Hamster boxX 2.0 re-moded
Moderátor: L4mka
- PachezZ
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Hamster boxX 2.0 re-moded
Protože mi teď chybí matroš na MiniWoodCase tak sem se zase vrhnul na hamster boxX. Zatim pracuju hlavně na čele ale bude třeba i zdroj přesunutej dolu dopředu pod mechaniky atd.. a kejs bude asi černej s bílým předním panelem (jen tou novou částí) tak sem zvědavej na vaše názory.
na fotkách je vidět i panel pro regulátory otáček
Naposledy upravil(a) PachezZ dne sob 20. srp 2005, 10:42, celkem upraveno 1 x.
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
TDi - Ten Dým Ignoruj
- Dj´ Frodo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
- Xan
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Holda
- Středně pokročilý
- bukva
- Začátečník
- mOOder
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
!
Dost dobry , fakt mnohem llepsi nez minule !
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
- Luke_chiptuning
- Začátečník
mám divnej pocit, že kdyby to bylo focené něčím kvalitním, tak by šlo vidět, že je to doprasené... ale snad je to jen pocit a líbí se mi to.
DECENT II EXTREME + VIDEOS ---> http://7luke.com/decent <--- stará verze... teď je E8300/X48-DS5/8800GTX/VITESTA EE/ENERMAX MODU 82+
- GoodMan
- Začátečník
- cr89azy
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- PachezZ
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Takže šasi. Pár věcí se bude měnit. Zdroj přijde dopředu pod velký pozice , respektive už tam je ale ještě nemám fotky.A nahoru přijde nástavba s vodníkem (nejdřív musim předělat WB na CPU který mi kámoš odpálil - nezapnul čerpadlo > teplota rostla > plexi se natavilo a ohlo a voda vytekla na desku - ale komp pořád šlape - nechal sem to hoďku vyschnout a je to Dneska sem se snažil ten blok dodělat ale ukázalo se že sem lama a plexi mi prasklo tak použiju ten plast akorát 7mm tlustej).
Co je to za plast si teď nevzpomenu ale někde na něm je cedulka tak se mrknu - ale nový čelo je teď ze dna nějakýho starýho desktop casu.A jestli je drahej nevim - já to mám z domácích zásob od našich z práce
Ale je dobrej - netaví se při řezání a fakt dobře se s nim dělá.To plexi co mám taky neni plexi - je to nějakej polykarbonát - je nehořlavý a údajně i neprůstřelný ale to sem nezkoušel.
edit: a k barvám - case bude černej (ale znova nabarvenej) a novej díl čela červenej stejně jako některý doplňky. Mřížky na čele černý a osvětlení v odstínech oranžový (od žlutý až po rudou) (ledky) + UV katoda
edit2: tak nějaký fotky.P5esouval sem zdroj dopředu (držák přijde nabarvit a díry zakrýt (plexi/mřížka)) i když teď mě napadlo udělat ho jinak takže možná že bude radikální změna, zadní panel se síťovým konektorem bude mít ještě průchod pro hadičky k ´vodníkovi a výstup na napájení čerpadla spínanej přes relátko a bude to zevnitř ještě krytý - muzim na to upravit plexi dózu
A někde je tam taky jaxem dodělával šachtu pro mechaniku.
OT: A važte si fotek - ježtě je nemám ani na stránkách ani k nim nemám popis a vy je vidíte
edit3(snad už poslední) : dodělal sem díry na tlačítka (5okolo regulátoru a 7 dole) takže sem připravenej barvit.Znamená to že ráno vyndám kompa z kejsu a case půjde do černa (asi i vnitřek) a pak půjdou červenym sprejem dodělat ostatní díly. Takže možná zbouhnu konečně MiniWoodCase a dám kompa do něj - i když zatim nemůžu přišroubovat plasty a ani to nebude nakitlý takže to bude hnusný.
Sakra sem dneska nějak ukecanej
Co je to za plast si teď nevzpomenu ale někde na něm je cedulka tak se mrknu - ale nový čelo je teď ze dna nějakýho starýho desktop casu.A jestli je drahej nevim - já to mám z domácích zásob od našich z práce
Ale je dobrej - netaví se při řezání a fakt dobře se s nim dělá.To plexi co mám taky neni plexi - je to nějakej polykarbonát - je nehořlavý a údajně i neprůstřelný ale to sem nezkoušel.
edit: a k barvám - case bude černej (ale znova nabarvenej) a novej díl čela červenej stejně jako některý doplňky. Mřížky na čele černý a osvětlení v odstínech oranžový (od žlutý až po rudou) (ledky) + UV katoda
edit2: tak nějaký fotky.P5esouval sem zdroj dopředu (držák přijde nabarvit a díry zakrýt (plexi/mřížka)) i když teď mě napadlo udělat ho jinak takže možná že bude radikální změna, zadní panel se síťovým konektorem bude mít ještě průchod pro hadičky k ´vodníkovi a výstup na napájení čerpadla spínanej přes relátko a bude to zevnitř ještě krytý - muzim na to upravit plexi dózu
A někde je tam taky jaxem dodělával šachtu pro mechaniku.
OT: A važte si fotek - ježtě je nemám ani na stránkách ani k nim nemám popis a vy je vidíte
edit3(snad už poslední) : dodělal sem díry na tlačítka (5okolo regulátoru a 7 dole) takže sem připravenej barvit.Znamená to že ráno vyndám kompa z kejsu a case půjde do černa (asi i vnitřek) a pak půjdou červenym sprejem dodělat ostatní díly. Takže možná zbouhnu konečně MiniWoodCase a dám kompa do něj - i když zatim nemůžu přišroubovat plasty a ani to nebude nakitlý takže to bude hnusný.
Sakra sem dneska nějak ukecanej
Naposledy upravil(a) PachezZ dne sob 20. srp 2005, 10:38, celkem upraveno 1 x.
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
TDi - Ten Dým Ignoruj
- Dj´ Frodo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
za se o kousek dál. liby se mi ze ten zdroj je na vejsku zabyra tim min mista. to by me asi nenapadlo. jinak to zatim postupuje pekne.
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
- Cici
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- master88
- Začátečník
jo pekny ale mozna bych vymenil ten per. plech za nakej peknej tahokov
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami
Octavia II 2.0 TDI powah
Octavia II 2.0 TDI powah
- Zbyna
- Mírně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
S tím tahokovem musím taky souhlasit, i když ono pokud bude tahle perforace červená, bude to vypadat taky pěkně...ten předek mi dost připomíná Samuraje, ale asi to je jen náhodné.
Doufám, že ten tišťák u zásuvky pro 220V vzadu nějak zakrytuješ...takhle to vypadá dost hrozně.... Ale jinak zdroj je udělanej pěkně...ale ten kryt jsi asi ty nedělal, ne? Vypadá to na nějakej už hotovej a on náhodou pasoval...
Doufám, že ten tišťák u zásuvky pro 220V vzadu nějak zakrytuješ...takhle to vypadá dost hrozně.... Ale jinak zdroj je udělanej pěkně...ale ten kryt jsi asi ty nedělal, ne? Vypadá to na nějakej už hotovej a on náhodou pasoval...
- PachezZ
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Zakrytuju - ale nejřív musim udělat ještě výsup na čerpadlo.Mám plexi dózu ale koupim jinou - tahle je nějaká stará a nemůžu se zbavit zažloutnutí.Stoobi píše:Doufám, že ten tišťák u zásuvky pro 220V vzadu nějak zakrytuješ...takhle to vypadá dost hrozně.... Ale jinak zdroj je udělanej pěkně...ale ten kryt jsi asi ty nedělal, ne? Vypadá to na nějakej už hotovej a on náhodou pasoval...
A kryt sem čirou náhodou dělal tak na půl.Původně to byla půlka krabice na starej zdroj(ten už nemám) co mi dělal kámoš.Ten sem ale nedopatřením odpálil a na tenhle novej sem si to naohybal.Ve skutečnosti nijak extra pěknej neni - ale barva to snad zlepší.
Vyndal sem všechny vnitřnosti a narval je do MWC a tak sem vypiloval díru na větrák dopředu a vyfotil ten kryt na zdroj.
No je tu vidět že byl kryt původně na jinej zdroj a je tam tim pádem pár děr navíc
No a takhle teď vypadá můj kompík ve zrůdným nedodělaným MiniWoodCasu:
edit:A taky mám nový logo - je dělaný na černý pozadí proto ten černej okraj
TDi - Ten Dým Ignoruj
TDi - Ten Dým Ignoruj
- PachezZ
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem zas pokročil. Udělal sem díry na větráky do stropu casu, dodělal sem blok na CPU a pořídil sem si radiátor z opelu kadet.
Blok na CPU : http://area717.wz.cz/clanek.php?idc=63
Blok na CPU : http://area717.wz.cz/clanek.php?idc=63
TDi - Ten Dým Ignoruj
TDi - Ten Dým Ignoruj
- Holda
- Středně pokročilý
- PachezZ
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Stál mě 35kč za stařeny Krásná to cena
TDi - Ten Dým Ignoruj
TDi - Ten Dým Ignoruj