iRiver H320 vs. iAudio X5(L)

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Kai-Yin
Začátečník
Začátečník

iRiver H320 vs. iAudio X5(L)

Příspěvek od Kai-Yin »

Skoro dva roky jsem mel iRiver Slim imp 350 ale ted mi za nej vratili penize a ja sem bez prehravace. Rozhoduji se prave mezi iRiver H320 a iAudio X5L , takže bych byl rád kdyby jste sem napsali vase zkusenosti ci nazory...

Zatim se priklanim k X5L....
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: iRiver H320 vs. iAudio X5(L)

Příspěvek od killerTJ »

Kai-Yin píše:Skoro dva roky jsem mel iRiver Slim imp 350 ale ted mi za nej vratili penize a ja sem bez prehravace. Rozhoduji se prave mezi iRiver H320 a iAudio X5L , takže bych byl rád kdyby jste sem napsali vase zkusenosti ci nazory...

Zatim se priklanim k X5L....
Pokud ti jde čistě o hudbu tak já mám IAudio M3 + Koss KSC35 a jsem s nim maximálně spokojený. Pokud chceš sledovat i filmy atd tak taky bych se přiklonil k X5.
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
Kai-Yin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kai-Yin »

škoda ze sem neprispavate ve vetsi mire, strasne byste mi svymi nazory usnadnily vybirani....jsou to pro me studenta velmi drahe zalezitosti a abych si to mohl koupit sem pracoval cely cervenec, takze bych pak nerad litoval ze sem koupil toho druheho.

Jaky je prosim rozdil v dispeji? X5 ma rozliseni 160x128 bodu a H320 ma 2" TFT LCD dispej, barev maji stejne, ale jake ma h320 rozliseni nevim, nikde sem to nenasel.

Prosim pomozte
Kai-Yin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kai-Yin »

Tak co, pribyli nejaci vlastnici iAudia X5l ? Jak se vam libi ?
Benet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Benet »

Nevím nevím .. vybral si dva pomerně vyrovnané koně.. ani s jedním neuděláš chybu.. Pokud si byl spokojen s IRIVER ( jkože vystupovaní firmy atd... ) tak není důvod nevzít pravě jeho....
Ja třeba osobně bych vzal IAUDIO . Všude na něj pějou chválu ( na IRVER taky ) a u verze X5L je pomerně dobrá výdrž baterií.

Takže pokud chceš něco do vánoc ber IRIVER (IAUDIO do vánoc nebude)
Pokud vydržíš tak tak budeš zase na hranici rozhodovaní .. ale ja bych bral IAUDIO

MB:MSI K8N Neo2-54G (nForce3ultra)
CPU:A64Winches.3000+(1,8GHz)@(2,43GHz)
GPU:Inno3d 6800GT 350/1000@390/1100
Ram:2x A-DATA 512Mb 500MHz Opt.GSA-4160B TV:Leadtek WinFast TV2000XP Expert HDD:120GB Hitachi ATA+160GB Hitachi SATA Chlazení: Původní (boxované) OS:WIN XP Prof. SP2
Kai-Yin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kai-Yin »

Neboj, ja sem se rozhoval v srpnu, ted uz sem rozhodnut davno, jen sem chtel dat tento thread trochu na oci, aby sem nekdo napsal svoje nazory. Ja mam vybrane iAudio X5L, ale koupit si ho budu moct az koncem ledna.... Tak piste piste !! :D
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“