Toto se mi nelibi,tak jsem to vyfotil: (face) (bok)
a Photoshopem lehce predelal (moc to neumim ) Face (ver. 1) (ver. 2,libi se mi vic) Side (ver. 1) (ver. 2) (ver. 3) <- THE CHOSEN
____
a ted potrebuju nejake ohlasy,pripadne tipy co a jak udelat jinak Teda pokud z tohodle case vubec neco udelat lze... jo a tu hnusnou mrizku tam mit nechci
yay takze podle novejch pravidel pokud jsem to spravne pochopil, prikladam fotku stavu kejsu k dnesnimu dni
Naposledy upravil(a) no_-_name dne pon 14. srp 2006, 08:23, celkem upraveno 15 x.
ja to taky nedelal naschval kryt nemam,bohuzel to na ty fotce neni videt,ale puvodne je to AT skrin se zdrojem nalezato,pak byla "prorezana" na atx (takze jeste velky otvor na konektory ze zakladni desky)...
Ale pokud se thread nelibi,nejsem proti smazani,je pravda ze je to trosku pi*ovina
edit: leda bych to zkusil zachranit a pripojil jeste fotky sveho soucasneho case,ze ktereho je mi trosku nevolno a k tomu vysledek nekolikaminutoveho hrani s photoshopem
ja zas nemam tolik moznosti na ty okna do bocnice, mam tam hnusne pole der na 90mm vetrak,takze musim najit obrazec ktery to prekryje...
myslis barvu svetla nebo celyho case ? ta by mela bejt cerna a to co je svetle melo byt stribrne,akorat nejak nemuzu tu barvu vykouzlit...
a co tak tam spravit dieru na 120mm vetrak a dat tam nejaku mriezku ?
moznosti je velmi vela len zapoj fantaziu
ja idem robyt nieco podobne e jednej case lenze ja mam celu bocnicu bez dierok... ale uz mam jeden tvar ktory tam spravim ...
(myslel som farbu celej case z obrazkou som mylsel ze bude cierno biela a to je dost ale ciernno strieborna ... no necham sa prekvapit)
to uz jsi treti clovek kdo rika ze tlapka je nejlepsi (vcetne me) asi ji udelam,kdyz nad tim uvazuju tak by se jednotlive segmenty daly podsvitit ruznyma barvama a takovy kravinky...
jakym zpusobem je nejlepsi pridelat plexi ? ve tvaru ty tlapky je jich v podstate 5 (chci mit moznost individualniho podsviceni) a myslim ze takovy ty imbusy jsou moc drsny pro oci v tomhle pripade... leda nejaky mensi.. a jeste, musim tam davat tu buzirku ? podle me by docela zmensila uz tak male otvory "polstarku"
no od toho tu jsme ne ? btw 007 je aspon pekny cislo
edit: no ta 006 je fakt hezci ale co uz... ale co me stve je,ze koukam ze se dela i s cernym misto modryho a to je skoro tak jak to zamejslim,takze nakonec mi z toho vyjde temer seriova case akorat s trosku jinejma barvama.. to se mi nechce,budu muset jeste zauvazovat nad nejakymi triky
hele, existuje UV ccfl vybojka na fan prociku ?
edit: ted jsem videl fotky compu kde byly uv reaktivni materialy a dve uv katody (nahore a dole) a teda reknu vam ze toho uv svetla moc neprodukuji... je to tak v realu taky nebo to ma autor jenom spatne nafoceny ?!
A co se týká UV sovětlení. V tom je právě jeho krása. Nenít o jako u normální katody, kdy ti to ukrutně svítí do očí, ale jde o decentní zviditelnění určitých částí (aktivních prvků), takže nečekej nějakou extra záři...