Nenabootovani do WINDOWS XP

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
xkacerx
Nováček
Nováček

Nenabootovani do WINDOWS XP

Příspěvek od xkacerx »

Po instalaci Windows XP SP2 (Build 2600), ktera probehne bez problemu vcetne nuceneho restartu, naskoci cele Win jak ma. Po zvoleni restart se vsak windows uz nikdy nenabootuji.Hlaska ze disk neni bootovatelny, to je jedine co pise. Obcas (1xza 20 restartu) to skoci dal na obrazovku na vyber nouzovy rezim atd.ale i tady to pak skonci cernou obrazovkou. Zkousel jsem ruzne nastaveny BIOS vcetne upgrade, ale stale nic. Boot sekvence je nastavena na HD0. Zkousel jsem to i s jinym diskem, ale problem je stale stejny

Nevite nekdo kde je chyba? Diky

--------------------------------------------------------------------
MSI- 845GV,Intel 2.0 Celeron,256 MB RAM,HDD 80GB Baracuda, VGA int.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nenabootovani do WINDOWS XP

Příspěvek od Dzin »

xkacerx píše:Po instalaci Windows XP SP2 (Build 2600), ktera probehne bez problemu vcetne nuceneho restartu, naskoci cele Win jak ma. Po zvoleni restart se vsak windows uz nikdy nenabootuji.Hlaska ze disk neni bootovatelny, to je jedine co pise. Obcas (1xza 20 restartu) to skoci dal na obrazovku na vyber nouzovy rezim atd.ale i tady to pak skonci cernou obrazovkou. Zkousel jsem ruzne nastaveny BIOS vcetne upgrade, ale stale nic. Boot sekvence je nastavena na HD0. Zkousel jsem to i s jinym diskem, ale problem je stale stejny

Nevite nekdo kde je chyba? Diky

--------------------------------------------------------------------
MSI- 845GV,Intel 2.0 Celeron,256 MB RAM,HDD 80GB Baracuda, VGA int.
Zkoušel jsi konzoli pro zotaveni systému?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
xkacerx
Nováček
Nováček

Zkousel

Příspěvek od xkacerx »

Zkousel, ale vubec se nedostanu na disk C: takze bez vysledku
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“