Zdar, tak tu mám zase oříšek a potřeboval bych poradit pls.
Měl sem v kompu dva disky (80GB - system a 160 GB - sklad), 80tka odešla. No tak aby mi fachal PC tak sem si řekl že nainstaluju XPčka na tu 160tku, ale hází mi to chybu při instalaci :(
"Systém Windows nelze spustit. Uvedený soubot je poškozen nebo nebyl nalezen <Windows root>\system32\hal.dll
Nainstalujte uvedý soubor znovu"
Tak fakt nevím co s tím, soubor tam je, instaloval jsem to několikrát a taky jsem zkoušel dvě různá CD s WinXP.
I jsem soubor zkoušel překopírovat ze současné instalace XP, kterou mám v jiném PC.
Poradí někdo jak nakopnout ty XPčka na ten ***** disk ? pls
Jo ještě dodám, že když jsem do toho PC dal jiný disk, tak na ten jsem v pohodě XP nainstaloval, problém je v tom, že já potřebuju mít systém na tom co mi to právě nejde : (
Chyba při instalaci XP - vadný disk ?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- CADmaster
- Začátečník

- CADmaster
- Začátečník

- Michal86
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- x655
- Nováček

-
SATA?
Taky se mi to stalo, jen jiný soubor, při instalaci XP na nový sata disk, při nový instalaci se to už nestalo, možná to bude tím, že sem nainstaloval novější chipset driver (disk. řadič).
doplňuju-disk 200G SATA, XP SP2 (v instalaci)
doplňuju-disk 200G SATA, XP SP2 (v instalaci)
Naposledy upravil(a) x655 dne sob 20. srp 2005, 17:47, celkem upraveno 1 x.
- CADmaster
- Začátečník

Re: SATA?
dík za odpověď, zkusím tedy taky nainstalovat novější ovladačx655 píše:Taky se mi to stalo, jen jiný soubor, při instalaci XP na nový sata disk, při nový instalaci se to už nestalo, možná to bude tím, že sem nainstaloval novější chipset driver (disk. řadič).
- kamko
- Nováček

Podla mna by bolo idealne keby si instaloval winxp s integrovanym sp2.Starsie verzie mali problem s diskamy nad 137 gb.Skus ten disk najprv rozdelit napriklad partition magicom 8.05 na dve alebo aj viac casti.Nemam s tym nejake skusenosti ale na system by som si dal tak maximalne 20 gb a vsetky programy a software by som instaloval na druhy oddiel kde by som si vytvoril adresar program files.