Problém s EXPLORER.EXE
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- tomygo
- Začátečník

-
Problém s EXPLORER.EXE
Mám Windows XP. Často se mi stává, že když dám vypnout počítač, tak mi naběhne okno - UKONČOVÁNÍ PROGRAMU - EXPLORER.EXE Poté mi to napíše TENTO PROGRAM NEODPOVÍDÁ a musím dát UKONČIT. Nevíte jak tuto závadu odstranit? Děkuji
- Trainzak
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- shintoo
- Nováček

-
explorer
vřele doporučuji používat firefox.stáhneš ho na stránkách mozilla.com i s českou lokalizací. vzhledem k zabezpečení a možnosti spousta aktualizací a samozřejmě menšímu riziku napadnutelní, je to pravá volba...jinak pokud chceš zůstat na exploreru,tak aktualizaci (přenistalace a zároveň aktualizace zabezpečení včeteně servis packu 2
- shadow
- Středně pokročilý

Re: explorer
jenže on nemluví o internet exploreru, ale o explorer.exe.shintoo píše:vřele doporučuji používat firefox.stáhneš ho na stránkách mozilla.com i s českou lokalizací. vzhledem k zabezpečení a možnosti spousta aktualizací a samozřejmě menšímu riziku napadnutelní, je to pravá volba...jinak pokud chceš zůstat na exploreru,tak aktualizaci (přenistalace a zároveň aktualizace zabezpečení včeteně servis packu 2
http://www.liutilities.com/products/win ... /explorer/
http://www.pcstats.com/articleview.cfm? ... 90&page=32Auto kill tasks on shutdown
By default, Windows XP will prompt the user for input if there are one or more applications which have crashed or are not responding and it receives a shut down command. This halts the shutdown process entirely until the user approves the stopping of the non-responsive app.
By altering the registry slightly, Windows XP can be set to close crashed applications automatically. While this does not technically speed up the shut down process, it does streamline it, and ensure that the user will not give the shutdown command then get up and leave, only to find the PC still powered on because Windows never received input on what to do with a hung application.
To allow Windows XP to close non-responsive applications automatically upon shutdown:
Open REGEDIT and navigate to 'HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop'
Highlight the value 'AutoEndTasks.'
Change the value to '1'
XP will now be able to close hung applications without user input during the shutdown process.
show must go on..