vymena grafiky v NB
Moderátor: Don
- funghistan
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
vymena grafiky v NB
Mam NB s procakom Athlon64 3200+,1GB ram a celkom mi vadi graficka karta,lebo je tam len Mobile Radeon 9600 s 64MB...myslite,ze by sa dala jednoducho vymenit a nepredrazilo by sa to moc?
- Xfiler
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
- Rider008
- Začátečník
- Luk
- Mírně pokročilý
-
Já ti nevím,ale zdá se ti ten tvůj notes snad pomalý?
Mě teda určitě ani ne. A to ani na hry novějšího data.Ten Radeon 9600 není tak špatný tedy tak pomalý.Podle mě i ne moc staré hry jako Doom3 tak musí docela běhat.A Half-Life2 tam musí běhat nádherně svižně.Teď ale k tvé otázce,vyměnit to nepůjde.Už je to nějaká doba co výrobci plánujou aby se daly takovéto komponnenty v notebooku jentak jednoduše vyměnit za výkonější.Ale ještě si budem muset počkat.
Teď si zateoretizuju: A pokuď to náhodou přijde myslým si že takovouto možnost bude mít většina nových notebooků někdy za 2-3roky.
PS:je to jen moje teorie že by to mohlo ne že bude....
Mě teda určitě ani ne. A to ani na hry novějšího data.Ten Radeon 9600 není tak špatný tedy tak pomalý.Podle mě i ne moc staré hry jako Doom3 tak musí docela běhat.A Half-Life2 tam musí běhat nádherně svižně.Teď ale k tvé otázce,vyměnit to nepůjde.Už je to nějaká doba co výrobci plánujou aby se daly takovéto komponnenty v notebooku jentak jednoduše vyměnit za výkonější.Ale ještě si budem muset počkat.
Teď si zateoretizuju: A pokuď to náhodou přijde myslým si že takovouto možnost bude mít většina nových notebooků někdy za 2-3roky.
PS:je to jen moje teorie že by to mohlo ne že bude....
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!