Fahrenheit (The Indigo Prophecy)
Moderátor: Baneshee
- shadow
- Středně pokročilý

Fahrenheit (The Indigo Prophecy)
Hratelné demo na asi nejambicióznější a nejoriginálnější počin současnosti, na kterém se pracuje už několik let, hru, nebo spíše příběh, jehož jste sami režisérem, dílo s orchestrální hudbou Angelo Badalamentiho a revolučním herním pojetí stahujte zde:
http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=9440
Jak demo naznačuje, máme se opravdu na co těšit a francoužší Quantic Dreams nám konečně dodají něco opravdu originálního.
Demo obsahuje i zajímavé making of s ukázkou pokročilé motion-capture technologie včetně synchronizace rtů + další teaser.
http://www.atari.com/indigo/
P.S. Opravdu je třeba si zvyknout na velice netradiční ovládání. Až to ale člověku přejde do krve, není problém.
http://games.tiscali.cz/clanek/demo.asp?id=9440
Jak demo naznačuje, máme se opravdu na co těšit a francoužší Quantic Dreams nám konečně dodají něco opravdu originálního.
Demo obsahuje i zajímavé making of s ukázkou pokročilé motion-capture technologie včetně synchronizace rtů + další teaser.
http://www.atari.com/indigo/
P.S. Opravdu je třeba si zvyknout na velice netradiční ovládání. Až to ale člověku přejde do krve, není problém.
show must go on..
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- honny
- Středně pokročilý

Narocnost?
Uz to taham...
Uz to taham...
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- shadow
- Středně pokročilý

Honny píše:Narocnost?![]()
Uz to taham...
1. SYSTEM REQUIREMENTS
==================================
Operating System: Windows® 98SE/Me/2000/XP
Processor: Pentium® III 800 MHz or faster
Memory: 256 MB RAM
Hard Disk Space: 510 MB Free
Video: 32 MB Hardware T&L-compatible video card*
Sound: Windows® 98SE/Me/2000/XP-compatible sound card
DirectX®: DirectX® version 9.0c (included) or higher
*32 MB video cards with no support of hardware T&L, such as the Nvidia Riva TNT
or any Intel integrated video card, are not supported.
Fahrenheit requires that DirectX 9.0c be installed on your computer.
show must go on..
- Xan
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- honny
- Středně pokročilý

Jako vcelku haluz...
To bude (snad) uplne supa hra...
To bude (snad) uplne supa hra...
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
MNo, delali na tom az moc dlouho, takze ten engin podle toho vypada - aka. Max Payne 1 + ten podivny dither 
Ale zase se muzeme zrejmne tesit na promakany pribeh

Ale zase se muzeme zrejmne tesit na promakany pribeh
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- shadow
- Středně pokročilý

- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pajkus
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak vysla plna, na tiscali je recenze, ma to 90%
http://games.tiscali.cz/reviews/fahrenheit/index.asp
http://games.tiscali.cz/reviews/fahrenheit/index.asp
- _raven_
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- shadow
- Středně pokročilý

Musíš tou myší jezdit jako, kdyby jsi utíral ve skutečnosti. Jakoby nahoru, dolů. Podle toho, jak ti to ten "senzor" nahoře na obrazovce nebo co to je, ukazuje. Chce to chvíli cviku. Neboj se za myš vzít. Opravdu jako kdyby jsi utíral podložku. Nahoru dolu. Ve smeru toho senzoru._raven_ píše:hele jak se prosim utira ta krev? kdyz vezmu ten mop tak nic nedela
Omlouvám se za nepřesnost, čerpám z paměti - dema.
Kdyžtak to upřesněte.
show must go on..
- Jaitni
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- elipsoid
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mam taky za sebou. Motion capture na jednicku, grafika mohla bejt lepsi, ale neurazi. Jenom pribej mi ke konci zacinal pripadat trochu pritazenej za vlasy (nebudu tu prozrazovat o co jde).
BTW vsimli jste si ruznejch odkazu na jiny hry/filmy? Napr. Barney z Mlceni jehnatek nebo Omikron - paradni japonska hra, od ktery jsem bohuzel sehnal jenom demo (Nema to nekdo cely?)
BTW vsimli jste si ruznejch odkazu na jiny hry/filmy? Napr. Barney z Mlceni jehnatek nebo Omikron - paradni japonska hra, od ktery jsem bohuzel sehnal jenom demo (Nema to nekdo cely?)
INTEL Core i5-750 Quad-Core - 2,66GHz (95W) | 4GB (KIT 2x2GB) DDR3 1333MHz CL9 | GIGABYTE P55M-UD2 - P55
- shadow
- Středně pokročilý

Tak Omikron: Nomad Soul nebyla žádná japonská hra. Šlo o předchozí titul francouzských Quantic Dreams, autorů Fahrenheitu, pro PC a Segu Dreamcast, který vyšel pod hlavičkou EIDOSu.elipsoid píše:... Omikron - paradni japonska hra, od ktery jsem bohuzel sehnal jenom demo (Nema to nekdo cely?)
show must go on..
- Wuuduu
- Středně pokročilý

Omikron kupis v lacnych knihach a pod. Ja mam doma originalku odkedy to vyslo, ale akosi sa k tomu nemozem prepracovat.elipsoid píše:...Omikron - paradni japonska hra, od ktery jsem bohuzel sehnal jenom demo (Nema to nekdo cely?)
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- shadow
- Středně pokročilý

Rozehrál jsem danou hru a jsem jí nadšen. Je to jedna z těch her, o kterých si čtete v newskách a toužíte, aby něco takového opravdu vyšlo.
Skutečně jde zpracováním o přelomovou hru a naprosto intenzivní zážitek. Je to jedna z těch her, jak říká u Sent, u kterých lze překousnout krátkou herní dobu - čistý čas údajně něco kolem 10 hodin. Mimořádný zážitek to totiž vynahradí. Na druhou stranu některé věci se Vám nepovedou hned napoprvé a musíte je opakovat a hra by měla údajně nabídnou i 6 možných konců, což hodnotu hru zvyšuje. Jsem asi někde tak ve 3/5. Na Fahrenheit lze pozorovat velikou snahu o zachycení detailu. Prostředí, příběh i postavy jsou velice uvěřitelné a realistické. Hra vás doslova vtáhne do sebe a uchvátí. Je na ni vidět, že ji chlapci z Quantic Dream dělali s láskou a ztrávili s ní dlouhé chvilky - i přes dlouhý vývoj ale hra nepůsobí vůbec zastarale a alespoň mě audiovisuální zpracování nanejvýš vyhovuje - hudba je perfekt a grafika působí velice solidně - hlavně animace postav.
Fahrenheit působí velice filmovým dojmem. A vůbec to není na škodu - jde o takovou optimální kombinaci akční adventury a interaktivního filmu.
Zatím tedy veliká spokojenost a těším se na zbytek hry
Skutečně jde zpracováním o přelomovou hru a naprosto intenzivní zážitek. Je to jedna z těch her, jak říká u Sent, u kterých lze překousnout krátkou herní dobu - čistý čas údajně něco kolem 10 hodin. Mimořádný zážitek to totiž vynahradí. Na druhou stranu některé věci se Vám nepovedou hned napoprvé a musíte je opakovat a hra by měla údajně nabídnou i 6 možných konců, což hodnotu hru zvyšuje. Jsem asi někde tak ve 3/5. Na Fahrenheit lze pozorovat velikou snahu o zachycení detailu. Prostředí, příběh i postavy jsou velice uvěřitelné a realistické. Hra vás doslova vtáhne do sebe a uchvátí. Je na ni vidět, že ji chlapci z Quantic Dream dělali s láskou a ztrávili s ní dlouhé chvilky - i přes dlouhý vývoj ale hra nepůsobí vůbec zastarale a alespoň mě audiovisuální zpracování nanejvýš vyhovuje - hudba je perfekt a grafika působí velice solidně - hlavně animace postav.
Fahrenheit působí velice filmovým dojmem. A vůbec to není na škodu - jde o takovou optimální kombinaci akční adventury a interaktivního filmu.
Zatím tedy veliká spokojenost a těším se na zbytek hry
show must go on..
- elipsoid
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník

-
Presne tak.. pred casem jsem to koupil za par kacek v levnejch knihach..Wuuduu píše:Omikron kupis v lacnych knihach a pod. Ja mam doma originalku odkedy to vyslo, ale akosi sa k tomu nemozem prepracovat.elipsoid píše:...Omikron - paradni japonska hra, od ktery jsem bohuzel sehnal jenom demo (Nema to nekdo cely?)