chtěl jsem uploadovat obrázek, a najednou...
Kód: Vybrat vše
Warning: move_uploaded_file ./albums/edit/mHTTP_temp_249ae733.jpg): failed to open stream: No such file or directory in D:\Inetpub\wwwroot\PCT_forum\gallery\upload.php on line 1197

Warning: move_uploaded_file ./albums/edit/mHTTP_temp_249ae733.jpg): failed to open stream: No such file or directory in D:\Inetpub\wwwroot\PCT_forum\gallery\upload.php on line 1197
Třeba proto, že se bojím vystoupit z poklidného útočiště na Smetišti... však on si sem nějaký najde cestu...cool.user píše:proc to nedas do sekce pro adminy?
jinak taky me to nechce ted uploadovat jpgcka
Warning: opendir(./albums/edit): failed to open dir: Invalid argument in D:\Inetpub\wwwroot\PCT_forum\gallery\upload.php on line 409
failed to open stream
Přesně...Maxtor píše:No, tak jsem zjistil, ze mi to nejede tak..
btw.. hned pri otevreni "upload" mam nahore..Jinak upload pak nejede... to samy jako u ostatnichKód: Vybrat vše
Warning: opendir(./albums/edit): failed to open dir: Invalid argument in D:\Inetpub\wwwroot\PCT_forum\gallery\upload.php on line 409
failed to open stream
consider píše:OD 5.8. NEFUNGUJE UPLOAD DO GALERIE. PLEASE, VSIMNE SI TOHO NEKDO??
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian
Že jsou prázdniny, to chápu (díky nim jsem o moc víc na netu), že byl víkend...no, toho jsem si všiml až teďWilik píše:Ano, vsimli jsme si toho a na problemu uz se pracuje. Behem dneska by to melo byt vyreseno. Chapejte, ze jsou jednak prazdniny a navic byl i vikend, takze oprava uploadu obrazku v galerii opravdu nemela uplne 100% prioritu...
Aplikace IEXPLORE způsobila neplatnost stránkyMaWa píše:Should be working right now....
Warning: move_uploaded_file(./albums/edit/mHTTP_temp_a5eea789.jpg): failed to open stream: No such file or directory in D:\Inetpub\wwwroot\PCT_forum\gallery\upload.php on line 1197
Warning: move_uploaded_file(): Unable to move 'C:\PHP\uploadtemp\php66E.tmp' to './albums/edit/mHTTP_temp_a5eea789.jpg' in D:\Inetpub\wwwroot\PCT_forum\gallery\upload.php on line 1197
co ted ?sheriff.wiggum píše:Kód: Vybrat vše
Warning: move_uploaded_file(./albums/edit/mHTTP_temp_a5eea789.jpg): failed to open stream: No such file or directory in D:\Inetpub\wwwroot\PCT_forum\gallery\upload.php on line 1197 Warning: move_uploaded_file(): Unable to move 'C:\PHP\uploadtemp\php66E.tmp' to './albums/edit/mHTTP_temp_a5eea789.jpg' in D:\Inetpub\wwwroot\PCT_forum\gallery\upload.php on line 1197
Warning: move_uploaded_file(./albums/edit/mHTTP_temp_cc3889a4.jpg): failed to open stream: No such file or directory in D:\Inetpub\wwwroot\PCT_forum\gallery\upload.php on line 1197
Warning: move_uploaded_file(): Unable to move 'C:\PHP\uploadtemp\php56.tmp' to './albums/edit/mHTTP_temp_cc3889a4.jpg' in D:\Inetpub\wwwroot\PCT_forum\gallery\upload.php on line 1197