Battlefiel2 problem s GK9800Pro

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Diablo
Nováček
Nováček

Battlefiel2 problem s GK9800Pro

Příspěvek od Diablo »

Mam problem s grafiko ve hře Battlefield2 mam 9800Pro od 3DClubu a jede mi to na minimum. :x
MSI 975X Platinum,P4 3,4GHz CostaRica,X1950Pro 256MB
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: Battlefiel2 problem s GK9800Pro

Příspěvek od Thellwin »

Diablo píše:Mam problem s grafiko ve hře Battlefield2 mam 9800Pro od 3DClubu a jede mi to na minimum. :x
A to je jako co "Jede mi to na minimum" ? Karta nezvládá náročnější nastavení, nebo se nedá takové nastavení navolit ? Jaké používáš ovladače ? Zkus případně jiné ...
Goldnoob team proud member!
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Battlefield 2 je snad hardwarově nejnáročnější hra současnosti, je naprosto neoptimalizovaná //edit: nebo špatně optimalizovaná :) //, takže že ti to nejede na větší detaily, není asi něco, čemu by ses měl divit.
show must go on..
Diablo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Diablo »

Mám Catalyst v. 5.6 tak žebi novější?Jede mi to prostě na to nejmenší rozlišení a minimální konfiguraci.Na netu píšou borci že jim to jede skoro na high a to mají GF5700.Měl jsem program 3DRage na zvíšení výkonu gk a nešlo to ani zvednout,psalo to něco s pixel shader nastavil sem vše na medium a pustil sem hru a při načítání mi to hodilo takovou tabulku a hra pak jela zas na min,odinstaloval sem program a už to šlo dat na medium vše jenže se to kouše.To mi chcete říct že když si koupím ati8500 tak mi to pojede stejně na hovno nebo co?Vždiť je tam do pr... pěknej vývojovej odstup. :x
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Diablo píše:Na netu píšou borci že jim to jede skoro na high a to mají GF5700 ... To mi chcete říct že když si koupím ati8500 tak mi to pojede stejně na hovno nebo co?Vždiť je tam do pr... pěknej vývojovej odstup. :x
Borci na netu pěkně kecaj ... tahle hra je HW hodně náročná takže FX5700 se nechytá na high ani náhodou. Já bych bejt tebou zkusil kombinovat s ovladači. Jiné hry ti jedou bez problémů ?

Btw ... nikde nepíšeš kolik máš ramky, na solidní hraní to chce minimálně 1GB Ram. Jinak na mé sestavě z podpisu to jelo 1024 medium det, bez stínů okolo 40 FPS a dost to swapovalo, kvůli malý ramce.
Goldnoob team proud member!
Diablo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Diablo »

Mám 512MB CL2.5 2-2-2,mám ještě jeden komp(s tou samou deskou A7V600 je fakt dobrá)skusím si vzít ramky z tama a uvidím co to udělá.Skoušel sem s malým rozlišením 800x600 85MHz a medium jen prostředí,textury no prostě jen ty čtyři od vrchu,už nevým co to bylo a jelo to uplně v pohodě skusíme přidat.Taky sem skusil zvednout trochu takt 407/756 přes Ati Tool.Přes co ti to vyhodilo ty Fps 3DMark200-?
Lukas[CZE]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas[CZE] »

Diablo píše:Přes co ti to vyhodilo ty Fps 3DMark200-?
FPS zjistíš třeba přes program FRAPS, ke stažení http://www.stahuj.cz/grafika_a_design/z ... vky/fraps/ tady
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHOCK_WAWE »

chlape tahle hra by podle mejch zkusenosti na radkovi 9800pro mela jet zhruba v rozliseni 1024/768 na low/medium detaily a samozrejme bez AA, holt ta karta je hodne stara a battlefield pouziva nejnovejsi technologie takze se neni cemu divit a jak si psal ze "borcum" na netu to jede na fx5700 na hihg tak ti by mohli byt radi ze to rozjedou na 800*600 pri low detailech pri nejakejch 40 FPS, cela rada geforce fx je pekne suxxxxxxxxxxxx 8-)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

SHOCK_WAWE píše:cela rada geforce fx je pekne suxxxxxxxxxxxx 8-)
hele nech si toho flame.. obzvláště ve hrách.. a dovol, abych ti připomněl, že série 5900XT rozhodně špatná nebyla ...
show must go on..
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHOCK_WAWE »

shadow píše:
SHOCK_WAWE píše:cela rada geforce fx je pekne suxxxxxxxxxxxx 8-)
hele nech si toho flame.. obzvláště ve hrách.. a dovol, abych ti připomněl, že série 5900XT rozhodně špatná nebyla ...
ok musim uznat ze 5700ultra zas tak spatna neni :roll: , ale 5900Xt no nevim teda, zkusenosti pravi ze NE

//shadow: asi máš špatné zkušenosti :wink: Dál prosím bez OT
rychlosnek
Nováček
Nováček

Příspěvek od rychlosnek »

SHOCK_WAWE píše:chlape tahle hra by podle mejch zkusenosti na radkovi 9800pro mela jet zhruba v rozliseni 1024/768 na low/medium detaily a samozrejme bez AA, holt ta karta je hodne stara a battlefield pouziva nejnovejsi technologie takze se neni cemu divit a jak si psal ze "borcum" na netu to jede na fx5700 na hihg tak ti by mohli byt radi ze to rozjedou na 800*600 pri low detailech pri nejakejch 40 FPS, cela rada geforce fx je pekne suxxxxxxxxxxxx 8-)
Ja mam ATI 9700 pretaktovanou a bezi me to na 1024/768 vse na high krome texture to mam na medium, protoze to zabira vic nez 1024 MB pameti. Jak zacne hra svapovat na disku tak cuka a neda se to hrat. Ovladace samozdrejme nejnovejsi 5.7 , u teto hry si uz ale nezapinam vyhlazovani ani filtering, to uz opravdu nestiha.
Athlon XP 1700@2304Mhz(16*144)V core 1,7V , DDR 1024MB CL2,QDI Kudoz7E/333,Ati orginal Radeon 9700 379/340Mhz, SB Live1024....
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“