SB Live! a prskani v repro

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Prochy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

SB Live! a prskani v repro

Příspěvek od Prochy »

Zdravim tu vsechny :-))
mam takovej delikatni problem s Livem. Kdyz neco stahuju z CD a mam pri tom pustenou hudbu, tak mi zacne praskat v repracha. Cetl jsem na PCTuningu, ze to lze vyresit upravou registru za pomoci WPCREDIT, ale nepochopil jsem z toho clanku, co presne nastavit... Tak bych potreboval poradit, jak nastavit ty registry a ktery...
Sestava: Celeron 600@900; MB QDI Advance 9 (Via Apollo Pro 133), 256 MB RAM, GeForce2 MX, SB Live, WD 40GB HDD, modem, sitovka
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: SB Live! a prskani v repro

Příspěvek od karf »

Prochy píše:Zdravim tu vsechny :-))
mam takovej delikatni problem s Livem. Kdyz neco stahuju z CD a mam pri tom pustenou hudbu, tak mi zacne praskat v repracha. Cetl jsem na PCTuningu, ze to lze vyresit upravou registru za pomoci WPCREDIT, ale nepochopil jsem z toho clanku, co presne nastavit... Tak bych potreboval poradit, jak nastavit ty registry a ktery...
Sestava: Celeron 600@900; MB QDI Advance 9 (Via Apollo Pro 133), 256 MB RAM, GeForce2 MX, SB Live, WD 40GB HDD, modem, sitovka
Já bych to hádal na propojení kabelu z CD do zvukovyk, ale nevím.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Czernobyl
Nováček
Nováček

Příspěvek od Czernobyl »

Presne tak to vidim i ja. Nez se budes hrabat v casu tak zkus zakazat ve volume control CD vstup.
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Nepomůže ani jedno z toho co tu psali kolegové Czernobyl a Karf. Mám taky desku od QDI a mám ten samý problém a neznám na něj řešení, ani úpravy pomocí WPCR nepomohly, pořád při kopírování z CD slyším praskot a zpomalování zvuku. Jsem s řešením v koncích
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

jeste stale neodladene ovladace a kvanta dat co Live posila po sbernici cini tuto zvukovku casto temer nepouzitenou. Radsi nejaky Terratec nebo Hercules G muse ci Fortissimo.
ICE
Czernobyl
Nováček
Nováček

Příspěvek od Czernobyl »

Ano. Hercules a je to bez problemu. Mam Hercules Game Theater XP 6.1 a ovladace ho videj jako GT 7.1 :razz:
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

ICE píše:jeste stale neodladene ovladace a kvanta dat co Live posila po sbernici cini tuto zvukovku casto temer nepouzitenou. Radsi nejaky Terratec nebo Hercules G muse ci Fortissimo.
ICE
Musím ti ICE oponovat! Kamarád si koupil Hercules Muse 5.1 DVD. Jednou mi ji přinesl, abych ji vyzkoušel. Mám (podotýkám) čipset i850 považovaný za super čipset a zvukovku jsem vrazil do PC a po BIOSu jsem už viděl jen černou obrazovku. Podobně dopadl starčí čip C-Media s 4.1 zvukem. Komletně mi přeházel zařízení ve windows a musel jsem format c: Jinak ten kamarád jednoho krásného dne přišel domu a zvukovku VYRVAL z PC a vyhodil z okna (Má desku s KT400 či co...) Live! ku si zatím nekoupil ale koupí si ji :-D :D :) :razz: :wink:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

starsi Zoltrix Cmedia 4.0 mam taky a je dobrej... zvukove lepsi nez 128
pete
Nováček
Nováček

Příspěvek od pete »

Zkus si stahnout "Via latency patch", hodit kartu hned pod grafarnu (prej to prvni PCI ma vetsi prioritu... nevim), pohrat si s BIOSem (napr. pci delayed transactions, latency atd.)
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Jenom pro doplnění, ten patch najdeš na http://www.georgebreese.com/net/software/#PCI a taky je tam spusta jiného zajímavého softwaru. Doporučuju
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“