Eurotel data nonstop poradte

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Loutka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Eurotel data nonstop poradte

Příspěvek od Loutka »

já surfuji a najednou jako by to spadlo ale připojení je aktivni ale nic nestáhnu a neotevřu čím to může bít
Slibuji, že si hned přečtu pravidla o podpisu, než sem zase na 10 řádků naházím svoje zajímavé sestavy !!!
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

Chyba GPRS. Vypni modem, chvíli počkej a znovu se přihlas do sítě. Pokud to nepomůže, kontaktuj technickou pomoc ET. Sám s tím nic neuděláš. Je možný, že dohledovej systém ET vykázal při vysokým vánočním zatížení sítě nějaký chyby, na jejichž odstranění se pracuje.
..
Loutka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loutka »

no to jsem si myslel ale je to tak určitě
Slibuji, že si hned přečtu pravidla o podpisu, než sem zase na 10 řádků naházím svoje zajímavé sestavy !!!
blackstar
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blackstar »

ja to mel od vcerejska :? normal jsem se pripojil ale zadnej web to nenacetlo...takze je chyba u ET pretizeni nebo nejaky vypadek :razz:
Loutka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loutka »

tak jsestli to dělá všem tak to je v pohodě
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

nekdy to dela, je to asi nejakej binec v siti, protoze to nezavisi vubec na sile signalu
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
blod
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blod »

jedu na EUROTEL DATA NONSTOP od 23.12 ale žadnej výpadek jsem nezaznamenal zatím jsem s touto službou spokojen :) Ale ještě jsem nedostal učet :-D
Io
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Io »

Ahoj: Tady je řešení problému.
Taky se mi to několikrát stalo. Jak jsem vypozoroval, vždy zhruba po stažení 100 MB dat v celku. Mno, jsem stahovač, no co. Zřejmě to bude nějaká chyba GSM modemu, jestli používáš, já mám MC35i.
Zřejmě to nebude chyba Eurotelu, protože když se připojíš, tak na servery má odezvu. (ping). Několikrát jsem volal na GO linku, ale samozřejmě nevěděli nic. Tak tady je návod:

::::

Vypnout mobile phone tools.
Vypojit elektriku do modemu.
Vypojit datový kabel z modemu.

A teď obrácené pořadí, tedy zapojit datový kabel, elektriku, Mobile phone tools.

Po spuštění to bude znovu chtít PIN, ale pojede to ::

Good luck
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Io píše:Ahoj: Tady je řešení problému.
Taky se mi to několikrát stalo. Jak jsem vypozoroval, vždy zhruba po stažení 100 MB dat v celku. Mno, jsem stahovač, no co. Zřejmě to bude nějaká chyba GSM modemu, jestli používáš, já mám MC35i.
Zřejmě to nebude chyba Eurotelu, protože když se připojíš, tak na servery má odezvu. (ping). Několikrát jsem volal na GO linku, ale samozřejmě nevěděli nic. Tak tady je návod:

A teď obrácené pořadí, tedy zapojit datový kabel, elektriku, Mobile phone tools.

Good luck
Máš pravdu -osvědčenej recept- ani nemusíš vytahovat datovej kabel :D . Hledal jsem na MC35i nějakej jinej ovladač na netu-nic jsem nenašel, ptal jsem se na ET helpu a nejsem sám. :(
blod
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blod »

Io píše:Ahoj: Tady je řešení problému.

Good luck
JAK DLOUHO JSI STAHOVAL TĚCH 100 MB 8-)
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

no to je rada, pouzivam tu nokiackou PCMCIA kartu a na odpojeni a novy pripojeni jsem prisel taky, ale to problem moc neresi...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Loutka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loutka »

no takové řešení není pro mě ja to nechcu dělat vypínat atd. já potřebuji spojení v tahu musíme přijít na řešení jiné ale zajímá mě Blod jak to že nemá žádné problémy já to někdy vypínám a zapínám ta i desetkrát nechápu
blod
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blod »

Loutka píše:no takové řešení není pro mě ja to nechcu dělat vypínat atd. já potřebuji spojení v tahu musíme přijít na řešení jiné ale zajímá mě Blod jak to že nemá žádné problémy já to někdy vypínám a zapínám ta i desetkrát nechápu
Já mám SIEMENS MC 35i Terminal a opravdu to jede bez výpadku.Donesl jsem to domu nainstaloval a jede to.Je pravda že jsem ještě nestahoval takovej objem dat 100Mb.
Loutka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loutka »

no mě to ted jede bezvadně ale zase budu něco stahovat vědšího tak to pak spadne štve mě to
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

blod píše:
Loutka píše:no takové řešení není pro mě ja to nechcu dělat vypínat atd. já potřebuji spojení v tahu musíme přijít na řešení jiné ale zajímá mě Blod jak to že nemá žádné problémy já to někdy vypínám a zapínám ta i desetkrát nechápu
Já mám SIEMENS MC 35i Terminal a opravdu to jede bez výpadku.Donesl jsem to domu nainstaloval a jede to.Je pravda že jsem ještě nestahoval takovej objem dat 100Mb.
Mám to samý a stáhnout 100Mb bez výpadku-no málo kdy :( :( Ale za ty prachy :) :)
blod
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blod »

Tak jsem zkoušel stahovat 150 Mb softem FlashGet.Pravidelně při 49% se to seklo.Musel jsem odpojit modem ze sítě aby to zase jelo.. :x :x :x
Loutka
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Loutka »

no to není řešení musíme na něco přijít to mě nebaví a aji nejde posílat soubory přes ICQ
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“