Vážení,
mám problém s identifiací AMD Thoroughbred ve Windows XP, ve výpisu hardware ho označi za Unknown CPU Type, coz mi nevadilo az do momentu kdy jsem poridil grafarnu AIW a chtěl zprovoznit TV Tuner, bohužel ovladací program od Herculesu si dela kontrolu HW a napise mi ze procesor nepodporuje MMX a tudiz TV Tuner a jeste nekolik dalsich veci mne proste fungovat nebude. Nevite nekdo jak na to ? Pomoci programku stazenyho od AMD ktery slouzi k identifikaci CPU jsem se dozvedel to same tedy Unknown CPU tridy Athlon Thoroughbred ??
Identifikace AMD Athlon Thorougbred ve Windows XP
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Radim Pokorny
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Identifikace AMD Athlon Thorougbred ve Windows XP
Athlon XP 2@2,4, Albatron KX600pro, 512 MB 266DDR, 2x 120 GB Seagate Bracuda 7200, 8MB RAID0, Hercules AIW 9800SE@PRO423/381, ADI Microscan 21"
- Spectral
- Středně pokročilý

-
Re: Identifikace AMD Athlon Thorougbred ve Windows XP
Zkus do toho Solteku flashnout nový BIOS, jestli nějaký existuje.Radim Pokorny píše:Vážení,
mám problém s identifiací AMD Thoroughbred ve Windows XP, ve výpisu hardware ho označi za Unknown CPU Type, coz mi nevadilo az do momentu kdy jsem poridil grafarnu AIW a chtěl zprovoznit TV Tuner, bohužel ovladací program od Herculesu si dela kontrolu HW a napise mi ze procesor nepodporuje MMX a tudiz TV Tuner a jeste nekolik dalsich veci mne proste fungovat nebude. Nevite nekdo jak na to ? Pomoci programku stazenyho od AMD ktery slouzi k identifikaci CPU jsem se dozvedel to same tedy Unknown CPU tridy Athlon Thoroughbred ??
Veterán
- Howkey
- Mírně pokročilý

Jj zkus novej bios...popripade se jeste mrkni napr. pres program WCPUID co ti ukaze.
AMD R7 9800X3D FCLK 2200Mhz + Artic Freezer III 360 | Asus ROG Strix B650E-E | 2x16GB 6000Mhz CL28 Team Group T-Create | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | SAMSUNG SSD 256GB | 27" LG ultragear 27GL83A-B | EVGA SuperNOVA 750 G2, 80+ Gold 750W | NZXT H7 flow | WIN 10 64bit
See my build online https://builds.gg/builds/open-air-build-25179
See my build online https://builds.gg/builds/open-air-build-25179
- Radim Pokorny
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Děkuji Vam za přispevky, nakonec byl problem v tom ze deska nepodporovala procesory rychlejsi nez 2100+ a mne to jelo na 2400+ z toho duvodu bylo procesor jako unknown type. Soltek bohuzel vydal k teto desce bios ale jenom pro verzi P3 (mam P2) takze jsem mel smulu. Nakonec jsem poridil novo desku Albatron KX600pro, coz sice neni nic znamyho ale ma to bezpecne nejlepsi pomer vykon/cena . Jede super, jedina vada na krase je ze nema vice teplotnich cidel.

Athlon XP 2@2,4, Albatron KX600pro, 512 MB 266DDR, 2x 120 GB Seagate Bracuda 7200, 8MB RAID0, Hercules AIW 9800SE@PRO423/381, ADI Microscan 21"