"Critical Exception" pri spousteni Far Cry.
Moderátor: Baneshee
- Clemenza
- Nováček

-
"Critical Exception" pri spousteni Far Cry.
Kdyz zapinam hru Far Cry tak nejdriv obrazovka normalne zcerna (ze se to zapina), pak me to ale hodi zpatky na plochu, pritom cast obrazovky je stale cerna...A je tam okno "Critical Exception (to jsem precetl dole na liste, protoze primo to okno cele videt neni, jak je cast ty obrazovky cerna). nevite co s tim? mam Amd Athlon 1600+ XP (1.40 Ghz), 256 MB RAM, Geforce 4 MX 440. I pri zapinani dema to delalo stejnou vec... 
Naposledy upravil(a) Clemenza dne čtv 18. srp 2005, 17:14, celkem upraveno 1 x.
- peppies
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Far Cry
Měnil jsi nastavení ? Poprvé když se Far Cry pouští tak ti to zjišťuje co máš za grafiku. Nevím jestli ti nějak Far Cry v této konfiguraci bude běžet 
CPU: AMD Athlon 64 3200+ Venice | Disky: Seagate 80GB 7200 ot. + 2x SATA RAID Raptor 36GB - 10000 ot. | Paměti: 2 x A-DATA 512 MB 400 MHz CL 2.5 DualChannel DDR | Deska: DFI NF4-DAGF | Grafika: MSI NX7800GTX | Zdroj: Chill Innovation CP-510A fan 12cm 510W ATX | Case: Thermaltake Dream Tower Soprano VB1000BNS
- Orbithek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Far Cry
Taky vidím asi problém v grafice...měla by mít podporu DirectX 9b což tvá bohužel nemá 
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
- Clemenza
- Nováček

-
Tak jsem to vyresil... patch 
I presto, ze mi ruzny lidi (to jak z ceskych, tak z cizojazycnych diskuzi) rikali, ze patch v tommhle pripade nepomuze... ale jinak to facha celkem v poho (myslim tim samozrejme tak v pohode, jak to muze na muj stroj jit... s novymi kompy se to samozrejme neda srovnat)... Ale kdyz zapnu AA, tak mi zacne nekdy blbnout obraz ve hre... to jen tak mimochodem...
Ale stejne dik!
I presto, ze mi ruzny lidi (to jak z ceskych, tak z cizojazycnych diskuzi) rikali, ze patch v tommhle pripade nepomuze... ale jinak to facha celkem v poho (myslim tim samozrejme tak v pohode, jak to muze na muj stroj jit... s novymi kompy se to samozrejme neda srovnat)... Ale kdyz zapnu AA, tak mi zacne nekdy blbnout obraz ve hre... to jen tak mimochodem...
Ale stejne dik!
- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mato555
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: