Po instalaci Windows XP SP2 (Build 2600), ktera probehne bez problemu vcetne nuceneho restartu, naskoci cele Win jak ma. Po zvoleni restart se vsak windows uz nikdy nenabootuji.Hlaska ze disk neni bootovatelny, to je jedine co pise. Obcas (1xza 20 restartu) to skoci dal na obrazovku na vyber nouzovy rezim atd.ale i tady to pak skonci cernou obrazovkou. Zkousel jsem ruzne nastaveny BIOS vcetne upgrade, ale stale nic. Boot sekvence je nastavena na HD0. Zkousel jsem to i s jinym diskem, ale problem je stale stejny
Nevite nekdo kde je chyba? Diky
--------------------------------------------------------------------
MSI- 845GV,Intel 2.0 Celeron,256 MB RAM,HDD 80GB Baracuda, VGA int.
Nenabootovani do WINDOWS XP
Moderátor: Loki5567
- xkacerx
- Nováček

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nenabootovani do WINDOWS XP
Zkoušel jsi konzoli pro zotaveni systému?xkacerx píše:Po instalaci Windows XP SP2 (Build 2600), ktera probehne bez problemu vcetne nuceneho restartu, naskoci cele Win jak ma. Po zvoleni restart se vsak windows uz nikdy nenabootuji.Hlaska ze disk neni bootovatelny, to je jedine co pise. Obcas (1xza 20 restartu) to skoci dal na obrazovku na vyber nouzovy rezim atd.ale i tady to pak skonci cernou obrazovkou. Zkousel jsem ruzne nastaveny BIOS vcetne upgrade, ale stale nic. Boot sekvence je nastavena na HD0. Zkousel jsem to i s jinym diskem, ale problem je stale stejny
Nevite nekdo kde je chyba? Diky
--------------------------------------------------------------------
MSI- 845GV,Intel 2.0 Celeron,256 MB RAM,HDD 80GB Baracuda, VGA int.