Prevod AVI do SVCD/VCD

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Prevod AVI do SVCD/VCD

Příspěvek od NazQul »

Delam pro znamyho prevod malyho videjka (AVI) do nakyho formatu aby si to moch prehrat na jeho DVD plejeru na TV. Mam program winAVI Video Converter.. Dal sem SVCD, nechal to na auto pro PAL takze se to hodilo do 25 fps a on rikal ze mu to cukalo coz dle me indikuje na spatnou frame rate a este rikal ze blbnul zvuk tak nejak nevim co sem udelal spatne. Ma nekdo zkusenosti ?
Do you want to try SWAT 4, FEAR, Quake 4 or GuildWars online ? Looking for some clan ? www.FragingPriority.net has all the answers u need :)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Prevod AVI do SVCD/VCD

Příspěvek od Dzin »

NazQul píše:Delam pro znamyho prevod malyho videjka (AVI) do nakyho formatu aby si to moch prehrat na jeho DVD plejeru na TV. Mam program winAVI Video Converter.. Dal sem SVCD, nechal to na auto pro PAL takze se to hodilo do 25 fps a on rikal ze mu to cukalo coz dle me indikuje na spatnou frame rate a este rikal ze blbnul zvuk tak nejak nevim co sem udelal spatne. Ma nekdo zkusenosti ?

Neni to jen špatne vypálený? Tobe to jde v PC jak?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
NazQul
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NazQul »

kdyz sem to zkusil otevrit v MSI DVD tak mi to hodilo krasnou BSOD... Takze dneska asi zkusim jinej player
Do you want to try SWAT 4, FEAR, Quake 4 or GuildWars online ? Looking for some clan ? www.FragingPriority.net has all the answers u need :)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

NazQul píše:kdyz sem to zkusil otevrit v MSI DVD tak mi to hodilo krasnou BSOD... Takze dneska asi zkusim jinej player
To vypadá na poškozen CD, zkus to překopírovat na Hdd, jestli to pujde.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“