Subwoofer vedle komplu?????

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Thomas2425
Začátečník
Začátečník

Subwoofer vedle komplu?????

Příspěvek od Thomas2425 »

Dobrý den, koupil jsem si GENIUS SW-5.1 HOME THEATER. Třepe se mi teď celá cimra :-) . Ale chlubit se nechci. Subwoofer mám postaven asi 15 cm od komplu. Dotaz: Jde mi o to, jeslti otřesy spůsobené subwooferem příliš neškodí harddisku nebo něčemu jinému. Děkuji.
Naposledy upravil(a) Thomas2425 dne čtv 18. srp 2005, 14:58, celkem upraveno 1 x.
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

ten basak sa ti urcite az tak netrase, a neotrasa vsetkym okolo aby to niecomu skodilo :lol:
kolo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kolo »

Otrasy :-)) by nemali uškodiť...........
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Tohle repro je stinene.. tzn. problem s magnetem zadny neni.. a s trepanim..? si delas srandu, ne..? obzvlaste u toho Geniusu to spise vypada na spatnou statiku, jestli se ti trepe pokoj.. :-D :-D
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

spíš napiš kde máš komp a jak k tomu sedíš jestli to je na zemi nebo na stole to je důležitější pro umístění
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

mno je subwoofer a subwoofer tenhle je docela big, ale když na něj máš místo, tak žádný akustický problém nenastane, ale já byh ho dal stejně někam jinam (dolů, vedle židle atp)
///Ty jo já to sem napíšu a klídek :-) nechtěl bys to přesunout do zvuku ? :-D
Thomas2425
Začátečník
Začátečník

Thomas

Příspěvek od Thomas2425 »

Axis píše:ten basak sa ti urcite az tak netrase, a neotrasa vsetkym okolo aby to niecomu skodilo :lol:
No vibruje to pěkně vším. Neříkám,že je to nějakej zázračnej výkon, ale tepe to pěkně. Jenom mě šlo o to, jestli ty vibrace neškodí disku. Tak díky za odpovědi.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Ne, neskodi.. je to v pohode... nemusis mit strach..
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

To bych neřešil. Viděl sem řízka, kterej má repro v CASE :D :D :D originální, že? Sám disk taky dělá vibrace, tek by mu tohle nemělo činit problémy.
Vyndej HDD z CASE a dej na něj ten basák a naplno ho zapni. Zapni taky PC a uvidíš, že nic :)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? no mozno ti hdd zrazu odide a potom budeme cumiet :)
mozno keby si disk do case zavesil nech to nim tak nemyka
disk nema v case co poskakovat :) len byt ticho a tocit sa
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“