Pomóóć - XP a FILExxx.CHK

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Petrenka
Začátečník
Začátečník

Pomóóć - XP a FILExxx.CHK

Příspěvek od Petrenka »

Prosím o pomoc !

Nejspíš SCANDISK, nebo něco mi zrušilo na disku několik adresářů s fotkama cca 5000Ks a na místě kde byl adresář např. FOTO je jen soubor FOTO bez přípony o velikosti 32,768Kb !
Dále se mi vytvořil adresář FOUND.000 a 001 - zde se nejspíš nachází všechny soubory ze zmizelých adresářů !

Dá se nějakým způsobem zmenit ten soubor FOTO na adresář FOTO ?
Nebo nějak ty soubory navrátit na původní misto a nebo je(všechny ty FILExxx.CHK) přejmenovat na původní název.

jsem z toho na nervy

moc moc díky

Petr
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

jediny, co s timhle muzes udelat, je zkusit CHK soubory prejmenovat na JPG, treba se ti z toho neco povede precist... Jinak obnova ze zalohy (kterou urcite mas a pravidelne delas :wink: )
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Petrenka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Petrenka »

Dony píše:jediny, co s timhle muzes udelat, je zkusit CHK soubory prejmenovat na JPG, treba se ti z toho neco povede precist... Jinak obnova ze zalohy (kterou urcite mas a pravidelne delas :wink: )
Tak tu zálohu jsem si zrovna chtěl udělat :evil: - proto jsem na to přišel
Už na tom pracuju a postupně filtruju obrázky,videa a jiné. Na to, že je toho přes 5.000 souborů, tak to bude makačka - ale aspoň nejsou ztracené.

Už jsem vyfiltroval 3.800 fotek a pokračuju dál :?
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“