Problém s nepíšící klávesnicí! (NALÉHAVÉ)

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Problém s nepíšící klávesnicí! (NALÉHAVÉ)

Příspěvek od Palec123 »

Mam problem s klavesnici. Pri prihlasovani do windows nemuzu napsat heslo, protoze klavesnice nepise. Pritom v biosu klavesnice funguje. Pri startu normalne probliknou i diody na klavesnici, ale jakmile se dostanu k prihlasovani, ne a ne fungovat. Zkousel jsem i jinou klavesnici a dela to to stejny. Co mam delat? Vse fungovalo. Oddelal jsem bocnici a uklidil prach a dal zase zpet a pak nastal tento problem. Klavesnici mam ve spravne dire, kontroloval jsem si to nekolikrat :bigups:
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Mam dalsi informace. Zkusil jsem preinstalovat windows (XP SP1)
Vse v pohode az do najeti do windows. Klavesnice jela behem cele instalace, napsal jsem kod a vse odentroval, ale jakmile windows nabehly klavesnice zase mlci. Setkal uz se s tim nekdo? Klavesnice je logitech a je do PS/2. Jedine reseni, ktere me napada je zkusit klavesnici do usb. Uz me to opravdu stve..
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Nikdo nevi.......... :huh:
Toz to je spatne. Muzu jeste dodat informaci, ze jsem to povysaval v case. Tot vse.
Jentzek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jentzek »

Testovals disk na viry???
MB: I-875P Neo,P4-3,2GHz(NW-HT),1024MB,G-Force 6600,HDDSeagBarr ...200+80GB
Mandriva Linux
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Jentzek píše:Testovals disk na viry???
Jak rikam, provedl jsem format a dal fungl novy windows, s tema virama uz me to taky napadlo, zrovna testuji..........
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

Co to je za presne za klavesku? Nepotrebuje nejake drivery? Zkusil bych nabehnout do stavu nouze jestli bude fachat tam... Jirin
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Klavesnice je to tahle
http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=39251
drivery zadny nepotrebuje..
Funguje, ale jakmile se dostanu do windows, tak konci :(
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

co ten stav nouze?
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Pockej, stale jede avast....
Pak se chci jeste podivat do spravce uloh.
Jak se vubec zapina ten stav nouze u XP
Pri spousteni mackat F8?
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

Palec123 píše:Pockej, stale jede avast....
Pak se chci jeste podivat do spravce uloh.
Jak se vubec zapina ten stav nouze u XP
Pri spousteni mackat F8?
jj F8 a spustit stav nouze, pokud pojede tak ju ve stavu nouze odstranit.... Jirin
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Avast nic nenasel. Ve Spravci zarizeni je problem. U klavesnice je rozvinuta nabidka, na ikonce je maly zluty vykricnik a je tam napsano Standart 101/102-Key or Microsoft natural PS/2 keyboard. Pokud dam Vlastnosti je tam napsano: Toto zarizeni nelze spustit (Kod10) Klepnutim na tlacitko poradce pri potizich spusti poradce pri potitzich s timto zarizenim.
Ted jsem zkousel nouzovy rezim a v nem klavesnice funguje!!!!!! Potom jsem se vratil do normalu a klavesnice opet nejede. Tak tomu uz naprosto nerozumim :stupid:
Tak co včíl?
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

Palec123 píše:Avast nic nenasel. Ve Spravci zarizeni je problem. U klavesnice je rozvinuta nabidka, na ikonce je maly zluty vykricnik a je tam napsano Standart 101/102-Key or Microsoft natural PS/2 keyboard. Pokud dam Vlastnosti je tam napsano: Toto zarizeni nelze spustit (Kod10) Klepnutim na tlacitko poradce pri potizich spusti poradce pri potitzich s timto zarizenim.
Ted jsem zkousel nouzovy rezim a v nem klavesnice funguje!!!!!! Potom jsem se vratil do normalu a klavesnice opet nejede. Tak tomu uz naprosto nerozumim :stupid:
Tak co včíl?
V sepravci zarizeni ve stavu nouze ji uplne odinstaluj nebo mu nejakou vnut (jednu z tech dvou)... Jirin
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Tak ted jsem malem spadl ze zidle. Znovu jsem spustil stav nouze a klavesnici odebral a restartoval. Windows naskocily, zkusil jsem klavesnici a nic. Tak jsem zmacknul nekolik klaves nahodne s vetsi razanci (uz jsem byl fakt dozranej) a dioda numlock zhasla, hned na to blikly vsechny tri a uz se mi ritil radek pismen ktere jsem prave mackal. Tak to je pro me zahada, co to mohlo byt....
Fakt to nechapu :stupid:
Velice ti Dekuju Jirine. Moc jsi mi pomohl :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

Palec123 píše:Tak ted jsem malem spadl ze zidle. Znovu jsem spustil stav nouze a klavesnici odebral a restartoval. Windows naskocily, zkusil jsem klavesnici a nic. Tak jsem zmacknul nekolik klaves nahodne s vetsi razanci (uz jsem byl fakt dozranej) a dioda numlock zhasla, hned na to blikly vsechny tri a uz se mi ritil radek pismen ktere jsem prave mackal. Tak to je pro me zahada, co to mohlo byt....
Fakt to nechapu :stupid:
Velice ti Dekuju Jirine. Moc jsi mi pomohl :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
No dle me si ji windows teprve instaloval a pak byla teprve pripravena pracovat, no snad uz pojede normalne... Jirin
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Tohle uz pisu ze svyho PC :)
Jeste jednou moc diky!!! :worship:
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

Palec123 píše:Tohle uz pisu ze svyho PC :)
Jeste jednou moc diky!!! :worship:
Neni zac 8) Jirin
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Velmi jsem si oddechl, kdyz vse fungovalo. Avsak dalsi den to vypadalo stejne, klavesnice fungovala jen do doby nez najely windows...... :(
A pak me napadla jedna jedina vec, kterou jsem udelal nez klavesnice prestala fungovat. Odinstaloval jsem program Virtual Drive 7. Program, ktery vytvari ve windows virtualni mechaniku. Nechapu vsak, co to ma znamenat a proc zrovna odinstalovani tohoto progrmau zpusobilo nefungovani klavesnice..
Kazdopadne, doufam, ze problem nebude v klavesnici ani v desce, ale ze to je jen dalsi rozmar slavnych windows Billa Gatese..
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Tak mam tu zahadu a byl bych moc rad, kdyby mi ji nekdo objasnil. Zformatoval jsem C: a nainstaloval z brusu novy wokna. Klavesnice je vsak nepisici ve windowsech (jak uz jsem popisoval nahore nekde)
Vse vyresi smazani klavesnice ze spravce zarizeni a nasledny restart. Windows nabehnou, na klavesnici probliknou diody a zase funguje. No jo, jenze funguje jen pokud se nemusi pocitac restartovat. Pak totiz se po novem startu klavesnice opet nehlasi.. :blee: Jak jsem jiz psal, za vsechno muze Virtual drive 7, ktery proste musim mit nainstalovany, jinak to takhle blne..
Vazne bych chtel vysvetleni, proc ani po naprostem formatu a nasledne instalaci novyh windows tento problem nezmizi.. :? :? :?
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Palec123 píše:Tak mam tu zahadu a byl bych moc rad, kdyby mi ji nekdo objasnil. Zformatoval jsem C: a nainstaloval z brusu novy wokna. Klavesnice je vsak nepisici ve windowsech (jak uz jsem popisoval nahore nekde)
Vse vyresi smazani klavesnice ze spravce zarizeni a nasledny restart. Windows nabehnou, na klavesnici probliknou diody a zase funguje. No jo, jenze funguje jen pokud se nemusi pocitac restartovat. Pak totiz se po novem startu klavesnice opet nehlasi.. :blee: Jak jsem jiz psal, za vsechno muze Virtual drive 7, ktery proste musim mit nainstalovany, jinak to takhle blne..
Vazne bych chtel vysvetleni, proc ani po naprostem formatu a nasledne instalaci novyh windows tento problem nezmizi.. :? :? :?
Vi nekdo co s tim?
Koldy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koldy »

bude nějaká nekompatibilita mezi klávesnicí a windows...psal si že má SP1 tak si sežen SP2 nebo zkus stáhnout nový ovladače na klavesnici
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“