je že i taková kravina jako že jsem chodil ze sprchy ihned k noteboku,utřenej ale asi i přesto na něj něco káplo.A nebo jsme měl neustále otevřený okno ven, i když venku lilo jako z konve.
Asi jsem to ale přehnal a tydle výše uvedený kraviny a ty změny teploty a vlhka+sucha mu neudělaly dobře na elektroniku a z toho to blbnutí klávsnice a jiné...
I to že jsem občas při otevírání nebo i zavírání přesně netrefil rámeček displeje a lehce šáhnul párkrát místo na rámeček na displej.Z toho jsou zase ty otlačeninky,takové lehounké důlky na displeji.Mám ho v záruce kolik si řeknou za výměnu portů,klávesnice a jde nějak poopravit displej?
Pavloš
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavloš »

Nikdo nic. :o
Tak budu trpělivej a budu čekat.Je mi divný jak jsem ho takhle
ten notebok mohl podělat.To jsem zvědav kolik budu platit za výměny.
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Podla mna by ti lepsie poradili priamo v servise..., ked poskodenie pred sebou priamo nevidim dost tasko nieco povedat .....
Niektore zavadi by sa mozno dali uhrat aj na reklamaciu..., ine urcite nie...
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
Pavloš
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavloš »

Jo asi máš recht.Ale furt nevim jak jsem ho mohl takovím to zachazením
uvést do nynějšího stavu to mě moc nedává smysl.
Dik za napsání.
swarm
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swarm »

Já bych se tu vůbec neptal a už bych to nechal v servisu. Jednou jsem do Toshiby přitáhl rozlámaný notebook, kterému pořádně nedržel displej a mělo to měsíc před koncem záruky, ale opravu uznali jako záruční bez keců :-)
Diagon Swarm -> Můj NB blog viz. [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“