Hamster boxX 2.0 re-moded

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hamster boxX 2.0 re-moded

Příspěvek od PachezZ »

Obrázek
Protože mi teď chybí matroš na MiniWoodCase tak sem se zase vrhnul na hamster boxX. Zatim pracuju hlavně na čele ale bude třeba i zdroj přesunutej dolu dopředu pod mechaniky atd.. a kejs bude asi černej s bílým předním panelem (jen tou novou částí) tak sem zvědavej na vaše názory.

na fotkách je vidět i panel pro regulátory otáček
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) PachezZ dne sob 20. srp 2005, 10:42, celkem upraveno 1 x.
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

ty potaky se mi tam libej. co budes mit v tech dirach vedle???a v jake barve ten plast bude??? jinak go go go!!!!!
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Rozhodně zajimavej nápad...vypadá to zatím dobře. Ale měl bych takovej dotaz.

Co je to přesně za plast? Myslím ten bílej. Jak tak koukám, používáš ho dost často, tak to asi nebude nic tak drahýho...co to je?
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

jj vypadá to good
ty poťáky sou mooc pěkný
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Nice,jsem moc zvedavej jak to dopadne :wink:
.
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

Mas to pekny ... bude to fungovat minimalne do doby, nez budes potrebovat dalsi 5,25 mechaniku :)
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

!

Příspěvek od mOOder »

Dost dobry , fakt mnohem llepsi nez minule ! :wink:
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
Luke_chiptuning
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Luke_chiptuning »

mám divnej pocit, že kdyby to bylo focené něčím kvalitním, tak by šlo vidět, že je to doprasené... ale snad je to jen pocit a líbí se mi to.
DECENT II EXTREME + VIDEOS ---> http://7luke.com/decent <--- stará verze... teď je E8300/X48-DS5/8800GTX/VITESTA EE/ENERMAX MODU 82+
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Ta druhá verze předku vypadá na velmi precizní práci, si můj člověk 8). Moc se mi líbí řešení těch regulátorů, příjde mi takové originální.
cr89azy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cr89azy »

No jedené co se mi nelibí je to šasi, mohl by si s ním něco udělat: přestříknout nebo něco, ale jinak je to pěkný ...
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

Takže šasi. Pár věcí se bude měnit. Zdroj přijde dopředu pod velký pozice , respektive už tam je ale ještě nemám fotky.A nahoru přijde nástavba s vodníkem (nejdřív musim předělat WB na CPU který mi kámoš odpálil - nezapnul čerpadlo > teplota rostla > plexi se natavilo a ohlo a voda vytekla na desku - ale komp pořád šlape - nechal sem to hoďku vyschnout a je to :-) Dneska sem se snažil ten blok dodělat ale ukázalo se že sem lama a plexi mi prasklo tak použiju ten plast akorát 7mm tlustej).

Co je to za plast si teď nevzpomenu ale někde na něm je cedulka tak se mrknu - ale nový čelo je teď ze dna nějakýho starýho desktop casu.A jestli je drahej nevim - já to mám z domácích zásob od našich z práce :-)
Ale je dobrej - netaví se při řezání a fakt dobře se s nim dělá.To plexi co mám taky neni plexi - je to nějakej polykarbonát - je nehořlavý a údajně i neprůstřelný ale to sem nezkoušel.

edit: a k barvám - case bude černej (ale znova nabarvenej) a novej díl čela červenej stejně jako některý doplňky. Mřížky na čele černý a osvětlení v odstínech oranžový (od žlutý až po rudou) (ledky) + UV katoda

edit2: tak nějaký fotky.P5esouval sem zdroj dopředu (držák přijde nabarvit a díry zakrýt (plexi/mřížka)) i když teď mě napadlo udělat ho jinak takže možná že bude radikální změna, zadní panel se síťovým konektorem bude mít ještě průchod pro hadičky k ´vodníkovi a výstup na napájení čerpadla spínanej přes relátko a bude to zevnitř ještě krytý - muzim na to upravit plexi dózu :-)
A někde je tam taky jaxem dodělával šachtu pro mechaniku.

OT: A važte si fotek - ježtě je nemám ani na stránkách ani k nim nemám popis a vy je vidíte :-)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

edit3(snad už poslední) : dodělal sem díry na tlačítka (5okolo regulátoru a 7 dole) takže sem připravenej barvit.Znamená to že ráno vyndám kompa z kejsu a case půjde do černa (asi i vnitřek) a pak půjdou červenym sprejem dodělat ostatní díly. Takže možná zbouhnu konečně MiniWoodCase a dám kompa do něj - i když zatim nemůžu přišroubovat plasty a ani to nebude nakitlý takže to bude hnusný.
Sakra sem dneska nějak ukecanej :lol: :lol: :lol:
Naposledy upravil(a) PachezZ dne sob 20. srp 2005, 10:38, celkem upraveno 1 x.
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

za se o kousek dál. liby se mi ze ten zdroj je na vejsku zabyra tim min mista. to by me asi nenapadlo. jinak to zatim postupuje pekne. :D :D :D
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
Cici
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cici »

Dj´ Frodo píše:ty potaky se mi tam libej. co budes mit v tech dirach vedle???a v jake barve ten plast bude??? jinak go go go!!!!!
Jj. Sou moc hezky. Takový moderní. :)
MSI 648 Max, Intel Pentium 4C 2,4 GHz (2411@2534) Northwood, ATI Radeon 9800 Pro, 512 MB DDR RAM, Genius SW-5.1 Home Theater
master88
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od master88 »

jo pekny ale mozna bych vymenil ten per. plech za nakej peknej tahokov
AMD64 3800+ X2 (AC freezer 64 PRO ), Leadtek 8600 GTS (Zalman VF900), 2x1024MB 400MHz Corsair 3L, DFI lanparty NF4 UT-D rev.2 (Thermalright HR-05 SLI), Seagate 250GB + 200GB SATA (2x Silentmax HDD silencer), Akasa 460W, Tt Tsunami

Octavia II 2.0 TDI powah
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Taky si myslím, že by se tam hodil nějaký jemnější tahokov...
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

S tím tahokovem musím taky souhlasit, i když ono pokud bude tahle perforace červená, bude to vypadat taky pěkně...ten předek mi dost připomíná Samuraje, ale asi to je jen náhodné.
Doufám, že ten tišťák u zásuvky pro 220V vzadu nějak zakrytuješ...takhle to vypadá dost hrozně....:) Ale jinak zdroj je udělanej pěkně...ale ten kryt jsi asi ty nedělal, ne? Vypadá to na nějakej už hotovej a on náhodou pasoval...:)
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

Stoobi píše:Doufám, že ten tišťák u zásuvky pro 220V vzadu nějak zakrytuješ...takhle to vypadá dost hrozně....:) Ale jinak zdroj je udělanej pěkně...ale ten kryt jsi asi ty nedělal, ne? Vypadá to na nějakej už hotovej a on náhodou pasoval...:)
Zakrytuju - ale nejřív musim udělat ještě výsup na čerpadlo.Mám plexi dózu ale koupim jinou - tahle je nějaká stará a nemůžu se zbavit zažloutnutí.
A kryt sem čirou náhodou dělal tak na půl.Původně to byla půlka krabice na starej zdroj(ten už nemám) co mi dělal kámoš.Ten sem ale nedopatřením odpálil a na tenhle novej sem si to naohybal.Ve skutečnosti nijak extra pěknej neni - ale barva to snad zlepší.

Vyndal sem všechny vnitřnosti a narval je do MWC a tak sem vypiloval díru na větrák dopředu a vyfotil ten kryt na zdroj.
Obrázek
No je tu vidět že byl kryt původně na jinej zdroj a je tam tim pádem pár děr navíc
Obrázek

No a takhle teď vypadá můj kompík ve zrůdným nedodělaným MiniWoodCasu:
Obrázek

edit:A taky mám nový logo - je dělaný na černý pozadí proto ten černej okraj
TDi - Ten Dým Ignoruj
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

Tak sem zas pokročil. Udělal sem díry na větráky do stropu casu, dodělal sem blok na CPU a pořídil sem si radiátor z opelu kadet.

Blok na CPU : http://area717.wz.cz/clanek.php?idc=63

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
TDi - Ten Dým Ignoruj
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

Vypada to solidne,ale z tech fotek neni moc poznat,chtelo by to pevnou ruku :wink:
Kolik te stal ten kadett?
.
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

Stál mě 35kč za stařeny :-D Krásná to cena
TDi - Ten Dým Ignoruj
Odpovědět

Zpět na „Projekty“