Problém s nepíšící klávesnicí! (NALÉHAVÉ)
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Problém s nepíšící klávesnicí! (NALÉHAVÉ)
Mam problem s klavesnici. Pri prihlasovani do windows nemuzu napsat heslo, protoze klavesnice nepise. Pritom v biosu klavesnice funguje. Pri startu normalne probliknou i diody na klavesnici, ale jakmile se dostanu k prihlasovani, ne a ne fungovat. Zkousel jsem i jinou klavesnici a dela to to stejny. Co mam delat? Vse fungovalo. Oddelal jsem bocnici a uklidil prach a dal zase zpet a pak nastal tento problem. Klavesnici mam ve spravne dire, kontroloval jsem si to nekolikrat 
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mam dalsi informace. Zkusil jsem preinstalovat windows (XP SP1)
Vse v pohode az do najeti do windows. Klavesnice jela behem cele instalace, napsal jsem kod a vse odentroval, ale jakmile windows nabehly klavesnice zase mlci. Setkal uz se s tim nekdo? Klavesnice je logitech a je do PS/2. Jedine reseni, ktere me napada je zkusit klavesnici do usb. Uz me to opravdu stve..
Vse v pohode az do najeti do windows. Klavesnice jela behem cele instalace, napsal jsem kod a vse odentroval, ale jakmile windows nabehly klavesnice zase mlci. Setkal uz se s tim nekdo? Klavesnice je logitech a je do PS/2. Jedine reseni, ktere me napada je zkusit klavesnici do usb. Uz me to opravdu stve..
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jentzek
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Klavesnice je to tahle
http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=39251
drivery zadny nepotrebuje..
Funguje, ale jakmile se dostanu do windows, tak konci
http://interlink.tsbohemia.cz/default.a ... tiid=39251
drivery zadny nepotrebuje..
Funguje, ale jakmile se dostanu do windows, tak konci
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Avast nic nenasel. Ve Spravci zarizeni je problem. U klavesnice je rozvinuta nabidka, na ikonce je maly zluty vykricnik a je tam napsano Standart 101/102-Key or Microsoft natural PS/2 keyboard. Pokud dam Vlastnosti je tam napsano: Toto zarizeni nelze spustit (Kod10) Klepnutim na tlacitko poradce pri potizich spusti poradce pri potitzich s timto zarizenim.
Ted jsem zkousel nouzovy rezim a v nem klavesnice funguje!!!!!! Potom jsem se vratil do normalu a klavesnice opet nejede. Tak tomu uz naprosto nerozumim
Tak co včíl?
Ted jsem zkousel nouzovy rezim a v nem klavesnice funguje!!!!!! Potom jsem se vratil do normalu a klavesnice opet nejede. Tak tomu uz naprosto nerozumim
Tak co včíl?
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
V sepravci zarizeni ve stavu nouze ji uplne odinstaluj nebo mu nejakou vnut (jednu z tech dvou)... JirinPalec123 píše:Avast nic nenasel. Ve Spravci zarizeni je problem. U klavesnice je rozvinuta nabidka, na ikonce je maly zluty vykricnik a je tam napsano Standart 101/102-Key or Microsoft natural PS/2 keyboard. Pokud dam Vlastnosti je tam napsano: Toto zarizeni nelze spustit (Kod10) Klepnutim na tlacitko poradce pri potizich spusti poradce pri potitzich s timto zarizenim.
Ted jsem zkousel nouzovy rezim a v nem klavesnice funguje!!!!!! Potom jsem se vratil do normalu a klavesnice opet nejede. Tak tomu uz naprosto nerozumim![]()
Tak co včíl?
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak ted jsem malem spadl ze zidle. Znovu jsem spustil stav nouze a klavesnici odebral a restartoval. Windows naskocily, zkusil jsem klavesnici a nic. Tak jsem zmacknul nekolik klaves nahodne s vetsi razanci (uz jsem byl fakt dozranej) a dioda numlock zhasla, hned na to blikly vsechny tri a uz se mi ritil radek pismen ktere jsem prave mackal. Tak to je pro me zahada, co to mohlo byt....
Fakt to nechapu
Velice ti Dekuju Jirine. Moc jsi mi pomohl

Fakt to nechapu
Velice ti Dekuju Jirine. Moc jsi mi pomohl
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No dle me si ji windows teprve instaloval a pak byla teprve pripravena pracovat, no snad uz pojede normalne... JirinPalec123 píše:Tak ted jsem malem spadl ze zidle. Znovu jsem spustil stav nouze a klavesnici odebral a restartoval. Windows naskocily, zkusil jsem klavesnici a nic. Tak jsem zmacknul nekolik klaves nahodne s vetsi razanci (uz jsem byl fakt dozranej) a dioda numlock zhasla, hned na to blikly vsechny tri a uz se mi ritil radek pismen ktere jsem prave mackal. Tak to je pro me zahada, co to mohlo byt....
Fakt to nechapu![]()
Velice ti Dekuju Jirine. Moc jsi mi pomohl![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jirin
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Velmi jsem si oddechl, kdyz vse fungovalo. Avsak dalsi den to vypadalo stejne, klavesnice fungovala jen do doby nez najely windows......
A pak me napadla jedna jedina vec, kterou jsem udelal nez klavesnice prestala fungovat. Odinstaloval jsem program Virtual Drive 7. Program, ktery vytvari ve windows virtualni mechaniku. Nechapu vsak, co to ma znamenat a proc zrovna odinstalovani tohoto progrmau zpusobilo nefungovani klavesnice..
Kazdopadne, doufam, ze problem nebude v klavesnici ani v desce, ale ze to je jen dalsi rozmar slavnych windows Billa Gatese..
A pak me napadla jedna jedina vec, kterou jsem udelal nez klavesnice prestala fungovat. Odinstaloval jsem program Virtual Drive 7. Program, ktery vytvari ve windows virtualni mechaniku. Nechapu vsak, co to ma znamenat a proc zrovna odinstalovani tohoto progrmau zpusobilo nefungovani klavesnice..
Kazdopadne, doufam, ze problem nebude v klavesnici ani v desce, ale ze to je jen dalsi rozmar slavnych windows Billa Gatese..
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak mam tu zahadu a byl bych moc rad, kdyby mi ji nekdo objasnil. Zformatoval jsem C: a nainstaloval z brusu novy wokna. Klavesnice je vsak nepisici ve windowsech (jak uz jsem popisoval nahore nekde)
Vse vyresi smazani klavesnice ze spravce zarizeni a nasledny restart. Windows nabehnou, na klavesnici probliknou diody a zase funguje. No jo, jenze funguje jen pokud se nemusi pocitac restartovat. Pak totiz se po novem startu klavesnice opet nehlasi..
Jak jsem jiz psal, za vsechno muze Virtual drive 7, ktery proste musim mit nainstalovany, jinak to takhle blne..
Vazne bych chtel vysvetleni, proc ani po naprostem formatu a nasledne instalaci novyh windows tento problem nezmizi..

Vse vyresi smazani klavesnice ze spravce zarizeni a nasledny restart. Windows nabehnou, na klavesnici probliknou diody a zase funguje. No jo, jenze funguje jen pokud se nemusi pocitac restartovat. Pak totiz se po novem startu klavesnice opet nehlasi..
Vazne bych chtel vysvetleni, proc ani po naprostem formatu a nasledne instalaci novyh windows tento problem nezmizi..
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vi nekdo co s tim?Palec123 píše:Tak mam tu zahadu a byl bych moc rad, kdyby mi ji nekdo objasnil. Zformatoval jsem C: a nainstaloval z brusu novy wokna. Klavesnice je vsak nepisici ve windowsech (jak uz jsem popisoval nahore nekde)
Vse vyresi smazani klavesnice ze spravce zarizeni a nasledny restart. Windows nabehnou, na klavesnici probliknou diody a zase funguje. No jo, jenze funguje jen pokud se nemusi pocitac restartovat. Pak totiz se po novem startu klavesnice opet nehlasi..Jak jsem jiz psal, za vsechno muze Virtual drive 7, ktery proste musim mit nainstalovany, jinak to takhle blne..
Vazne bych chtel vysvetleni, proc ani po naprostem formatu a nasledne instalaci novyh windows tento problem nezmizi..![]()
![]()
- Koldy
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: