zapojení altec lansing cs21

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

zapojení altec lansing cs21

Příspěvek od crashPC »

Taak sem se rozhodl ke koupi tyhle rozumny soustavy, a tak se chci zeptat jak je na tom s pripojenim - vstupy/vystupy... Maj tyto repraky normal analog. pripojeni? tedy 1 nebo 2 konektory jack 3,5mm ?
btw ten kdo to vi asi tusi nebo vi jak hrajou, a to me vede k ty blby otazce sou opravdu tak godlike?
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Repracky za tuhle cenu godlike ? :lol:

Jinak, 2.1 sestavy se pripojuji bud klasickym jednim stereo jackem, nebo digitalne S/PDIF. Tyhle digitalni pripojeni nemaji (aspon podle toho, co jsem k nim vygoogloval), takze tam bude jenom analog.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

bb

Příspěvek od crashPC »

Pri vlejzani na tohle forum sem se modlil aby ten jeden prispevek sel sem :-) a vyslo... Noo docela by bylo zahodno aby to slo pres normal jack protoze kupovet jeste nakou zvukovku...
no a to godlike bylo sice prehnany ale.. Jestli vis o nejaky Lepsi soustave za 3000 tak rekni nebo hod link, myslim ze tohle je dobra volba do mensiho pokojiku... vis snad o necem better? or the best? or really godlike?!! :D
gl_st0rm
Nováček
Nováček

Příspěvek od gl_st0rm »

podle recenzi co sem cetl na CS21, tak sou opravdu super, pominu li shitovou recenzi na PCT, ze ktere se daji pouzit tak maximalne fotky ;o)

lepsi bedny V TETO CENOVE KATEGORII opravdu nesezenes, dle jistych recenzi maji lepsi zvuk nez THX 2.1 repra od Logitechu Z-2200 & Z-2300 i Cambridge(Creative) 250D.

jinak, pohled zezadu na SUB je tady:
http://www.clubic.com/afficher-en-plein ... 00622.html

pripojeni se provadi 3,5m jackem, tak ze nebudes mi urcite problem ;-)

gl
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ss

Příspěvek od crashPC »

Joo super. ted uz jen koupit nekde... No newim jestli jas tak lepsi nezli THX- precejen ten vykon a velikost menice na wooferu atd, ale je fakt ze creative s logitechama sou prebasovany...
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

ja jsem mel u tehle rapraku jedinej problem,kdyz jsem chtel zapojit ten profigold kabel,tak jsem byl nemile prekvapen,ze ho tam nedam.Proste jsem ho musel zdemolovat....urezat kus objimky jacku.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

gg

Příspěvek od crashPC »

Jak je to mozny? okolo konektoru na rvukovku je snad dost mista ne? nebo sou ty konektory tak blby? ta obroucka treba vadi?
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

gg

Příspěvek od crashPC »

Jak je to mozny? okolo konektoru na rvukovku je snad dost mista ne? nebo sou ty konektory tak blby? ta obroucka treba vadi?
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

je tam vyrez jenom na ten stihlounky jack kabelu,ktery je standartne dodavany,ale kus objimky jsem urezal a jack jsem tam dostal...aby taky ne,kabel me stal 330,- a na zed si ho veset nebudu.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

samozrejme se nebavim o zvukovce,ale subwooferu/zesilovaci.Z druhe strany jsem ho rezat nemusel,to by me jeblo :P
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

s

Příspěvek od crashPC »

Uff. Uz me chtelo taky jebnout - do 10 dnu je mozna budu mit. prinejhorsim do 14. Nasi budou radi :-)
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

TomV píše:Repracky za tuhle cenu godlike ? :lol:
pozor pozor, brácha (30, firma Aco Ac oustics, high-end repro, audio kabely, instalace do aut ((se mnou :-))) má altec Lansing (nevygooglil jsem je, jsou to bílé 2.1, satelity nevypadaj nic moc a jsou hodně těžké) a podle něho hrajou velmi dobře, sice je teď vyměnil za svoje sloupové repro, ale používal je bezmála 3 roky a naprostá spokoenost. Nevím jestli je tomu tak vždycky ,ale altec lansing dokáže vyrobit velmi solidní kousky.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

d

Příspěvek od crashPC »

NO kdyby nebyli OK tak bych je nechtel :-) Jak sem rek - vsichni vyrobci delaj bud sunky za 1000 (byt pekne hrajici ale potichu) a nebo sileny vrazedny nastroje za mocmoc penez, a jedinej atlec dela rozumny reseni pro lidi co nemaj superhluboko do kapsy(ostatni treba taky ale sumi jim to atd) ale..... A myslim ze 50W na sub uz slusne rozhejbe malej pokoj. Sice me ponekud mrzi ze prestoze maj repraky papirovej vykon 110W a slusnou citlivost, tak od nasich SONY sloupaku dostanou strasne na prdel - jsou to 2X50W a jeste sem nebyl daleko za pulkou - a to Genius HT 5.1 maj 120W a vklidku si to davam...
mnom uvidime. uz se tesim jak budu psat recenzi :D
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

to crash pc:nezapomeň ale,že Geniusy hrají ve stereu 75 resp. 105 v quadru.
Jo jinak,když jsem chtěl kupovat nové repro tak jsem byl rozhodnutý pro Logitech Z-3,naštěstí neměli černé provedení,naštěstí!!!Dneska se jim směju,když to porovnám s těma Altec Lansingama.
10-14 dnů?To bych tu firmu asi poslal někam a řekl jim,že jestli nechtějí příjit o zákazníka,tak ať pohnou svou tlustou prdelí...Já měl ty Altec Lansingy do druhého! dne od objednávky.Prodavač byl velice ochotný a profesionální,takže jsem byl s nákupem u té firmy velmi spokojen.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

z

Příspěvek od crashPC »

Z-3 musej bejt straslivy :-D blato do drzky. Ja sem nerek ze mi to daj za 10 dnu. To bych jim taky rozbyl tlamy kolejnici, ale ze za 10 dnu je budu mit... Delas mi chute... Vypada to ze nikdo uz my rozhodnuti asi nezmari ale chci se zeptat, jak sou na tom vejsky? nekdo rika ze sou nic moc - ze to pravy sisteni a cinkani ne a ne z toho vyloudit...
gl_st0rm
Nováček
Nováček

Příspěvek od gl_st0rm »

lol, taky si je jdu koupit, do panelaku musi stacit ;o) a sousedi z toho taky neco urcite budou mit, prece je nenecham na suchu ...ihiii

gl
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ss

Příspěvek od crashPC »

no myslim ze subac 50W se slusnou citlivosti asi nejakou tu okenici rozhejbe, a hlavne ty sousedy, to taky rozhejbe :-D ... ojojoj to budou masakry. Bacha ale aby te neprisli vyresit motorovou pilou, nechci aby bylo o jednoho PCtuningera min!!!
P.S.: ty repraky budou mozna do tejdne.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Tak nevím jak moc to rozhýbe,já si na přebasovanou hudbu příliš nepotrpím,tudíž nastavuju regulátor na subwooferu decentně...Pouštím si to nahlas jen když rodiče nejsou doma.
Jestli jsi četl tu opravdu podivnou recenzi tady na pctuningu,tak se skoro divím,že si je kupuješ:-).Ne,teď vážně.Nechápu co ten recenzent měl proti středům.Ty jsou právě jedním z velkých kladů té sestavy.Ono to některým lidem příjemněji zní,když je tam málo středů,ale ten kdo má rád trochu syrovější zvuk tady ty bedny musí 100% vyhovovat.K těm výškám:je fakt,že i na behardware píšou,že ty výšky nejsou tak dobré jako třeba u té série FX-6....,ale neřekl bych že ten dojem nějak przní.Prostě jsou dobré.Řekl bych,že mi v tom trochu pomohl ten kvalitní kabel,co mám,no,možná je to jen subjektivní pocit.Já jsem s nima prostě spokojený.A spokojený je i rejca-viz téma "Altec Lansing CS21-dobrá koupě?"
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

f

Příspěvek od crashPC »

Noo pro panelakovy lidi je to pohroma da domu - to je jasny, protoze u kamose sem poslouchal slabsi ale slusnou 5.1 soustavu asi 50W vsechno a sousedi museli bejt na prasky. Uz busili. Ja taky nemusim nejaky extrem basy ale jestli si poslouchal genius 5.1 Home Theater tak subac ma sice taky 45W ale to nejni bas alehukot takze basy u tyhle soustavy davam na 25-33%! pokud je to ale rozumnej , pevnej a citelnej bas tak snesu i vic. S tema stredama nevidim problem - pokud jich je hodne, tak to je jak zvuk z kanalu. Tudiz mi staci min, prinejhorsim jim malinko pomuzu eqalizerem. Vejsky prizhavim predem :D takze jak to vypada tak obednavam zejtra :-D
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Jo Genius jsem slyšel u kámoše,tehda se mi ten zvuk zdál kvalitní.Ale myslím,že kdybych je slyšel teď,už by tak dobré nebyly.Ono fakt záleží na místnosti,kde to provozuješ,jak máš uspořádaný nábytek,jaké je zatlumení místnosti atd.více o tom tady:http://www.stereomag.cz/read_clanek.php ... 59&id_kat=
Je to sice o hi-fi,ale některé informace jsou užitečné i pro běžného uživatele,hlavně v tom posledním odstavci.Mě vždycky trochu vadí,že repra k PC mají napevno přichycené kabely...určitě bych si koupil nějaké kvalitnější,kdyby byla možnost je vyměnit.
S ekvalizérem bych žádné kouzla nevyváděl,ale je fakt,že když sedíš u toho,tak je to úplně něco jiného,než když ležíš na posteli 2.5 m od toho.Středy ti řvou do ucha a basy tolik neslyšíš-teda podle toho kde máš subwoofer.Takže-není to jednoduché.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“