Problém s instalci balíků v FC4

Linux, Unix, Solaris, OS/2 atp.
Odpovědět
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Problém s instalci balíků v FC4

Příspěvek od Rammstein »

Mnoo už mám jen problém nainstalovat pppd a ifconfig, kterej k tomu potřebuju a kdyždám rpm -i a ten balík tak to napíše že už je nainstalovanej a když dám rpm -e a ten balík tak to napíše že není nainstalovanej :((( Nevíte co s tím ? prosím...díky moc
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
gunsenroses
Začátečník
Začátečník

Re: Problém s instalci balíků v FC4

Příspěvek od gunsenroses »

Rammstein píše:Mnoo už mám jen problém nainstalovat pppd a ifconfig, kterej k tomu potřebuju a kdyždám rpm -i a ten balík tak to napíše že už je nainstalovanej a když dám rpm -e a ten balík tak to napíše že není nainstalovanej :((( Nevíte co s tím ? prosím...díky moc
najprv prestuduj toto
http://www.root.cz/clanky/sprava-balicku-s-rpm/

mozno robis castu chybu, odinstalovava sa

Kód: Vybrat vše

rpm -e nazov
,
a nie

Kód: Vybrat vše

rpm -e nazov.rpm
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

když jsem dal rpm -e balík tak to napsalo ppp>= is needed by (installed) rpm-pppol-3.5-27.i386
ppp>= 0:2.3.7 is neede (installed) wndial -1.54.0-5.i386

----

a když jsem dal rpm -f tak to napsalo warning ppp-2.4.2-7.i386.rpm: Header V3 DSA signature: NOKEY, key ID 4f2a6fd2

a když dám ten inslat tak napíše že už tam je a když odinstalvovat tak tam není :(, já už fakt nevím co s tím :( :sad: :sad: :sad:
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Jinx
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jinx »

Ve fedore by mel byt nejaky Yum nebo neco podobneho ktery by mel umet resit i zavislosti. Instaluje bud programy primo z internetu nebo z disku, zkus to pres tenhle instalator.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

:lock: vyřešeno
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Linux a podobné“