sek systemu ....ze by zdroj?

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
Vizi
Začátečník
Začátečník

sek systemu ....ze by zdroj?

Příspěvek od Vizi »

cau mam problemek prosim o radu :oops: ,uz mi prerusta pres hlavu :? nev co s tim :(

nejak se mi zacal kousat system napr po 30min az 1hod hrani najednou spomaleni jako by se spomalil zvuk primo receno a sek systemu nasleduje restart na tvrdo ...

stava se to u hry BF2 zatim jinde se mi to nestalo ze by BF2 byl narocnejsi nez CoD? pred tejdnem sem formatil disk a az po nem se to zacalo dit ovladace sou puvodni ,jak byly pred tim .Fakt nev uz v cem by to mohlo byt jedina vec co me napada je zdroj 350W EC ....

teploty sou v poradku jak na CPU,grafice tak i chipsetu OC se m vratil na default a proble pretrval mrska :? ....nechapu

co vy na to ? ma nekdo nejaky napad pleasss ...
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

Cau prvne zkus stabilitu pocitace overit memtestem a Primem.... Zdroj by to mohl bejt, kdyztak vem Fortrona 350 W klasika za dobry prachy (800)... Ale prvne ozkousel tu stabilitu....

Jirin
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: sek systemu ....ze by zdroj?

Příspěvek od Jan Machalík »

Visi píše:cau mam problemek prosim o radu :oops: ,uz mi prerusta pres hlavu :? nev co s tim :(

nejak se mi zacal kousat system napr po 30min az 1hod hrani najednou spomaleni jako by se spomalil zvuk primo receno a sek systemu nasleduje restart na tvrdo ...

stava se to u hry BF2 zatim jinde se mi to nestalo ze by BF2 byl narocnejsi nez CoD? pred tejdnem sem formatil disk a az po nem se to zacalo dit ovladace sou puvodni ,jak byly pred tim .Fakt nev uz v cem by to mohlo byt jedina vec co me napada je zdroj 350W EC ....

teploty sou v poradku jak na CPU,grafice tak i chipsetu OC se m vratil na default a proble pretrval mrska :? ....nechapu

co vy na to ? ma nekdo nejaky napad pleasss ...
Mno 6600GT vyzaduje 350W zdroj, to sice mas, ale prece jenom je to EC, kterej se pohybuje na urovni tak 300W, ale jak si rikal ze to zaclo delat az po reinstalaci woken, to nasvedcuje tomu, ze je tam spis nejaka softwarová chybicka.Co si tam dal za wokna ?Jsou tam SP1, nebo SP2 ?Je sice mala pravdepodbnost ze by to bylo timhle, ale pokud chces normalne parit tak musis vyzkouset vse.Zkus tam dat novjejsi ovladace na grafiku a desku.Nejprve nainstaluj na desku, restartuj, pak nainstaluj ovladace na grafiku, opet restartuj atd.Zkus podtaktovat jadro na grafice, zkus to dat tak na 540 a hraj toho BF2, treba to pouze, ale ten Leadtek by mel v poho vydrzet 560.Mas vypli fastwrite ?pokud ne, tak ho zkus vypnout.
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

stabilitu sem overil memtestem a pameti jeli v poho test jel pres noc az do poledne system sem reinstaloval 2krat a porad to stejne prve sem psal ze to zacalo delat po reinstalu ale ted si vspominam ze kvuli tomu sem to udelal takze se to seklo uz pred prv reinstalem :wink:

ovladaca sou nejnovejsi prve mi delal potize IDE driver ovaldacu 5.10 na NV2 tak sem ho nechal puvodni na grafice sou taky nejnovejsi problem je ze to jelo od kupe zdroje 350W 3 mesice v poho a ted prask a seka se to :(

win je XP SP1 me se SP2 nelibi je tam plno blbosti a se SP1 nemam problem co se tíce viru atd

takt sem hodil vse na default jak CPU tak grafarnu a porad stejne vim ze grafika snes vic jel sem na 560/1150 max58C a v poho mam na ni zalmana takze teplota to nebude , fastwrite mam vyplej uz od zacatku zapnuti nepomohlo .

system jinak vali normalne PC jede celej den i noc a zadnej sek mam pocit jako by se grafika kdyz hraju narocnejsi 3D akce najednou prepla do 2D a pro to ten sek coz by podle me znamenalo ze nema dostatek napajeni

tak asi tak :)
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Nechtel sem zakladat novej thread tak to pisu sem.. :oops:
Mam taky takovej mensi problem..podezrival sem zvukovku ale prisel sem dneska na to ze kdyz kopiruju vetsi mnozstvi dat (4gb) z HDD na HDD tak mi to asi po minute kiksne.. :?
Zkusil sem to jeste jednou...a znova..
Hodne lidi rika ze tohle je zdrojem..tak sem se chtel zeptat jestli tomu tak je?
Prave kdyz hraju hry tak to nekdy kiksne a nekdy ne..pritom sceny jsou to porad stejny :(
Zdroj EC 350W PFC...jeste az budu mit cas zkusim vyndat zvukovku a kopirovat..divny na tom je to ze sem driv mel dve mechaniky(obe RW+CPU+OC VGA) a vse behalo uplne super..Od ty doby co sem koupil zvukovku tak to neunese..
A ted mi to padne i s grafkou na default a s odpojenou jednou mechanikou...
Jeste sem si vsimnul detailu..po tom zatuhnuti dam reset a ono mi to nenajde PRIMARY master (C: disk)
Tak musim vypnout a zapnout a uz to jede...
Myslite ze mi pomuze Chill-410W? :wink:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

Jackiii píše:Nechtel sem zakladat novej thread tak to pisu sem.. :oops:
Mam taky takovej mensi problem..podezrival sem zvukovku ale prisel sem dneska na to ze kdyz kopiruju vetsi mnozstvi dat (4gb) z HDD na HDD tak mi to asi po minute kiksne.. :?
Zkusil sem to jeste jednou...a znova..
Hodne lidi rika ze tohle je zdrojem..tak sem se chtel zeptat jestli tomu tak je?
Prave kdyz hraju hry tak to nekdy kiksne a nekdy ne..pritom sceny jsou to porad stejny :(
Zdroj EC 350W PFC...jeste az budu mit cas zkusim vyndat zvukovku a kopirovat..divny na tom je to ze sem driv mel dve mechaniky(obe RW+CPU+OC VGA) a vse behalo uplne super..Od ty doby co sem koupil zvukovku tak to neunese..
A ted mi to padne i s grafkou na default a s odpojenou jednou mechanikou...
Jeste sem si vsimnul detailu..po tom zatuhnuti dam reset a ono mi to nenajde PRIMARY master (C: disk)
Tak musim vypnout a zapnout a uz to jede...
Myslite ze mi pomuze Chill-410W? :wink:

urcite zdroj ja ted koupil 550 LC Power a vse beha jak ma ...zatim :wink:

ale zjistil sem ze program SpeedFan mi asi dela ten sek systemu zapnul sem ho a po 15min sek pak sem ho vypl a hral sem 2 hod a nic :?
divne ze by se to hadalo s deskou :( ?
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Tak ten program ja vubec nemam..
Me to taky treba nekdy bezi celej den a nic..a nekdy to po 5min hrani kiksne...
Ale to kopirovani sem delal 2x a pokazdy tak po minute neslo nic :) ani hejbnout mysi :crazy:

Edit: je tohle slusnej zdroj?

http://www.jack6.wz.cz/zdroj.html

Moc tomu nerozumim tak se ptam..

Na sestavu viz muj podpis..ted mam EC :crazy: a nejak s nim nejsem spokojenej..
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“