Mam problem pri pokus o prehrati nejakeho videa mi FW napise ze se startuje program Microsoft Application Error Reporting, po odsouhlaseni mi vyskoci okno ze v aplikaci wmplayer.exe vznikli potize.
Nektery veci, jdou. Da se nejak vymazat cache nebo tak neco toho prehravace?
Da se s tim neco delat?
nefunční Windows Media Player
- Nick
- Začátečník

-
nefunční Windows Media Player
Naposledy upravil(a) Nick dne sob 13. srp 2005, 11:08, celkem upraveno 1 x.
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: nefunční Windows Media Player
To si nám toho rekl! Jákeho videa? Formát potřebujem vedet! Jaká verze WMP?Nick píše:Mam problem pri pokus o prehrati nejakeho videa mi FW napise ze se startuje program Microsoft Application Error Reporting, po odsouhlaseni mi vyskoci okno ze v aplikaci wmplayer.exe vznikli potize.
Da se s tim neco delat?
- Nick
- Začátečník

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Tak ho nepouživej ne? Dyt je to jeden z nejhorších softu na prehrávaní....Nick píše:No dobre, myslel jsem to obecne. Windows Media Player 10, s FW Kerio nebyl driv vubec problem a s formatem videa je to taky divny, treba par DivX jde a par nejde, ale predtim vsechny sly. Jediny co jsem delal byly zaplaty systemu Win XP
- Jan Káňa
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- simpanc
- Nováček

Re: nefunční Windows Media Player
Jéje, tak si stáhni realplayer na hudbu (nebo winamp) na filmy a video Bsplayer na DVD filmy Power DVD všechno by mohlo být hezky česky z cestiny.cz.Nick píše:Mam problem pri pokus o prehrati nejakeho videa mi FW napise ze se startuje program Microsoft Application Error Reporting, po odsouhlaseni mi vyskoci okno ze v aplikaci wmplayer.exe vznikli potize.
Nektery veci, jdou. Da se nejak vymazat cache nebo tak neco toho prehravace?
Da se s tim neco delat?