Problém s multissesion DVD

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
Boomer
Začátečník
Začátečník

Problém s multissesion DVD

Příspěvek od Boomer »

Zdravím všechny, potřeboval bych radu. Chci si na DVD medium vypalit nejaká data nebudu to medium uzavírat a potom si tam chci zase něco připálit..Párkrát jsem to zkoušel ale nějak se mi to nepovedlo.. :-( Jak to mám vykutim? prosím o radu..Používam NERO 6.3.1.25...
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

a ked ides dopalovat tak davas :pokracovat miltisession ?
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

jj.. pri 1. vypalovani musis dat multisession a neuzavirat cd.. kdyz pak neco pripalujes, tak jen pokracovat v multisession zaznamu..
Boomer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boomer »

No prave, kdyz to vypaluju poprve tak dam zahajit multissesion a potom kdyz tam hodim to medium tak pokracovat v multissesion nemuzu protoze ho nemuzu ani oznacit..Nemam nejak nacist ten obraz uz toho vypaleneho media nebo nejak pres vytvorit datovy disk??
killerTJ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od killerTJ »

Jediné co mě napadá tak vyzkoušet nějakou 6.6.x.x Spustíš Nero --> Vypálit DVD-ROM(zaškrtneš zahájit multisession) --> Vložíš soubory --> Vypáliš. Při dalším vypalování jenom zaškrtneš pokračovat v multisession a mělo by to být. Možná, že tvoje palírna nepodporuje multisession(ale to asi NE). Jinak potom zkus vyzkoušet jiný program(třeba EASY CD&DVD CREATOR nebo něco podobného).
NOTE ACER TM 5720G (111) C2DM T7500 4GB HD2600 512MB
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Presne.. zkus novejsi nero a uvidime... co mas za palirnu..?
Boomer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boomer »

Tak ani po nainstalovani NERA 6.6.0.16 nemuzu pokracovat v tom multissesionu...Palirnu mam LG 4163b...A kdyz na to medium chci neco pripalit tak se ten prikaz pokracovat v multissesion zadava az kdyz vlozim data a dam vypalit, nebo se to musi nastavit drive?
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No.. pokud pokracujes v multisession disku, tak pri otevreni new projektu kliknes na continue multisession a v okne, kdyz zacnes pridavat soubory uz by melo byt videt to, co uz na CD je... pak uz si tam jen nahazis dalsi data a je to..
Boomer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boomer »

No tak slava uz se to konecne povedlo :-D ...Chlapi dikes za rady moc jste mi pomohli...
CPU: Intel C2D 6750 2,66@3,2 MB: Gigabyte P35-DS4 RAM: Kingstone HyperX Kit2x1GB 800MHz HDD: Samsung HD501LJ 500GBVGA: MSI 8800GTS 320MB DVD-RW: Samsung SH-203B Zdroj: Enermax Liberty 500W LCD: Samsung 206BW
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“