Specialni hodnosti + jak se stat moderatorem ci adminem?
- VES651
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Specialni hodnosti + jak se stat moderatorem ci adminem?
Můžete mi vysvětlit jak se stát Adminem,Cěstným členem,Blacklist? Moderátor je určen počtem příspěvků, redaktor je asi ten kdo píše pro PCT. Ale to ostatní moc nechápu. A jak je kdo postaven vysoko?
//edit by wilik - rozdeleno do noveho threadu
//edit by wilik - rozdeleno do noveho threadu
A-X2 4000+, R1950Pro, 2GB DD2-800
- Spectral
- Středně pokročilý
-
Moderátor není určen počtem příspěvků, jsou to lidé navrhovaní jinými (dřívějšími) moderátory/adminy, případně se nabídli sami a schvalováni adminy. Adminem se jen tak nestaneš, platí to, co výše, akorát tady do toho kecaj už jenom sami adminiPhilippTomáš píše:Můžete mi vysvětlit jak se stát Adminem,Cěstným členem,Blacklist? Moderátor je určen počtem příspěvků, redaktor je asi ten kdo píše pro PCT. Ale to ostatní moc nechápu. A jak je kdo postaven vysoko?

A hierarchie je: admin > moderator > user, redaktor a cestny clen
//edit by wilik - upraveno

Veterán
- Necroman
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Jak je to s právy a povinnostmi?
Ještě k tomu rozdělení, chtěl bych se zeptat, jaké práva a povinnosti mají uživatelé na různé úrovni. Tipuji, že Admini asi mohou vše - mazat příspěvky, thready, upravovat, zamykat,... mazat uživatele..., kdežto jak je to třeba s právy u moderátorů, čestných členů a uživatelů s různým počtem větráčků? Ovlivňuje jejich počet něco a nebo jsou tu jen pro zlepšení "out-looku" zkušenějších uživatelů?
- thool
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak je to s právy a povinnostmi?
vetracky jsou pro rozliseni uzivatelu...Necroman píše:Ještě k tomu rozdělení, chtěl bych se zeptat, jaké práva a povinnosti mají uživatelé na různé úrovni. Tipuji, že Admini asi mohou vše - mazat příspěvky, thready, upravovat, zamykat,... mazat uživatele..., kdežto jak je to třeba s právy u moderátorů, čestných členů a uživatelů s různým počtem větráčků? Ovlivňuje jejich počet něco a nebo jsou tu jen pro zlepšení "out-looku" zkušenějších uživatelů?
o vetracku - novy, novacek (na pct)
1 vetracek - stalejsi uzivatel
2 vetracky - docela zkuseny uzivatel
3 vetracky - zkusenejci
4 vetracky - jeste zkusenejsi
5 vetracku - guru

admin muze mazat (presouvat do neviditelne sekce) , lockovat, mazat uzivatele, rozdavat banny, pridavat smajly, funkce... cokoli

moderator - muze editovat prispevky v "jeho" sekci, potom tam muze mazat prizpevky, presouvat, lockovat, cucet na tvoju ip
cestny clen - no podle toho, jak se zaslouzil

redaktor - tipuju, ze je to jen pro image

0-5 vetracku - editovat svoje prizpevky, vkladat obrazky do galerie, tvorit novy dredy, hlasovat ...
neregistrovany - muze prizpivat v sekci od a pro admin. a pct magazin, hlasovat nemuze....

Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
- Wilik
- Administrátor
Admini - spravci celeho fora s neomezenymi pravomocemi (co se spravy tyka)
Modi - moderuji (=spravuji) sekce (podle prideleni), zde maji neomezene pravomoce (co se spravy tyka)
VIP/Cestni clenove - vyznamni uzivatele fora se specifickym vztahem (spravcove, byvali admini, modi, vyznamne osoby, ...) - maji pravomoci uzivatele prip. moderatora
Redaktori - oznaceni redaktoru weboveho magazinu - maji pravomoci uzivatele
Uzivatele - spravovat mohou pouze svuj prispevek (s omezenimi), zkusenost a pokrocilost je znacena hodnosti. Vyhody jsou zatim pouze v podpisu, uvazuje se nad dalsimi.
Modi - moderuji (=spravuji) sekce (podle prideleni), zde maji neomezene pravomoce (co se spravy tyka)
VIP/Cestni clenove - vyznamni uzivatele fora se specifickym vztahem (spravcove, byvali admini, modi, vyznamne osoby, ...) - maji pravomoci uzivatele prip. moderatora
Redaktori - oznaceni redaktoru weboveho magazinu - maji pravomoci uzivatele
Uzivatele - spravovat mohou pouze svuj prispevek (s omezenimi), zkusenost a pokrocilost je znacena hodnosti. Vyhody jsou zatim pouze v podpisu, uvazuje se nad dalsimi.
- DivX
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
?
Co bych měl udělat proto (ptám se oběktivně), abych mohl požádat admina/moda aby mě "povýšil" na moda? Kromě toho, abych měl 2 dva větráčky...
Samozřejmě znalosti* o sekci (o kterou mám zájem)...
* jako třeba když žádám o moderátorství v sekci VIA Chipové sady, tak bych měl něco o těch chipech VIA vědět
//EDIT_01 -> jo a jak mám udělat skin???
* jako třeba když žádám o moderátorství v sekci VIA Chipové sady, tak bych měl něco o těch chipech VIA vědět

MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
- thool
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: ?
je potreba, abys o danem oboru neco vedel, abys tady nedelal OT, aby byl mod potreba a aby s tebou admini soulasiliDivX píše:Co bych měl udělat proto (ptám se oběktivně), abych mohl požádat admina/moda aby mě "povýšil" na moda? Kromě toho, abych měl 2 dva větráčky...

Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: ?
A aby byli noví modi potřeba, což AFAIK v tuto chvíli nejsou...thool píše:je potreba, abys o danem oboru neco vedel, abys tady nedelal OT, aby byl mod potreba a aby s tebou admini soulasili

2 DivX : Být moderátorem není výsada, je to hlavně zodpovědnost a určitý závazek. Překvapuje mně, že se do toho všichni tak hrnou...

The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele: