Specialni hodnosti + jak se stat moderatorem ci adminem?

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
Zamčeno
VES651
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Specialni hodnosti + jak se stat moderatorem ci adminem?

Příspěvek od VES651 »

Můžete mi vysvětlit jak se stát Adminem,Cěstným členem,Blacklist? Moderátor je určen počtem příspěvků, redaktor je asi ten kdo píše pro PCT. Ale to ostatní moc nechápu. A jak je kdo postaven vysoko?

//edit by wilik - rozdeleno do noveho threadu
A-X2 4000+, R1950Pro, 2GB DD2-800
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spectral »

PhilippTomáš píše:Můžete mi vysvětlit jak se stát Adminem,Cěstným členem,Blacklist? Moderátor je určen počtem příspěvků, redaktor je asi ten kdo píše pro PCT. Ale to ostatní moc nechápu. A jak je kdo postaven vysoko?
Moderátor není určen počtem příspěvků, jsou to lidé navrhovaní jinými (dřívějšími) moderátory/adminy, případně se nabídli sami a schvalováni adminy. Adminem se jen tak nestaneš, platí to, co výše, akorát tady do toho kecaj už jenom sami admini :) Na Blacklist se dostaneš, pokud provedeš něco hanebného - porušování řádu PCT fóra nebo postování offtopicu. Čestný člen je prostě čestný člen, který se nějak významně zasadil o fungování PCT apod.

A hierarchie je: admin > moderator > user, redaktor a cestny clen

//edit by wilik - upraveno :oops:
Veterán
Necroman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jak je to s právy a povinnostmi?

Příspěvek od Necroman »

Ještě k tomu rozdělení, chtěl bych se zeptat, jaké práva a povinnosti mají uživatelé na různé úrovni. Tipuji, že Admini asi mohou vše - mazat příspěvky, thready, upravovat, zamykat,... mazat uživatele..., kdežto jak je to třeba s právy u moderátorů, čestných členů a uživatelů s různým počtem větráčků? Ovlivňuje jejich počet něco a nebo jsou tu jen pro zlepšení "out-looku" zkušenějších uživatelů?
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak je to s právy a povinnostmi?

Příspěvek od thool »

Necroman píše:Ještě k tomu rozdělení, chtěl bych se zeptat, jaké práva a povinnosti mají uživatelé na různé úrovni. Tipuji, že Admini asi mohou vše - mazat příspěvky, thready, upravovat, zamykat,... mazat uživatele..., kdežto jak je to třeba s právy u moderátorů, čestných členů a uživatelů s různým počtem větráčků? Ovlivňuje jejich počet něco a nebo jsou tu jen pro zlepšení "out-looku" zkušenějších uživatelů?
vetracky jsou pro rozliseni uzivatelu...

o vetracku - novy, novacek (na pct)
1 vetracek - stalejsi uzivatel
2 vetracky - docela zkuseny uzivatel
3 vetracky - zkusenejci
4 vetracky - jeste zkusenejsi
5 vetracku - guru :)

admin muze mazat (presouvat do neviditelne sekce) , lockovat, mazat uzivatele, rozdavat banny, pridavat smajly, funkce... cokoli :)
moderator - muze editovat prispevky v "jeho" sekci, potom tam muze mazat prizpevky, presouvat, lockovat, cucet na tvoju ip
cestny clen - no podle toho, jak se zaslouzil :)
redaktor - tipuju, ze je to jen pro image :)
0-5 vetracku - editovat svoje prizpevky, vkladat obrazky do galerie, tvorit novy dredy, hlasovat ...
neregistrovany - muze prizpivat v sekci od a pro admin. a pct magazin, hlasovat nemuze....

:razz:
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Admini - spravci celeho fora s neomezenymi pravomocemi (co se spravy tyka)
Modi - moderuji (=spravuji) sekce (podle prideleni), zde maji neomezene pravomoce (co se spravy tyka)

VIP/Cestni clenove - vyznamni uzivatele fora se specifickym vztahem (spravcove, byvali admini, modi, vyznamne osoby, ...) - maji pravomoci uzivatele prip. moderatora

Redaktori - oznaceni redaktoru weboveho magazinu - maji pravomoci uzivatele
Uzivatele - spravovat mohou pouze svuj prispevek (s omezenimi), zkusenost a pokrocilost je znacena hodnosti. Vyhody jsou zatim pouze v podpisu, uvazuje se nad dalsimi.
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

?

Příspěvek od DivX »

Co bych měl udělat proto (ptám se oběktivně), abych mohl požádat admina/moda aby mě "povýšil" na moda? Kromě toho, abych měl 2 dva větráčky...
Samozřejmě znalosti* o sekci (o kterou mám zájem)...

* jako třeba když žádám o moderátorství v sekci VIA Chipové sady, tak bych měl něco o těch chipech VIA vědět :wink:

//EDIT_01 -> jo a jak mám udělat skin???
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: ?

Příspěvek od thool »

DivX píše:Co bych měl udělat proto (ptám se oběktivně), abych mohl požádat admina/moda aby mě "povýšil" na moda? Kromě toho, abych měl 2 dva větráčky...
Samozřejmě znalosti* o sekci (o kterou mám zájem)...

* jako třeba když žádám o moderátorství v sekci VIA Chipové sady, tak bych měl něco o těch chipech VIA vědět :wink:

//EDIT_01 -> jo a jak mám udělat skin???
je potreba, abys o danem oboru neco vedel, abys tady nedelal OT, aby byl mod potreba a aby s tebou admini soulasili :wink:
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: ?

Příspěvek od TomV »

thool píše:je potreba, abys o danem oboru neco vedel, abys tady nedelal OT, aby byl mod potreba a aby s tebou admini soulasili :wink:
A aby byli noví modi potřeba, což AFAIK v tuto chvíli nejsou... :wink:

2 DivX : Být moderátorem není výsada, je to hlavně zodpovědnost a určitý závazek. Překvapuje mně, že se do toho všichni tak hrnou... :)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Amen ...

LOCK
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Zamčeno

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“